jagd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 portekizle çeklerin futbolu bize ters ,her iki maçtada üç sonuçta olabilir şaşırmam . isviçrenin durumunu iki ev sahibinden birinin gruplardan çıkması gerektiği gerçeğine göre değerlendirmek lazım.Avusturya gruplardan çıkarsa isviçrenin bence grupta hiç şansı yok ama avusturya gruptan çıkamazsa isviçre hakem desteğiyle çıkartılır. Bizim turnuvalarda buk sabuk hatalar yapma geleneğimizde gözönünde bulundurulursa grupta 3.lük için isviçre ile çelişmek gözüküyor kaderde normalde demek istemiştim. tabii normal olmayan şey olabilir ve isviçrenin ev sahibi olarak hakem desteğiyle devam etmesi gerekirse bir şey diyemem demek istedim ,açık olmayan anlatım için özür dilerim. Not:Futbol uzmanı falan değilim maçlarla falanda pek alakam kalmadı artık ,sadece grubun bana nasıl göründüğünü yazdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 yok dediklerinde haklısın. genelde ev sahibi takımlar bu tür şampiyonlarda hakemler ve organizasyon tarafından desteklenir. ama birde şu var : *** 2000 yılında ev sahibi belçikayı gruptan eleyip çıktık. *** 2002 dünya kupasında ev sahipleri japonya ve g.koreyi eledik. bunu daha önce başardık, umarım şimdide başarırız. Avusturyanın çıkma şansı çok çok az. İsviçreye bu desteğin verilmesi kaçınılmaz. Bana göre en önemli maç p0rtekiz maçı, o maçtan puan çıkartırsak işimiz kolaylaşır. şimdi anladım demek istediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 portekizi yeneriz çekler bize çakar isviçreyle berabere kalırız eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 portekizi yeneriz isviçreyi yeneriz çeklere yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 7 puan alırık 2. çıkarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 3 puanı zor alırız bu gruptan... portekizi neyimize güvenip yenicez çek cumhuriyeti dediğin adamlar türkiyeye 10 basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 herkez gruptan cıkacağımızdan emin ama fatoş milli takımın başında olduğu sürece baya bir zor gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ilk maç portekizle olsun, brezilya maçındaki gibi bi gazla oynayıp kazanalım. yeter ki hakem brezilya maçındaki inbe koreli gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 cado said: herkez gruptan cıkacağımızdan emin ama fatoş milli takımın başında olduğu sürece baya bir zor gözüküyor biraz daha terbiyeli konuşsak sözü geçen insan Türk milli takımının teknik adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahah spor bölümü kurallarında aynı laf geçiyor yapılmaması gerekenler arasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Burax said: 7 puan alırık 2. çıkarıkAyrıca 7 puan alan birinci çıkıyo genelde :P Averajla mı ikinci oluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 evet :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar