ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 raiddeki oyuncuları hp ve mana olarak göstericek aynı zamanda lag ve fps gösterebilicek bi addon arıyorum. X-Perl kullanıodum ama fps düşürmeye basladı. iyi bir addon tavsiye edecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 http://files.wowace.com dan CML yi indir fps ve lag için. DL -> http://files.wowace.com/CML/CML-r55367.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 raiddekileri oyuncuların hp ve mana yüzdelerini görmek için xraidstatus kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ct_unitframes i tavsiye ederim, Klasik blizzard ui sinin üstüne veya yanına senin tercihine göre gerçek hp veya yüzdesini gösteriyor. ag unitframes, pitbull, xperl gibi addonlarda kullandım ancak en klasik ve yeterlisi bence ct nin. download için:Ctmod.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Aslında blizz uide artık gösterebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ad3m said: Aslında blizz uide artık gösterebiliyor. Blizz ui de gosteriyor ancak fontları yeteri kadar güzel okunmuyor, clearfont diye bir addon war sanırım onun ile güzel sonuç alınabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ag_unitframes yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Demin bir video izledim Adam grounding totem atıyor mesela CD doldugunda o bardaki totem simgesi büyüyüp küçülüyor çok hosuma gitti adını bilen var mı? ahanda video :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 grid ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 numberten o dediğin olay çok pis fps yiyor yalnız, tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ad3m said: http://files.wowace.com dan CML yi indir fps ve lag için. DL -> http://files.wowace.com/CML/CML-r55367.zip görevi nedir bu addon'un, wowace'de bişey bulamadım ilgili de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Olayı belirttiğim gibi saat,fps ve lagı çok sade "sadece" yazı olarak size gösteriyor.Sistemden yemediği için çok güzel bir addon ayrıca download linkide ekledim. Cd bitince büyük gösteren addonda OmniCC bana göre olmazsa olmaz addonlardandır :P Ayrıca Dotimer ı hide cd edip notificationu kullanıp önemli özellikleri gözünüze sokarcasına ekrana basabilirsiniz oda çok kullanışlıdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Calıstıramadım CML'yi, soyle bi hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Kütüphanesi olmadığı için çalışmaması normal ;) http://www.wowace.com/wiki/Category:Libraries buradan istediği kütüphaneleri indir. PS : O action bar nedir öyle :P sana bi bartender3 de yakışır :b Ayrıca Yata diye bir totem bar şahane tek kelime ile onuda dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bilgisayarı yenileyecem bir iki aya kadar, rahat rahat oynayabildigim zaman aleti kastırmazsa yukleyecem bartender falan. yata'ya bir bakayım :) library işini de bilmiyorum :P wowace patlamış geri gelince okuyup ögrenirim artık, saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Benim bilgisayarında çok mükemmel olduğu söylenemez ama Yata ve Bartender3ü güzelce kullanıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 curse gaming'den Photek x.6.0 UI download edebilirsin direk. sct addon olan spellready kur.bir büyü hazır olduğunda ekranında yazı çıkıyor gayet başarılı. Ayrıca tüm raidin heal durumunu "grid" aldı addon ile takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ag_unitframes bongos veya bartender3 sct scl (simple combat log - efsane, mutlaka edin). raid için, oRA2 Omen (threat meter) bigwigs diğer, clearfont2 drdamage aslında bu liste uzar gider, karakterine göre seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Druqie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Perfect Raid cok kullanisli bi addon tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar