slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu topic geçen senlerde açmıştım bu ikinci 7-8 ayrdır hiç bişe olmayan net nedense bu aralar saat 20:00 ile 20:30 araları sürekli gidip geliyor.Bu neden olabilir gündüz sorunsuz çalışırken neden o saatlerde beni sinir krizlerine sokar anlamam.Lütfen yardım edin yoksa elimi kana bulicam pc katledicem yada modemi yada teteneti bombalicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 adsl'yi arasana. belki bakım vardır ya da kendilerinden problem vardır, düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ewet dediğinin olma ihtimali melsef yok :) ttneti aricam ve adamlar yardım edicek.İmkansızı umut etmekden başka bişe değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aynı sorun arkadaşımda mevcut son 1 haftadır. o da aramıyor adsl i sorunu çözmezler diye. haksız değilsiniz de gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bende 2 aydır bazı günler gidip geliyor habire. (Oha devrik oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 gidip gelmek nasıl oluyor? öncelikle modeminin loglarına bakman lazım, sinyal mi kayboluyor yoksa modemin mi sapıtıyor. bir de internetin gittiği anda modeme bakman gerekli, üstündeki ışıklar da olur, modemin arayüzü de olur. hatta arayüzü daha iyi olur. böylece öncelikle internetin mi gittiğini, modemin mi sapıttığını anlaman lazım, ondan sonra da bilgisayarının modem ile bağlantısı mı kesiliyor ona bakıp, birşeyler söylememiz daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Modemde bişey yok normal bir anda Link kesiliyor sonrada gelmiyor lan sabit yanıyor link gelmiyor gelip gidiyor yani benim alıcımda sorun yok.Dağıtım merkezinde oluyor.Yani işin komik kısmı 1 yıldır bu modem var bi ara zoom usb 5550 vardı 4 yıl kullandım bozuldu zoom 4x aldım onda hiç sorun olmadı bi yazın aşırı sıçaklarda(tetenete göre, yalan gerçide) problem var dediler 1 haftada halloldu şimdi neden havalar soğuk olduğundamı, yoksa ankaraya yağmur yağmadığındamı net kesliyor merak ettim açıkcası. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ara abi telekomu dicem grev muhabbeti var. beklicen biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bone said: adsl'yi arasana. belki bakım vardır ya da kendilerinden problem vardır, düzeltirler. bakım grevde olanlarlamı adeselede bakım olmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sorun belirli saatler arasında oluyorsa muhtemelen ttnet de sorun vardır. Geçen yaz 1 ay boyunca gündüz sorun yokken akşamları kesinti yaşayıp duruyordum. Adamlara bildirdigimde sorun yok felan dediler 1 ay sonra yeni portlar gelince port umu değiştiler düzeldi.Kısaca modemdeki loglara bakmaya gerek yok ( bakmakta fayda var tabikide ) gunduz calısan modem 1-2 saatligine sapıtması saçma olur yani , muhtemelen TTNet'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 walla 2mb adsl e geçtiğimden beri günün belli saatlerinde üstüste 4-5 kere bağlantım kesiliyor düzenli olarak aradım araştırdım bana sebeb beyfendi sizin oranın altyapısı bok 2mb desteklemio , 1mb e düsürelimmi sizi didiler dedim hastirin lan bırakın bunada razıyım (zira 2mbi hız olarak gayet rahat kullanabiliyorum sadece DC oluyorum 1mb te olmazken) seninkide aynı şey olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 i love tetenet 4096kb max bağlatımız var ama hiç bir kablo bunu destekleyemiyor .>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar