Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Meme ucun bizde kalmış , gel al onu bi ara asdşlkfsşd . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ne yazık ki bu lise hocaları genel olarak o dediğin gibi. Çözemedim ben de abi, nedir amacınız. Kompleksli yaratıklar ya. Llama demiş 5 tane 0 verdi kaldım. Aynısı bana oluyordu, torpille hallettik olayı. Sırf kadın yerimi değiştirmek istediğinde karşı çıktığım için. Nedir ulan kalkmadım yani illa sınıfta mı bırakman gerekiyor. Ne yazık ki durum böyle Arden halinden anlıyorum, umarım en yakında çözülür bu sorunların. Kızabilirsin ama umarım o davadan istediğin sonuç gelmez ve tekrar o şerefsizlerin yüzlerini görmek zorunda kalmazsın. Sanmıyorum ki davadan sonra daha bi insiyatifli davranacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Xaenin said: Herkes küfür kullanır . Sen de kullanırsın . Kasmayalım o yüzden , gerilmesin ortam . Konu kimi oç olup kimin olmadığı değil . O zaman ben herkes değilim,ve burası herkese açık bir forum kuralları oku sonra konuş.. Üste çıkmaya çalışıpta kendine güldürme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Pardon , senden mi öğrenicem kuralları onu bi açıklığa kavuşturalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Öyle deme Kaan, herif 2 haftada ayar vericek seviyeye gelmiş, daha mı iyi bileceksin kuralları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 It's time for you to do some... SCHOOL SHOOTING! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu adamın her mesajı böyle. pms veya ergenlik sorunları sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 buyuk ihtimalle geri verilcek okuma hakkin endiselenme.Sonra okul falan degistirip yeniden kurmaya calisirsin.Zaten isi bi kivirdin mi muhtemelen cok iyi bir unv. girersin.Boyle konumlardan donen insanlar genelde o sekil bir sona gidiyor,tabi azmederse. Babam gibi konustum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Hanginiz KÜFÜR ETMENİN serbest olduğunu söyleyebilirsiniz? Benden öğrenmiceksiniz zaten KURALLAR'ı okuyup öğreniceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 küfürü yok sayan adamları anlamıyorum ya.adamın ebesi mikilmiş bize dert yanıyo sen de küfüre takıyosun.biz ayrı ülkelerde mi yaşıyoruz abi? küfür diye bişey var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Gerçek hayatta bi kahvehanede veya bi çay bahçesinde masa başında oturup dertleşsek mesela aynı konuyu, sende ordan böyle çıksan.. Hepimiz ya bis...git falan diye dalabilirdik aslında. (kurallara aykırı diye polise gider miydin?lol) Sanal ortam olduğu için bu kadar nazikiz binevi aslında ve sende sanal ortam olduğu için bu kadar laf sokma derdindesin gibi. Git bi hava al gel sen bence. Küfürü savunan falan yokta hani böyle bir konuda ordan dondan çıkan şey gibi çıkıp kurallardan bahsetmek abes ötesi bi durum>_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 AGA SANA BİR LAF EDERİM, KÜFÜR ETMİŞTEN BETER OLURSUN. caps off pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Asi 16 yaş gençliği..Takılın ben gerekli şikayeti yaptım umarım yöneticilerde 16 yaş gençlikten değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Tamam gidebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fazla kasıp sıkıntı yapma benide okuldan attılar başka okulda bitirdim gerçi senin durum farklı ama öküz gibi çalıştım diyorsun ama başarılı olamıyosun demekki başka şeyler vardı sorun olan sana ilk öncelikle onların üstüne yoğunlaşmanı diğer problemlerini çözmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Kevinluth rasyonel bakımdan haklı ama her kültürün de kendi içinde yazılı olmayan bazı kuralları vardır.Burda insanlar küfrü argo maksatlı kullandığı ve fazla abartmadığı sürece bu kadar hassas olunmaya gerek duyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kevin'ın içine ahlak kuralları girmiş biri papaz çağırsın...bide takma kafana bea olm liseyi öyle yada böyle bi şekilde bitir üniye kapak at rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sana tavsiyem yurtdisi, acik lise, veya baska bir ozel okula gitmek olucaktir. Bazilari meslek lisesi felan demis dikkate onlari dikkate alma bir kere :D Okulundan atilman herseyin sonu degil, uzulme o kadar, umarim bir cozum bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Meslek Lisesinde seni döverler:... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bir kere ozel okuldan devlet okuluna gecmenin tramvasi var, ama evet doverler de buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 calisiyorum, okuyorum, didiniyorum demissin direkt yeni dunya tarzi bi liseye gec dava olumlu sonuclanirsa. devamsizlik sorunu olmaz, geren uzen olmaz. hemde sana oss ye kasicak bi ton bos zaman kalir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 gittiiin yeni okulda gizemli çocuk rolü oyna büssürü kız gelir kucaana..moralin yerine gelir.. derslerde yoluna girer o moralle.. ama kızlara sararsan ayvayı yersin.. imza eisenheim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 KevinLuth said: Asi 16 yaş gençliği..Takılın ben gerekli şikayeti yaptım umarım yöneticilerde 16 yaş gençlikten değildir. 16 yaş dediğin adam Sabancı'da okuyan hem yaş hem zeka olarak senin erişemeyeceğin statüye erişmiş durumda olan birisi, ayarlarına son vermeni tavsiye ediyorum bapsi, yoksa paticek ince ayar yapmamız gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Aaa bak yukarda bahsedilince aklıma geldi.. Özelden devlete geçtiğinde ayrı bir havan oluyor.. Biraz tipte varsa sağlam ceviz kırarsın ona göre.. Tabii ilk başta sıkıntı çekebilirsin ama ezique bir tip değilsen sorun olmaz.. Takma kafana yani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dinleme yine arkadaslari:D Ozel okuldan devlet okuluna gectim 3 yil zorunluluktan lanet ettim o 3 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar