sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 http://www.spor3.com/detay.asp?id=52977&k=Haber[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hue sabah milliyette okuyodu babam koptuk :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 euhe. ortega az akıllı olsa zaten gelirdi.salak adam sanki fenerden iyi kulup bulcak.![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ayrıl da gel[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: quamor, 14 January 2004 13:37 tarihinde demiş ki: euhe. ortega az akıllı olsa zaten gelirdi.salak adam sanki fenerden iyi kulup bulcak.! O kadar umutsuz yani[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sıyrıl da gel[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 revivo gitmişti fenerium ortega forması veriyordu revivo forması yerine Ortega gitti Azizin formasını verdiler Bu sezonda hoiijdonk gider (dauma küfür etmiş kavga etmiş soyunma odasında telegolde izledim) daum forması verirler artık[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 telegolde konuşulanlar yalan desem?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bende inanmadımda zaten gider gider bu fener hiç belli olmaz. Pancu da Karaciğer hastasıymış form tutamıyormuş.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya telegolde bişilik yok sende bişey var ehehe. o karaciğer hastası olan Ilie meuheueh[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Telegol ızleyecegınıze gıdın popstar ya da bız evlenıyoruz fılan ızleyın. Cok daha ıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kıvrıl da gel[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kop da gel..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 geber gel[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şiddetle gs lilerin ortega konusunda kuyruk acısı oldugunu soylemeliyim :) eh malum 6 kasım. kabus gibiydi heralde.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 6 kasımda olmasa fener ne olurdu acaba yetım gıbı falan kalırdı forumlarda bı suskunluk yasanırdı iyiki 6 kasım olmus..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: quamor, 14 January 2004 20:51 tarihinde demiş ki: şiddetle gs lilerin ortega konusunda kuyruk acısı oldugunu soylemeliyim :) eh malum 6 kasım. kabus gibiydi heralde. Bizim için bir maç. Sizin için tüm sezon kabustu .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 quamor 1 boy farkla önde peşinden ortega geliyor ortega ataga kalkıyor ortegaa ortegaaa ortega quamor a yetiştii ortega geliyor ortega geliyorr ortegaaaaaaa ve yarışı burun farkı ile ortega kazanıyor quamor 1 yıl daha 6 kasım diye kendini avutarak geçiniyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 lol dyna koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 en büyükBJK :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: Deli333, 15 January 2004 12:47 tarihinde demiş ki: said: quamor, 14 January 2004 20:51 tarihinde demiş ki: şiddetle gs lilerin ortega konusunda kuyruk acısı oldugunu soylemeliyim :) eh malum 6 kasım. kabus gibiydi heralde. Bizim için bir maç. Sizin için tüm sezon kabustu . her takim, birey, sirket vb. bir donem aci ceker.. bizim ki bir macligina surdu arkadasin dedigi gibi.. sizde 11 tane ortega olsa nolur be ?[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: -Apex-, 15 January 2004 15:30 tarihinde demiş ki: lol dyna koptum cidden komikmiydi? hani dalga gecer insan ama gercekten komik olsa icim yanmaz.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: quamor, 16 January 2004 15:51 tarihinde demiş ki:cidden komikmiydi? hani dalga gecer insan ama gercekten komik olsa icim yanmaz. Cidden komikti. Muhtemelen seninle ilgili bir espri olduğundan komik olmadığını düşünüyosundur.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: quamor, 14 January 2004 20:51 tarihinde demiş ki: şiddetle gs lilerin ortega konusunda kuyruk acısı oldugunu soylemeliyim :) eh malum 6 kasım. kabus gibiydi heralde. o maçta ortega atılmamışmıydı kırmızı kartla ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 alemsin dyna yarıldım..başta anlamadım ama:Pp sonuna gelince haaa oldum :)[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar