dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 en basta: yaprak dokumu bıcak sırtı annem binbir gece ezo gelin sıla dudaktan kalbe elveda derken el gibi GENCO menekseyle halil sessiz fırtına simdilik aklimiza gelenler bunlar. ya bu diziler muziklerini duyurduklari anda "aman allahım birine daha tecavuz edilecek" "aa bak biri öldü" havasi estirmiyorlar mi? hele yaprak dokumu, emrah filmlerine tas cıkartmaz mı? ayrica kavak yelleri dawson's creek değil mi doktorlar: grey's anathomy, house ve niptuck karisimi değil mi? neden dogru dürüst bi dizi yapmiyoruz biz mesela suan ekranda takip ettigim ve basarili buldugum tek bir dizi var: elveda rumeli. oyunculuk süper, hikaye süper cok basarili yani erdal özyagcilara asik oldum yenden oyle yani işte, estik gürledik genel bi içimizi dokelim dedik. turk dizilerinin genelinden adam olmaz diyorum ben ayrica daha once demistim yine diyorum o genco dizisinde o adam yerine bi adet meşe oynamali, daha atraksiyonlu olur. uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bıçak Sırtı'na laf yok dostum.. Nejat İşler ve Fikret Kuşkan'ın oyunculukları inanılmaz, Melisa Sözen bomba hatun.. Keyifle izliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oyunculara laf sadece gencoda ettim. hatta gencoya ettim benim bahsettigim boyle bi daral konsept içinde olmalari entrikalar kendi caplarinda basarisiz aile dramlari emo genclik ölümcül help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Fakat şöyle birşey var.. Sonuçta insanlar bu dizileri ağızları açık izliyor.. Dediğin gibi hep aynı konsept ama sonuçta izleniyor.. E adamlar niye daha orjinal ve kaliteli diziler yapmak için kassınlar ki? Üstelik ülkemizde sansür gerçeği olduğu için bazı konuları işlemek sakıncalı.. Her ne kadar nefret etsemde Kurtlar Vadisi'nin bile sansürlenmesi bunu kanıtlıyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kurtlar vadisi bile dememelisin bence o dizi yayinlanmayi bile hak etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Rating olarak bizim dizi tarihinin doruk noktası o dory. Ortada bi sorun varsa o da izleyicinin tercihidir. Napıcaz milleti mi suçlayacağız? edit : dur cevap yapayım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Evet kesinlikle yani suc tamamen izleyenlerde ben babamla kavga ediyordum izliyor diye, pislik yapardim izleyemesin diye neyse sizinle kurtlar vadisi tartismasina girmiyim ben, cunku savunan kesim genelde asiri fanatik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Biraz da dizi olayını yeni yeni öğreniyorlar ondan, sonuçta efsane dizilere bak süper baba ikinci bahar falan. Tutan bi şemayı aynen kullanıyorlar bi bölüm hüzün bi bölüm neşe falan. Netten dizi çekip oyunculuk, senaryo, dekor görmeyen insan haliyle olduğu gibi kabul ediyor diziyi. Ben de birbirlerine bakmalarına uyuz oluyorum. Koskoca sahne delici bakışlarla geçiyor bitiyor. Ne ayaksınız kardeşim ne bakıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 türkiş 24 gelio zaten yakında mahşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gencoya laf yok, bizim okulda çekilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dory said: suc tamamen izleyenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bknz:stv hakkını helal et - my name is earl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 (tu)bıçak sırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hmm. Simdi Yaprak Dokumu zaten kitaptan yolacikilarak yapildigi icin bu kategoriye girmesi normal. Muzigi ise bence psikopat derecede iyi ki o dizi mutlu bitmeyecek; zaten bi ailenin yikimini anlatiyor... Baska bi sey beklemek yanlis. Bence atmosferi iyi ayarladiklari icin seni rahatsiz ediyor ki amac bu. Emrah filmleri "Yaprak Dokumu"nun yandan yemisi. Onu basarmaya calisip da becerememis taklitler sadece. Bunun sonunda da ihale guzelim diziye patliyo tabi. Kurtlar konusuna bence de girmeyin, sahsen o dizi, diger bircok diziden bin kat daha iyi. Her ne kadar her bolum sonrasi yaptigi geri zekali hatalar nedeniyle "Ah Sadullah!! Batirdin yine Sadullah!!" desemde dizi, su ana kadar yapilmis olan bircok diziden cok daha farkli bir statude. Kimsenin yapmadigini yapiyor/yapmaya calisiyor. Sansur kismiysa bu calisilani mahfetmekten baska bi sey degil. Doktorlar ve Kavak Yelleri konusunda size katiliyorum, taklitler. Yalniz ayni durum yabanci dizilerde de var. Sit-com'larin cogu zaten ayni. Ha espiriler degisiyo, yaratilan garip durumlar degisiyo ama donup dolasan ayni. Alti ustu oyuncularin performansina gore daha fazla guluyoruz ya da gulmuyoruz. Obur taraftan yabanci dizilerde de yiginla abukluk var. House daha gecen gune kadar biri alkol der biri uyusturucu der digeri psikolojik der, sonunda House sorunu cozer modunda ilerliyordu. Heroes dedigin sey X-men'den pek de farkli degil acikcasi ve ya Mutant-X'ten. Sonuc: amac vakit oldurmekse, her yol mubahtir... Bon bon duvara bakacagina insanlar, bon bon ekrana bakiyolar. Gercekten hakeden diziler belki biraz daha az rating aliyo ama bunu da tamamen reklama baglayabilirsiniz. Zira hem Super Baba'da hem Ikinci Bahar'da deli gibi reklam yapildi. Turkan Soray tekrar ekrana donuyor diye en az bir ay her gun bagarmisti ATV. Eger reklamini yapmazsa, insanlar da izlemezler zaten. Bunun yanisira bence asil sorun Kurtlar'i izleyip Testere'yi Akmerkez cikisi doven insanlarda. Hani Cem Yilmaz diyor ya, ayni havayi soluyoruz ama icerde nasil bi kimyasal reaksyona giriyorsa ortaya dizideki canlandirilan karakterle oyuncuyu bagdastiran bi yaratik cikiyo... Darisi basiniza efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Voys said: gencoya laf yok, bizim okulda çekilio senin yerinde olsam kendi boynumu kırardım ben. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fedai var bide şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 annem ve kardeşim genco hastası, aynı şekilde selenayı kaçırmazlar.. tatlı cadı mıdr acemi cadı mıdır onu da izliyolar.. gerçi annem kardeşim izliyo diye izliyo sanıyorum ama kardeşime de yazık.. bi de hepsi 1 var. lan öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 genconun kız kardeşi bi içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 her ne kadar tatlı hayat tandansında olsada sevgili dünürüm de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 dory said: kurtlar vadisi bile dememelisin bence o dizi yayinlanmayi bile hak etmedi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 -1 izlemiyorum ama türk aksiyon dizisi işte. bulutbeyden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Daesu said: genconun kız kardeşi bi içim su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hangisi bi içim su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 O resimdeki sapları çıkar hepsini içerim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yaw damacanayı al istersen..bilmediğimden soruyom hangisi kardeşi genco'nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar