Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çözemediğim Kartlar

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Baluu Morph değeri 3 manayaymış . Vesuvan'ın üstünde yazmıyor yer olmadığı için. 2
manaya her turn yüzünü döndürüyorsun. Yani bu şu demek

Oyuna 3 renksiz manaya koyuyorsun 2/2 creature olarak

morph ödeyişinde el sonuna kadar (2 manaya) target creature seçiyorsun o creature oluyor. Bidahada ödemiyorsun morph cost

Kısacası 5 manaya oyuna koymak salaklık diyebiliriz bu kart için . Ama oyun ilerlemişse ve manan varsa koyabilirsin oyuna morph la girdimi 1 turn beklemelisin target seçmek için 5 manaya sokarsan direk target creature seçebiliyorsun.

Yani card çok çok iyi. Kısacasi benle oynayan rakibimde keklememiş oluyor beni
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
sanırım calma kısmı yok, ama sizin counterspelliniz mana costsuz oynanıyor, mesela

hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum

oha dediğin gibiymiş...

counterlıyosun sonra bide oynuosun kartı abov!

yenı; hammer of bogardan attım sen counterladın, hem mana harcamıyosun benı kartımda graveyarda değil oyun dısına gidiyo, bü yüzden bende 5 manaya geri elime alamıyorum, üstüne sende bana hammer of bogordan atmış oluyosun....
Sosyal ağlarda paylaş

yanı siyahxkırmızı oynarken hemen bitiyodu falan, beyazla mavide uzuyodu biraz oyunlar,

da evet yanı 5-6 manalık kartları anc aişte lanover elf tir dart ritualdır falanla acardık anca,

benım deckimde bütün kartlar 1-2 mana costluydu, bi tek şey vardı 6 mana costlu neydi adı ligghtning blast dı sanırım onuda iki mountain sacrifice ederek oynıyabilidiğin için koyuyodum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...