Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oral seks kanser yapıyormuş

zydar

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:
hoydo no domok konsor yopoyo yo

Dün de gördüm şunu ama bişi yazmadım. Fakat bugünde yarıldım ya.

(Bi de benim ev arkadaş kötü dedi bu espriye. Yüzeyselmişmiş. Döverim ben bu çocuğu ya neyse.)

Aslında Dinsel açıdan bakarsak bize tanrı tarafından verilen bu bedene verdiğimiz her türlü acı haramdır. Haramda günahtır.

Kızartmada, ketçapta, mayonezde, şekerde, renkli sakızlarda, saç boyasında, dövmede, kulak ot bot deldirmede, tavada, dolapta, sigarada, içkide, bilgisayarda, kıl da tüyde kanserojen madde bulunuyorsa ve bunları kullanmakta bedene hakaretse hepimiz günahkarız. Eh demekki biz ottan bottan uzak durmalıyız. Hmpf.

Yok AIDS tamamda kanser olma tehlikesi herşeyde. Yani ''HÖÖÖ ORALDA KANSER TEHLİKESİ VAR LAN'' die bi tepki saçma olur. Yeni bir şey olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kanseri tetikleyen pek çok faktör var bilebildiğim kadarıyla son yıllardaki çalışmalar işin içine bakteri ve mikropları da kattı. nihayetinde genetik olarak kanser olmaya elverişli olanlar oluyor, olmayanlar olmuyor ama bilim dünyasının şu kanser işini artık bir derleyip toplaması lazım. hemen herşeyin kanser yaptığı iddia edilen bu dünyada artık bu işi genetik mirasa bağlamak sanırım yerinde olur.

0 bilimsel araştırmayla, mantık yürüterek böyle de kanser konusunda uzman görüşü sunarım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...