Baluu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 that card diyerek kasit ettigi Guile işte. Bu kart diyor kisaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 guile kast etseydi this card demesi gerekirdi bence de neyse bi ara bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Baluu Morph değeri 3 manayaymış . Vesuvan'ın üstünde yazmıyor yer olmadığı için. 2 manaya her turn yüzünü döndürüyorsun. Yani bu şu demek Oyuna 3 renksiz manaya koyuyorsun 2/2 creature olarak morph ödeyişinde el sonuna kadar (2 manaya) target creature seçiyorsun o creature oluyor. Bidahada ödemiyorsun morph cost Kısacası 5 manaya oyuna koymak salaklık diyebiliriz bu kart için . Ama oyun ilerlemişse ve manan varsa koyabilirsin oyuna morph la girdimi 1 turn beklemelisin target seçmek için 5 manaya sokarsan direk target creature seçebiliyorsun. Yani card çok çok iyi. Kısacasi benle oynayan rakibimde keklememiş oluyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 o willbender baya iyi ya,arkadaşta var benim sinir ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 guile oyunda. rakip büyü yapar sen counterspell oynarsın (ister 0 manaya ister kendi manacostuna) (örn: mana leak . beleşe oynarsan yaramıyor) counterlanan büyü oyundan çıkar (graveyarda gitmek yerine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 guilede anadigim akdariylaguilde oyundayken bir counter atarsan rakibin karti oyundan cikiyor ve siz o buyuyu 0 manaya yapmis sayiliyorsunuz bi anamda adamin kartini caliyorsunuz yane olmasi laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 su buyu gii calisiyor http://magiccards.info/ju/en/51.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://magiccards.info/lw/en/69.html surdan bakarsaniz birinci rulingden gorceksiniz baya super bi kart guile yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sanırım calma kısmı yok, ama sizin counterspelliniz mana costsuz oynanıyor, mesela hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum oha dediğin gibiymiş... counterlıyosun sonra bide oynuosun kartı abov! yenı; hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum, üstüne sende bana hammer of bogordan atmış oluyosun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 aynen ole cucecim baya basarili bi kart ve alti manaya sudan ucuz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayır, mesela bunu yaparken taplenmesi gerekse falan anlıycam, üstüne pratikte coğu zaman unblockable, ve geberince decke geri dönüyo.... şaka gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi ben bayadir izlemiyorumda biz ilk basladigimizda oyunnar 10 ar tur suruyodu bi arada bole resmen buglar cikti kartlarda 3 rounddan uzun suruyodu oyunnar simdi 6 land inicek kadar zaman oluyor mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yanı siyahxkırmızı oynarken hemen bitiyodu falan, beyazla mavide uzuyodu biraz oyunlar, da evet yanı 5-6 manalık kartları anc aişte lanover elf tir dart ritualdır falanla acardık anca, benım deckimde bütün kartlar 1-2 mana costluydu, bi tek şey vardı 6 mana costlu neydi adı ligghtning blast dı sanırım onuda iki mountain sacrifice ederek oynıyabilidiğin için koyuyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ball Lighting,bloodlust ah o ilk edition kırmızı deckleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 il karttaki adam karizmatikmiş. futbolcu kartları gibi dimi bunlarda. sayıları göremedim yalnız :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 mesela evet, ben ball lightning+bloodlust atıcak manayı hiç bulamazdım... tabi deect 10 land+4 wasteland vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi o guile neymiş öyle insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ehe WTS Guile :p değerlendi kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 spelljack hakkaten iidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar