elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Horace kayakta serisini şikayet ettim bir önceki mesajından ötürü. Siz de aynısını yapın. Allah'ından bulsun veya.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 elaidismde buyu var mi peki abi? fayirbol atabilcek miyiz?
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Abi cidden allah belami verdi ben o mp3 u dinlememistim ilk mesajda verilen, bu ne ya saka gibi ahaha o nasil bir baglamak programi
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ali yapamaz büyü felan o yüzden dotada büyücü hero almiyo
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Benim Ali'm karincaya bile magic missile atamaz
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Rencide edici oldu ya. kurunun yanında yaşı yakmayayım.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 elaidismin ana öğretisi de kurunun yanında yaşı yakmak değil mi!
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aoe vuruyo abi fireball yapicak bisey yok
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Penthesilea said: Abi cidden allah belami verdi ben o mp3 u dinlememistim ilk mesajda verilen, bu ne ya saka gibi ahaha o nasil bir baglamak programi O nasıl bir kurmak cümleyi
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Çok amerikanvari olmuş mp3 böyle bi godblessAMERICA sezdim sonunda.
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İslamda 5.seviyeye kadar büyü var.İn cuks olsun,kor por olsun amma velakin hıristiyanlıkta 8. seviyeye kadar var.(kalvas)Tabii bide bilimum vampire karşı haç,kazık,kalp olayları flm var...
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesela bu komik değildi, çünkü aynı topikte çok yapıldı espiri ve eskidi. İlk yapıldığında güzel bunlar. Horace'ın tepkisi de tabi abartılı oldu ama olay bu topik değil, antiakp hareketi insanlarda sürekli bir dinle dalga geçme isteği doğuruyor. Eskiden beri biriken bişey horaceınki. Sonuçta senin benim gibi değil, daha duyarlı bi adam bu konularda. Mesajımı çiçek böcekle bitirmek istiyorum, kırmayalım birbirimizi.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Çiçek sensin, böcek sana... Neyse, kırmayayım şeyini. Kalbini.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Asteroth said: Çiçek sensin, böcek sana... Neyse, kırmayayım şeyini. Kalbini. Sadece biraz empati bekliyorum mesajlarda "Çiçek sensin, böcek sana...Neyse, kırmayayım şeyini." çok ilkel, çok kaba bir yorum zira.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 antiAKP filan alakasi yok toplumdan "dindarlar" diye bir kesim ayirir ve kutuplasma yaratirsan bunlar olur sosyolojik bir vaka bu tamamen bir taeafta oruc tutmadigi veya kisa kollu giydigi icin dovulen insan haberleri obur tarafta kimsenin birsey yapamadigi irtica haberleri insanlar bundan korktugu icin icgudusel olarak karsit bir gurup olma ihtiyaci hissediyor ve korktugu kesimin tam zitti hariketlerde bulunuyor, gercekte kendi yaptiklarini tasvip etmese bile ama tabi akrsida 3-5 sidiklinin hristiyan bir ulkede cizdigi karikaturler yuzunden nerdeyse savas cikarticak bir kitle var bu kitle dininle ilgili en ufak bir espriyi kaldirmiyor aslinda dindariz diyen hardcore takunyalilarin yaptigi tek sey zorlama ve dayatmalarla halki dinden sogutup kacirmak kendi batil inanclarina ve dinmis diye yutturmaya calistiklari seyhlerin sihlarin ogretilerini dayatip islamin ozunden insanlari sogutup sonra ahaha dinsizmiz eninde sonunda olucakti diye yorumalrken aslinda kendi yaptiklarinin yanlis oldugunu anliycak kadarda kafa calismiyor ne yazikki
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Biletini kesicem ben onun zaten. Hatta bi saniye, ben bilet kesmem kafa keserim. Ayağını denk al joscelin, iki kişinin bildiği sır sır değildir. Ama empati herkese lazım, çok samimi olmadığımız insanlarla konuşurken karşımdakinin duygularını incitir miyim diye düşünüyoruz, forumda da aynısı gerek. Sevgi gerek bize. Bir tutam da anlayış.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Eheh yok o mesaj gönderme, ciddi değil :)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Olayı biraz bireysele çevirelim Viktor. Horace ı hangi gruptan görüyosun? Fanatik takunyalılardan mı? Arkasından konuşmak gibi olacak sonuçta adam gitti ama sağlık olsun. Sosyolojik bi vaka diyorsun, peki normal deyip geçmemiz mi lazım? Biz toplumun eğitimli kesimi olarak gaza gelmeden sakin kafayla düşünemezsek cemaat ne yapsın? İki yanlış bir doğru yapmıyor çünkü. edit : of slat biliyoruz ciddi olmadığını :P Bide eklemek istiyorum ben bu topiğe ilk girdiğimde Ahli-Batin espirisi yapıcaktım mesela. Baktım sünmüş uzamış gerek yok dedim çıktım. Şimdi mesajları yeniden bi okudum da o kadar tepki çekebilecek bişey görmedim. Ama dediğim gibi dolu bardak bi damla daha su almaz misali tepki vermiş horace.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 horace la alakasi yok postumun ha horace fetullahci oldugunu bizzat acik acik soylemisti oda ayri mesele
Öne çıkan mesajlar