pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 silence atiyor bence var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kesinlikle güzel bir noktaya değindin DİLİNLE asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mortis said: asıl şunu cevaplayın Oral sexde büyü var mı? perfect ^^ valla sanırım yapana göre var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dela niye sansürlü versiyonunu verdin ? söyle bakıyım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mortis said: asıl şunu cevaplayın Oral sexde büyü var mı? bitirmiş olayı..dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 TERBİYESİZLER :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Luinir said: TERBİYESİZLER :X O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Luinir said: TERBİYESİZLER :X +16 uyarısı falan koymak lazımdı. Haklı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o değilde bu cinsellik hede başlıkları öküz gibi ilgi topluyor. aklımız şeyimizde mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 adamınbiri said: said: Misafir 20.11.2007 20:35 ALTIYOL da çarşıya karşı arızamısın herşeye karşı çıkıyorsun gördük çarşıyı 8 tane yediniz İ.F.K pqi habertürkün yorum kısmında bunun ne işi var aheufaehufahufa:D carsi oralada karsi :D (diyesim geldi valla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ahuheuaehueh o ne hakikaten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Phyx said: hoydo no domok konsor yopoyo yo Dün de gördüm şunu ama bişi yazmadım. Fakat bugünde yarıldım ya. (Bi de benim ev arkadaş kötü dedi bu espriye. Yüzeyselmişmiş. Döverim ben bu çocuğu ya neyse.) Aslında Dinsel açıdan bakarsak bize tanrı tarafından verilen bu bedene verdiğimiz her türlü acı haramdır. Haramda günahtır. Kızartmada, ketçapta, mayonezde, şekerde, renkli sakızlarda, saç boyasında, dövmede, kulak ot bot deldirmede, tavada, dolapta, sigarada, içkide, bilgisayarda, kıl da tüyde kanserojen madde bulunuyorsa ve bunları kullanmakta bedene hakaretse hepimiz günahkarız. Eh demekki biz ottan bottan uzak durmalıyız. Hmpf. Yok AIDS tamamda kanser olma tehlikesi herşeyde. Yani ''HÖÖÖ ORALDA KANSER TEHLİKESİ VAR LAN'' die bi tepki saçma olur. Yeni bir şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yalan yalan yalan yalayan bilir arkadaş sormak lzm millete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kafam iyi blow yapanlar var evde... :D odium mesela.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 aga yanlış anlarım ama hemde çok yanlış anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kanseri tetikleyen pek çok faktör var bilebildiğim kadarıyla son yıllardaki çalışmalar işin içine bakteri ve mikropları da kattı. nihayetinde genetik olarak kanser olmaya elverişli olanlar oluyor, olmayanlar olmuyor ama bilim dünyasının şu kanser işini artık bir derleyip toplaması lazım. hemen herşeyin kanser yaptığı iddia edilen bu dünyada artık bu işi genetik mirasa bağlamak sanırım yerinde olur. 0 bilimsel araştırmayla, mantık yürüterek böyle de kanser konusunda uzman görüşü sunarım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bölgeyi temizlesek virusler gitmez mi acaba? bi de orda ne işleri var anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 NuKe said: bölgeyi temizlesek virusler gitmez mi acaba? bi de orda ne işleri var anasını satim. Kolanya sürünce bişey olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
underhill Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hayır yahu olamaz. İşin doğrusu bu gayler için geçerli.Yani şu virüslerden bahsediyorum.Bayan arkadaşların organizmaları bu oral virüsleri tanımaz.(Vallahi bak) Tamam.Yemedi sanırım. hıh! Olsun blowjob denen bir buluş daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Phyx said: hoydo no domok konsor yopoyo yo aehuahea elli kez alıntı yapılmıs ama dayanamadım. ciddi yarılıyorum her okuyusumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu konu bitmez herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar