Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Süper Lig 13.Hafta: G.Birliği Oftaşspor - Beşiktaş

Luinir

Öne çıkan mesajlar

aytimania said:
bjknin dipten kurtulması için bence son şansı çok ii asılıcaktır maça kimsenin şüphesi olmasın banko 2 (1.70) :D

Ben Beşiktaş'ın dibe batmış olduğunu filan düşünmüyorum. Her ne kadar zor bir ihtimal olsada Beşiktaş Şampiyonlar liginde 2 maçınıda yenerse üst tura çıkar ve süper ligde 3. sırada ayrıca bütün derbilerini oynadı ve hepsini deplasmanda.. Ben Beşiktaş'ın durumunu kötü olarak görmüyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
aytimania said:
bjknin dipten kurtulması için bence son şansı çok ii asılıcaktır maça kimsenin şüphesi olmasın banko 2 (1.70) :D

Ben Beşiktaş'ın dibe batmış olduğunu filan düşünmüyorum. Her ne kadar zor bir ihtimal olsada Beşiktaş Şampiyonlar liginde 2 maçınıda yenerse üst tura çıkar ve süper ligde 3. sırada ayrıca bütün derbilerini oynadı ve hepsini deplasmanda.. Ben Beşiktaş'ın durumunu kötü olarak görmüyorum şahsen.

tabiki ligde durumu ii,hala şampiyonlukta çok iddialı ama son 4 maçını kaybetmiş bi büyük takım dipte olmuyorda nerde oluyar anlamış diilim
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Konuşacak ne bir futbol var
ne de birtakım

neyini konuşuyorsunuz.Rezil ve ruhsuz 18 futbolcu...

abi futbolculara yüklenmemek lazım bence , sen bu tip yönetimin olduğu bir takımda nasıl ruhunu sahaya verebilirsin ki? Sen burda yönetime laf ediyorsun ve herşeyin farkındasın , sence futbolcu bunların farkında değil mi? Bir iş yerinde müdürün vasıfsız , sahtekar , ikiyüzlü bir adam ise senin o işteki verimin ve çalışma azmin düşmez mi? Acaba bu yönetim kulüp bünyesinde futbolculara ve hocaya ne tip bir muamelede bulunuyor? biz sadece medyaya yansıyanları görüyoruz değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...