Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yakin zamanda upgrade dusunuyorum da, eskisini de satarim diyorum. Bilgisayarda ikinci el piyasasiyla pek ilgilenmiyorum ama, bilenler fiyat konusunda bi fikir verirse sevinirim, ona gore bakayim satmaya deger mi yoksa dursun mu kenarda. MB: Asus P5W-DH (2x Ethernet, WiFi AP) CPU: Core2 Duo 2.40 (E6600) CPU: +Zalman CNPS 9500 Fan RAM: Corsair 2x1GB 800MHz VGA: 512MB Leadtek 7900GTX HDD: 250GB Seagate SATA NCQ PSU: Silverstone 550W Kasa: Nzxt (Bunun aliminyum ve siyah olani, kapagi da manyetik degil. Harddiskler rayli, kart yuvalari vidasiz sistem vs.) Detay: CPU 3.24'e, Ramler 900'e overclocklu ve gayet stabil calisiyor bu haliyle. Ufak bir de kusur var; anakartin 4 sata yuvasindan birinin plastik uzantisi kirik, basit bi lehim islemi yani, dandik bilgisayarci bile yapar sanirim, oraya ihtiyacim olmadigi icin yaptirmadim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya almayacam da merak ettiiğim. bu bilgisayarın üstüne nasıl 2. bir bilgisayar alabiliosun ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Zaten henuz satilik degil, piyasasini merak ettim sadece :p DDR3, Quad Core ve SLI dusunuyorum yerine, duzgun bi paraya satilsa super bi katki olacak yani bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Parça halinde satarsan üzülürsün :) Bütün olarak satmaya bak, tam sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 PSU ve kasayi bile yazdim zaten, ses kartini onboard kullaniyorum, ikinci DVDRW ve esas HDD haric herseyi satiyorum yani, nesi eksik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yok eksikliğinden demedim, yani "off satılmıyor" diyip sakın Kadıköy'de falan teker teker satma parçaları demek istedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o config nedir öyle abi ya. ben yeni sistem alsam şimdi ondan daha kötü olur aheuhds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ehh pek bısey etmez o sıstem sen en ıyısı bana sat en fazla 500 eder saka saka en az 1000 ytl oda dolar kurunun dusmesından kaynaklanıyor kı bu sıstem 2 hatta 3 yıl rahat goturur senı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Oyun oynanıyorsa 2 sene gitmesi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben masaustu almayi dusunuyorum Baggio, simdilerde degil tabi ise girdikten sonra alacam. Satmayi dusunursen bana ozel mesajdan ulas konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 quad işlemcili bir alet geliyor bana bu ay hoş birşeye benziyor. hp elite m9030 GX653AA. hp saolsun =) 500 gb hdd Nvidia gforce 8500 GT ekran karı var üstünde 2 gb ram falan ben soracaktım birilerine quad işlemcinin mantığını ama bilen? benim makina arıza yaptığından dolayı bunu verdiler gelecek inşallah güzel bir şey heralde? [konuyu dağıtmış olmadım inşallah fazla topic kirliliği olmasın diye konu arasında sorayım dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 quad işlemciye hakaret 8500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aletin üstünde video ram denen bir olay da var bugüne kadar anlardım donanımdan az ama 2 yıldır uzağım dersler sebebiyle. neyse işimizi görsünde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sadece internette geziniyorsan görür işini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar