Breedan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ümitin göbeği açık fotorağrafı lazım. karşılaştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oynamıcak adamı niye kıyaslıyorsunuz ki? koy servetin resmini baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Madcat içerde adamın mı var ha? NERDEN BİLİYORSUN?? ÜMİT SOL BEK'E TÜRKİYEM FİNALE! Edit : Resimde Ümit'in sol eliyle yaptığı çok ince bir hareket var. Rakiplerini bu hareket ile alt ediyor Ümit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 fatoş var abi teknik direktör,ümiti mi oynatçak? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yalnız İviçre maçının hakeminden tırsıyorum. Çok büyk prestij kaybedicekler yenilirlerse çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ümitin resminin alındığı sitenin adı da süpermiş hani, dünya çapında bir kahraman olmuş artık ümit özat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 C grubu ne öyle ya süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Maçları LigTV HD kalitesi ile veriyor ama benim yaz okuluna denk geldiği için izleyemiyorum. Kaldık sopcastin kibrit kutusu kadar ekranına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ATV yayınlayacak maclarI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 evet maçlar atv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ligtv yayınlayacak diyodu reklamlarında. atv veriyosa iyiymiş ya ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu grup işi eskisi gibi deil ya her takım denk, C grubunun seri başı kim abi:P Bu arada Almanya gene yolunu bulmuş, her yönden turnuva takımı hakkaten. Bizim gruba gelince bi kere baştan İsviçre'yi yenmeliyiz o önemli, Portekiz ve Çek Cumhuriti favori tabi ama, Çekler eskisi gibi deil sanırım Nedved falan yok, diger yıldızlarda son demlerinde artık. Bende Portekiz lider olarak çıkar diğer 3 takım arasından işallah sıyrılır bizimkiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Atv vercek, altyazılar geçiyo oh be! hakkaten yazın milli maç izlemeyi özledik walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ligtv veriyo.atv de veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 güzel kura çektik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çekler eskisi gibi değil diyorsunda onlar almanyaya 3 atıp grup lideri çıkmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çaktırma bab ya ölüsü para eder tabide rosicky si barosu kolleri kalecisi yene çek yani:D fatih terimin şimdi roportajını izledim adam gene kafa iyi muhabir: hocam kuraları degerlendirirmisiniz ? fatih hoca: isviçreyi biliyoruz, çek republic ise herzaman güçlü bi kadroya sahip. ahah fatih hoca ah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 isviçreyi yenelim diğerleirnden de 1 puan çıakrtıp şansımıza bakalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 İsviçreye türkiye çıktığı anda her takıma yaptıkları gibi o takımın teknik direktörünü gösterdi televizyon. Fatih terim ynlış bişi yapmış lise öğrencisi edasıyla aşşağı doğru yanındakine pis pis gülüp bişi anlatıyordu. Çok komikti. Bide atv de çekilişi izleyenler anlatan adama benim kadar çıldırdılarmı merak ediyorum. İşte İsviçre Türkiye dünyanın beklediği an falan diyip duruyordu. Bir de sürekli "evet 7 haziran da ilk maçımız ATV ekranlarında sakın kaçırmayın, 7 Haziran Atv.... 7 HAziran da aman diyim, 7 diyorum Haziran diyorum" modunda anlattı tüm kurayı. Ulan C grubunda millet birbirine girmiş, İtalya Fransa Hollanda Romanya (ki bide ispanya gelseydi romanya yerine tam olacaktı) aynı gruba düşmüş aptal torba sistemi sayesinde. Sen hala ilk maçımız 7'sinde diye bağır dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 abi torba sistemi niye aptal olsun. geçen kupada yarı finallerde çek cum, portekiz, yunanistan ve hatırlayamadım bir takım daha vardı. Demekki artık bu ülkelerde c grubundakilerle başa baş mücadele ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 rıdvan nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 4 sene öncenin takımlarına göre bugün sıralama yapmak yanlış bence. Fifa sıralamasını kullanarak yapılması gerekir bu tarz torbaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Smoke said: 4 sene öncenin takımlarına göre bugün sıralama yapmak yanlış bence. Fifa sıralamasını kullanarak yapılması gerekir bu tarz torbaların. 6 kasım 2002 ( beş sene öncesi, rakamla 5 ) tarihini gösterip gs lileri kızdırmakta saçma o zaman >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 portekiz ters çekler dahada ters ,isviçreye gelince iki evsahibinden biri çıkacak bu allahın emri avusturya çıkamazsa isviçre çıkar bizim gruptan avusturya çıkarsa isviçrenin şansı yok .netice itibari ile portekiz ile çekler ilk ikiyi paylaşır (avusturya gidemezse isviçre gider bizim gruptan) 3.lük için isviçre ile çekişiriz. Allah verede yanılmış olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 jagd said: portekiz ters çekler dahada ters ,isviçreye gelince iki evsahibinden biri çıkacak bu allahın emri avusturya çıkamazsa isviçre çıkar bizim gruptan avusturya çıkarsa isviçrenin şansı yok .netice itibari ile portekiz ile çekler ilk ikiyi paylaşır (avusturya gidemezse isviçre gider bizim gruptan) 3.lük için isviçre ile çekişiriz. Allah verede yanılmış olayım jagd hiç bişi anlamadım dediğinden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar