Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net sürekli gidiyor yardım lütfen

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Bu topic geçen senlerde açmıştım bu ikinci 7-8 ayrdır hiç bişe olmayan net nedense bu aralar saat 20:00 ile 20:30 araları sürekli gidip geliyor.Bu neden olabilir gündüz sorunsuz çalışırken neden o saatlerde beni sinir krizlerine sokar anlamam.Lütfen yardım edin yoksa elimi kana bulicam pc katledicem yada modemi yada teteneti bombalicam.
Sosyal ağlarda paylaş

gidip gelmek nasıl oluyor? öncelikle modeminin loglarına bakman lazım, sinyal mi kayboluyor yoksa modemin mi sapıtıyor. bir de internetin gittiği anda modeme bakman gerekli, üstündeki ışıklar da olur, modemin arayüzü de olur. hatta arayüzü daha iyi olur.

böylece öncelikle internetin mi gittiğini, modemin mi sapıttığını anlaman lazım, ondan sonra da bilgisayarının modem ile bağlantısı mı kesiliyor ona bakıp, birşeyler söylememiz daha uygun olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Modemde bişey yok normal bir anda Link kesiliyor sonrada gelmiyor lan sabit yanıyor link gelmiyor gelip gidiyor yani benim alıcımda sorun yok.Dağıtım merkezinde oluyor.Yani işin komik kısmı 1 yıldır bu modem var bi ara zoom usb 5550 vardı 4 yıl kullandım bozuldu zoom 4x aldım onda hiç sorun olmadı bi yazın aşırı sıçaklarda(tetenete göre, yalan gerçide) problem var dediler 1 haftada halloldu şimdi neden havalar soğuk olduğundamı, yoksa ankaraya yağmur yağmadığındamı net kesliyor merak ettim açıkcası. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun belirli saatler arasında oluyorsa muhtemelen ttnet de sorun vardır. Geçen yaz 1 ay boyunca gündüz sorun yokken akşamları kesinti yaşayıp duruyordum. Adamlara bildirdigimde sorun yok felan dediler 1 ay sonra yeni portlar gelince port umu değiştiler düzeldi.Kısaca modemdeki loglara bakmaya gerek yok ( bakmakta fayda var tabikide ) gunduz calısan modem 1-2 saatligine sapıtması saçma olur yani , muhtemelen TTNet'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

walla 2mb adsl e geçtiğimden beri günün belli saatlerinde üstüste 4-5 kere bağlantım kesiliyor düzenli olarak

aradım araştırdım bana sebeb

beyfendi sizin oranın altyapısı bok 2mb desteklemio , 1mb e düsürelimmi sizi didiler

dedim hastirin lan bırakın bunada razıyım (zira 2mbi hız olarak gayet rahat kullanabiliyorum sadece DC oluyorum 1mb te olmazken)

seninkide aynı şey olabilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...