Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 küfür serbestte, küfür edene cevap vermek mi suç abi? ayrıca fotoya +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Böyle gülen bir yüzden "skerim" lafı çıkması şok edici :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 silinmezse efsane olucak bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yani bir insan sadece inanan olmaz dimi, yada ateist olmak çok mu kendini aristokrat hissetiriyor anlamadım, böle klavye kurnazlığı ile sürekli bir dalga geçme durmu, ne gerek var kii! herkez üşüşüyor böle bir konu olduğu zaman, ay bende bişey yazsam birine bir ayar versem, çaktırmadan yada çatırara dalga geçsem yok ben araştırdım senden iyi biliyorum , bana şunu açıkla yok şu ayet böle diyor yok bu ayet böle diyor yok bunun neresi hoşgörü.. yaa inanmıyorsan inanma ama insan ların inançları ile dalga geçemezsin yada bir tartışma ortamı yaratamazsın saçma olduğunu ima ederek yada dalga geçerek dalga geçmek yada buna benzer şeyler yapmak, karşındakini mutsuz, rahatsız etmek için sulh ceza mahkemesi tarafından kabul görmüş argümanlarla ile yapman gerekmiyor, ince ince uygun kelimelerle bunu yaparsın, yani ben ne dedim ki niye kızıyorsun demek yerine samimi medeni kendinle barışık bir insan san böle konularda susursın, karşındakini incitmezsin olur biter ama yook ne gerek var burda tribünü kurmuşum veririm ayarı verrim bütanı, burada hep bu mantık işliyor kesilikle dinle alakalı başlık açılması ( direk yada dolaylı ) kesinlikle tatil sebebi olmalı, biz bunları tarışacak demokrasi ve anlayışa sahip değiliz bu çok bellli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bunların hepsi can sıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Rahatsız oluyorsanız bi zahmet; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tribün dine karşı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Asteroth said: Rahatsız oluyorsanız bi zahmet; ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 halk dini istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 din halki istemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 byzasz said: Asteroth said: Rahatsız oluyorsanız bi zahmet; ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin.. Yorunge disindan sonra hayat var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 religion --> re + ligion (ligion --> league) etimolojik olarak, insanları bir araya getirmek oluyor kelimenin kökeni islam kelimesi zaten "tapmak" demekti sanırım etimolojik olarak hayır, bir şey ima etmiyorum sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yörüngeyle ne alakası var gayet normal bişey demiş adam. Otokontrol lazım, herşeyi devletten beklememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Onu demek istemedim ben, forumdaki davranisimiza gore bi yere gidicek miyiz demistim ama esprim anlasilmadi ve cok uzuldum su an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 of cok uzun bisey yazmistim sildim. icimde kalmasin diye yaziyorum bu msjida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 lan keske silmeseydim ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Özet geç olivier biz anlarız. Penth senden de özür diliyorum yetememişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Olivies, senin de sorununun kaynağını buldum Harun Yahya said: Darwinizm (Zayıf ve Kararsız) İnsanları Ateizme Teşvik Eder Okumanızı tavsiye ederim. Çok bilgilendirici bir makale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Zayiflara olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 obareyyegdcvxsdgfamksdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ha bide 10 k madalyanı bana versene. Post kasa kasa başkalarıyla vs yapa yapa bi hal oldum sfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 neyse iyi uykular yattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Penthesilea said: Zayiflara olum. Hitler kısımlarını yazıyorsun değil mi ilke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar