Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın abicim forumunuzu

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

yani bir insan sadece inanan olmaz dimi, yada ateist olmak çok mu kendini aristokrat hissetiriyor anlamadım, böle klavye kurnazlığı ile sürekli bir dalga geçme durmu, ne gerek var kii!

herkez üşüşüyor böle bir konu olduğu zaman, ay bende bişey yazsam birine bir ayar versem, çaktırmadan yada çatırara dalga geçsem

yok ben araştırdım senden iyi biliyorum , bana şunu açıkla yok şu ayet böle diyor yok bu ayet böle diyor yok bunun neresi hoşgörü.. yaa inanmıyorsan inanma ama insan ların inançları ile dalga geçemezsin yada bir tartışma ortamı yaratamazsın saçma olduğunu ima ederek yada dalga geçerek

dalga geçmek yada buna benzer şeyler yapmak, karşındakini mutsuz, rahatsız etmek için sulh ceza mahkemesi tarafından kabul görmüş argümanlarla ile yapman gerekmiyor, ince ince uygun kelimelerle bunu yaparsın,

yani ben ne dedim ki niye kızıyorsun demek yerine samimi medeni kendinle barışık bir insan san böle konularda susursın, karşındakini incitmezsin olur biter

ama yook ne gerek var burda tribünü kurmuşum veririm ayarı verrim bütanı, burada hep bu mantık işliyor

kesilikle dinle alakalı başlık açılması ( direk yada dolaylı ) kesinlikle tatil sebebi olmalı, biz bunları tarışacak demokrasi ve anlayışa sahip değiliz bu çok bellli
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...