Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Baluu Morph değeri 3 manayaymış . Vesuvan'ın üstünde yazmıyor yer olmadığı için. 2
manaya her turn yüzünü döndürüyorsun. Yani bu şu demek

Oyuna 3 renksiz manaya koyuyorsun 2/2 creature olarak

morph ödeyişinde el sonuna kadar (2 manaya) target creature seçiyorsun o creature oluyor. Bidahada ödemiyorsun morph cost

Kısacası 5 manaya oyuna koymak salaklık diyebiliriz bu kart için . Ama oyun ilerlemişse ve manan varsa koyabilirsin oyuna morph la girdimi 1 turn beklemelisin target seçmek için 5 manaya sokarsan direk target creature seçebiliyorsun.

Yani card çok çok iyi. Kısacasi benle oynayan rakibimde keklememiş oluyor beni
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
guile oyunda.
rakip büyü yapar
sen counterspell oynarsın (ister 0 manaya ister kendi manacostuna) (örn: mana leak . beleşe oynarsan yaramıyor)
counterlanan büyü oyundan çıkar (graveyarda gitmek yerine)
Mesaj tarihi:
guilede anadigim akdariylaguilde oyundayken bir counter atarsan rakibin karti oyundan cikiyor ve siz o buyuyu 0 manaya yapmis sayiliyorsunuz
bi anamda adamin kartini caliyorsunuz
yane olmasi laizm
Mesaj tarihi:
sanırım calma kısmı yok, ama sizin counterspelliniz mana costsuz oynanıyor, mesela

hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum

oha dediğin gibiymiş...

counterlıyosun sonra bide oynuosun kartı abov!

yenı; hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum, üstüne sende bana hammer of bogordan atmış oluyosun....
Mesaj tarihi:
hayır, mesela bunu yaparken taplenmesi gerekse falan anlıycam, üstüne pratikte coğu zaman unblockable, ve geberince decke geri dönüyo....

şaka gibiymiş
Mesaj tarihi:
abi ben bayadir izlemiyorumda
biz ilk basladigimizda oyunnar 10 ar tur suruyodu
bi arada bole resmen buglar cikti kartlarda 3 rounddan uzun suruyodu oyunnar
simdi 6 land inicek kadar zaman oluyor mu yaw
Mesaj tarihi:
yanı siyahxkırmızı oynarken hemen bitiyodu falan, beyazla mavide uzuyodu biraz oyunlar,

da evet yanı 5-6 manalık kartları anc aişte lanover elf tir dart ritualdır falanla acardık anca,

benım deckimde bütün kartlar 1-2 mana costluydu, bi tek şey vardı 6 mana costlu neydi adı ligghtning blast dı sanırım onuda iki mountain sacrifice ederek oynıyabilidiğin için koyuyodum..
  • Yeni Oluştur...