Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 GRUP TAHMİNLERİ...

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

Bu grup işi eskisi gibi deil ya her takım denk, C grubunun seri başı kim abi:P
Bu arada Almanya gene yolunu bulmuş, her yönden turnuva takımı hakkaten.
Bizim gruba gelince bi kere baştan İsviçre'yi yenmeliyiz o önemli, Portekiz ve Çek Cumhuriti favori tabi ama, Çekler eskisi gibi deil sanırım Nedved falan yok, diger yıldızlarda son demlerinde artık.
Bende Portekiz lider olarak çıkar diğer 3 takım arasından işallah sıyrılır bizimkiler =)
Sosyal ağlarda paylaş

Çaktırma bab ya ölüsü para eder tabide rosicky si barosu kolleri kalecisi yene çek yani:D
fatih terimin şimdi roportajını izledim adam gene kafa iyi

muhabir: hocam kuraları degerlendirirmisiniz ?
fatih hoca: isviçreyi biliyoruz, çek republic ise herzaman güçlü bi kadroya sahip.
ahah fatih hoca ah:D
Sosyal ağlarda paylaş

İsviçreye türkiye çıktığı anda her takıma yaptıkları gibi o takımın teknik direktörünü gösterdi televizyon. Fatih terim ynlış bişi yapmış lise öğrencisi edasıyla aşşağı doğru yanındakine pis pis gülüp bişi anlatıyordu. Çok komikti.

Bide atv de çekilişi izleyenler anlatan adama benim kadar çıldırdılarmı merak ediyorum. İşte İsviçre Türkiye dünyanın beklediği an falan diyip duruyordu. Bir de sürekli "evet 7 haziran da ilk maçımız ATV ekranlarında sakın kaçırmayın, 7 Haziran Atv.... 7 HAziran da aman diyim, 7 diyorum Haziran diyorum" modunda anlattı tüm kurayı. Ulan C grubunda millet birbirine girmiş, İtalya Fransa Hollanda Romanya (ki bide ispanya gelseydi romanya yerine tam olacaktı) aynı gruba düşmüş aptal torba sistemi sayesinde. Sen hala ilk maçımız 7'sinde diye bağır dur.
Sosyal ağlarda paylaş

portekiz ters çekler dahada ters ,isviçreye gelince iki evsahibinden biri çıkacak bu allahın emri avusturya çıkamazsa isviçre çıkar bizim gruptan avusturya çıkarsa isviçrenin şansı yok .netice itibari ile portekiz ile çekler ilk ikiyi paylaşır (avusturya gidemezse isviçre gider bizim gruptan) 3.lük için isviçre ile çekişiriz.
Allah verede yanılmış olayım
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:
portekiz ters çekler dahada ters ,isviçreye gelince iki evsahibinden biri çıkacak bu allahın emri avusturya çıkamazsa isviçre çıkar bizim gruptan avusturya çıkarsa isviçrenin şansı yok .netice itibari ile portekiz ile çekler ilk ikiyi paylaşır (avusturya gidemezse isviçre gider bizim gruptan) 3.lük için isviçre ile çekişiriz.
Allah verede yanılmış olayım

jagd hiç bişi anlamadım dediğinden :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...