Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 GRUP TAHMİNLERİ...

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

portekizle çeklerin futbolu bize ters ,her iki maçtada üç sonuçta olabilir şaşırmam .
isviçrenin durumunu iki ev sahibinden birinin gruplardan çıkması gerektiği gerçeğine göre değerlendirmek lazım.Avusturya gruplardan çıkarsa isviçrenin bence grupta hiç şansı yok ama avusturya gruptan çıkamazsa isviçre hakem desteğiyle çıkartılır.
Bizim turnuvalarda buk sabuk hatalar yapma geleneğimizde gözönünde bulundurulursa grupta 3.lük için isviçre ile çelişmek gözüküyor kaderde normalde demek istemiştim.
tabii normal olmayan şey olabilir ve isviçrenin ev sahibi olarak hakem desteğiyle devam etmesi gerekirse bir şey diyemem demek istedim ,açık olmayan anlatım için özür dilerim.
Not:Futbol uzmanı falan değilim maçlarla falanda pek alakam kalmadı artık ,sadece grubun bana nasıl göründüğünü yazdım .
Sosyal ağlarda paylaş

yok dediklerinde haklısın. genelde ev sahibi takımlar bu tür şampiyonlarda hakemler ve organizasyon tarafından desteklenir.

ama birde şu var :

*** 2000 yılında ev sahibi belçikayı gruptan eleyip çıktık.
*** 2002 dünya kupasında ev sahipleri japonya ve g.koreyi eledik.

bunu daha önce başardık, umarım şimdide başarırız.

Avusturyanın çıkma şansı çok çok az. İsviçreye bu desteğin verilmesi kaçınılmaz. Bana göre en önemli maç p0rtekiz maçı, o maçtan puan çıkartırsak işimiz kolaylaşır.

şimdi anladım demek istediğini :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...