Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aman yapma bp ya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 matama said: bu minubus caddesindeki goztepe bp dimi ? yillarin ? yok la daha gecen gun bp ydi ya ama artık orası petrol ofisi kıpkırmızı hemide =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne bp miş be herkesin mazisinde yeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 elaidi said: e ben mortis'lere nası gidicem? Faruk abinin evini soracaksın gösterirler! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 evt beyler artık göztepe BEPE değil göztepe PEO'da iniceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hey gidi göztepe bp. lise döneminde her gün orda iner aşağı yürürdüm, breh breh. herkesin gönlünde ayrı bi yeri varmış belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tabi ya yıllardır kadıkoye gider gelirim yeri geldiğinde hergün gittim geldim şimdi onu görmeden nasıl gecicek o yol aaah ah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bir devir daha kapandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 çocukken mobildi, hafif serpildik bp oldu, eh ucundan tuttuk büyümenin petrol ofisi oluyor...(hatta oldu)bakalım göztepe ahalisi olarak ilgiyle izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oranin sonu shell bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 alkollu kafayla taksim den dolmusla ziverbey uzerinden gelirken hep gorurdum yesil yesil isiklarini. artik sahilden geliyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 O BP efsanedir. Direk minibüs tarifelerinde sınır. Az para vermek için BP de iner ordan yürürdüm eve haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 valla öyle.bostancı-bp, bp-kadıköy indi-bindi tarifesi üzerinden ücretlendirildiği için stratejik önemi büyüktü bpnin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Aah BP ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bp yı anma ve pılav gunu yapalım hıc unutmam bıgun kadıkoyden eve gelıyorum goztepe benzıncıde durmus mınıbus, bır kız bındı kı mınıbuse off yıldırım carpmısa dondum asık oldum ya istee bole bı hatırası var oranın bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o kız benim işte asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bizim ordada aytemiz vardı.akpet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: Ataturk Caddesi'nde yeni yapilan Havas terminaline bir BP acildi, havaş terminali duruyor mu orda peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu durumda Göztepe benzincinin BP olduğu nesil oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya çok kotu oldu gerçekten alışamadı gözüm kaç gündür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 harbi ya bi türlü alışamadım kendimi bildim bileli bepe vardır orda yeşil yeşil olmadı petrol ofisi gözüme çarpıyo her önünden geçişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kazasker shell, kozyatağı türkpetrol gibi işte... kozyatağı değişeli yıllar oldu yok kardeşim alışamıyorum.. orası benim için bi türkpetrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 RayCharles said: kazasker shell, kozyatağı türkpetrol gibi işte... kozyatağı değişeli yıllar oldu yok kardeşim alışamıyorum.. orası benim için bi türkpetrol yıllardır shelldi sonra bi turkpetrol oldu 2-3 sene tekrar shell oldu eskiye döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 alışılır kozyatağı örneğinde olduğu gibi evet abartmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bostancı lunapark giderse ne yapcaz biz gösteri merkezi bile lunaparkın yanı diye tarif ediliyo siz yine iyisiniz=)orda halen bi benzinci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar