Jandor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şuan otobüsteyim ama msne giremiyorum patiyi kasıla kasıla açıyor kamil koç efendi ama msni açamıyor netmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Connect Card almak lazım :) ben yolculuklar Turkcell connect kart kullanıyorum msn web sitesi cok iyi acıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eheh rahat hat rulz, otobüsün geçtiği yere göre deişiyo internet. afyon burdur arası çok zor çekio. afyon ankara arası temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yahu bide telefonlar şarj ediliyor deniyordu bende ona dayanarak laptopuda şarj ederim priz vardır diye düşündüm yokmuş priz falan 50 dk ömrü kaldı laptopun birazdan kapanıcak :( yokmudur bununda bi çaresi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 www.meebo.com bu arada msn de pek nazlı bi program hiç sevmem >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Benim araba çakmğından şarj yapamk icin kablom vardı seninde varsa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Jandor said: yahu bide telefonlar şarj ediliyor deniyordu bende ona dayanarak laptopuda şarj ederim priz vardır diye düşündüm yokmuş priz falan 50 dk ömrü kaldı laptopun birazdan kapanıcak :( yokmudur bununda bi çaresi ehehe Uzun yolculuksa 30 dakkalık molada rica et mola yerinde takıversinler fişe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben ulusoyun wirelessini öpememiştim. Öndeki adam çatır çatır kullanıyorken benim makina bulamamıştı ehe. zevklidir bir daha aynı filmi izlemek yerine patide takılmak sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ben de şu an ulusoy royal class'dayım ankara-samsun arası. 5-10 lira fazla varan'a göre. görevli laptopu gördü açayımmı wireless'i dedi. açtı ama ilk önce bağlantıyı göremedi. umutsuz bi şekilde bi ayarlama falan yaptım yardım yazılarına baka baka. bi baktım oldu ama çok yavaş. msn açmıyor. siteler de çok yavaş. bazen 2-3 kez tıklamayla giriyor ama olsun. şarj olayı sorun ama. samsun 5-6 saat ama 3 saat takılabiliyorum maximum. o da güç tasarrufuna alınca. 1saat59dk kalmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 laptopum bile yok bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 laptopu geç, yolculuk yapacak param yok lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar