Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Tournament 3 (Çıktı)

Enyalios

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
quake hızda
ut savaşta kazanıyor.
dediğin gibi alternate fire çok önemli bir artı.
quake 3 rocket+rail'den ibaretken, ut'de çok farklı silahların birden fazla saldırı şekliyle daha taktiksel bir dövüş izliyorsun.

ne rocket railden ibaret? plazma lightning granade hatta sg bile kullanmak zorundasın oyunda.

utdaki basılı tut 3-4 roket birden at olayı ut'un hızını kesen en büyük engel en başta.
Sosyal ağlarda paylaş

tek roket atmaya mani olan birşey yok, bas bırak işte. çoklu roket zaten ancak hedef ortada yokken biriktirip salınacak birşey. ilk oyundaki grenade halinde roket/çoklu roket sallamasıyla beraber zaten gelmiş geçmiş en iyi fps silahı bile denebilirdi. tek silahta dört marifet vardı. bu da q3'ün silah portföyünün yarısı filan oluyor heh

o hua hua öne zıplama olayı aynen yapılabiliyor, daha hızlı olduğu iddiasını neye dayandırıyorsunuz bir de onu izah etseydiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

"digital speed video - vexed, thrive, marvelous, primal, perfection, cado, legion, lavake and whoever else."

ehe cidden çok ilginç tespitler var başlıkta, bir nesil gerideki oyunlar sonraki nesilin en iyi örneğinden hızlı ve daha çok yetenek gerektiriyor denmiş filan. önce bone'a bir düzeltme: fatal1ty ut2003 filan oynadı, adam zaten değişik oyunları oynuyor onlar için turnuvalar çıktıkça.

ilk ut'den beri dodging olayı var her yöne doğru, ut2003'te double jump ve wall jump eklendi. daha yıllar önce dm-antalus'da yapılan bir videoyu hatırlıyorum ama şimdi bulamadım, haritanın her yerini muhteşem şekilde geziyordu birisi. düz duvarları çıkıyordu hammer jump'sız.

gene ilk ut'den bu yana olan ve quake'leri tekme tokat döven bir olay alternate fire. shock combo denen olay en güzel örneğidir oyunun istediği yeteneğin, ut oynamayanlara tarif edeyim şöyle: attığınız roketi havada railgun ile vurduğunuzu ve öyle patlattığınızı düşünün. bunu sağa sola dodging sırasında yapmanın gerektirdiği yeteneğin yakınına yaklaşabilen bir olay görmedim ben bugüne kadar fps'lerde. videoda örneği var bol bol bir rifle alternate shotuyla beraber. (grenade launcher gibi çalışıyor o da)

q3 de hayli oynadım ve severim ama dürüst olmam gerekirse turnuvalardaki popülaritesinin ana nedeni id'nin online fps olayını doom'dan itibaren başlatmasından ötürü. quake ve q2 ile çok sağlam bir oyuncu kitlesi oluşturdular ve bunlar direkt q3'e aktı. lakin unreal'cıysam bunun sebebi direkt ilk ut'nin q3'ten üstün olması oynanış bakımından. sonraki ut'leri kıyaslamak ise abes ötesi.

ayrıca q3 ve ut aynı zamanda çıkmıştır, belki bir ay filan var aralarında. ikisinin aldıkları eleştirmen notlarını argümanıma katmadım bile.

aklıma gelmiken birşey daha: ut her zaman motoru gereği daha geniş alanların renderine izin vermiştir ve haritaları da bundan faydalanır. yukarıdaki videoları kıyaslarsanız benzer killerin 2-3 katı mesafelerde alındığını farkedebilirsiniz.

Yaa
lan ut
ahah valla bu postu yeni gördüm ben, videoyuda..abi gayet hızlı geldi bana. tükürdügünü yalama mod on oldum şu anda..neki bu ut3 mü ?
youtubeda ut3 videolarına baktım cs gibi yavaş millet ?
böleyse cekiyom ben denerim yani
Sosyal ağlarda paylaş

şu anki haliyle ham güzel bir oyun
vehicle geyigi falanda var
single oynayamadım donuyor başlangıcta haritalara baktım biraz

fakat anlamadıgım şeyler var mesela strafe bunny falan olmuyor ? doublejump var bir.. rocketarena moduda ut a cıkmış sanırım sadece şimdi bakınıyorum nete. 2003 ve 2004 nasıl öle hızlı bilmiyorum bu gayet slow.
Sosyal ağlarda paylaş

bunny olayı yok, dodging var. yukarıda anlattığım gibi yön tuşlarına double tap yaptığında o yöne doğru sıçrarsın. (matrix usulü yan parende filan atıyor bazı char modelleri heh) hem hızlı harekete hem de roket vs'den kaçmaya yarıyor ama pratik isteyen bir olay.

yoksa yukarıya koyduğum videodaki gibi oynayan birini görmedim gerçek serverlarda heh.. ciddi yetenek, herkesin yapabileceği birşey değil ama oyun yapmana izin veriyor becerebilirsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...