RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Şu bjk de bir ruhsuzluk var bişey var çözemedim.YOksa kadromuz fena değil gerçekten.Ama acilen çok iyi bi sol bek lazım...İbonun da satılması gerekli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aytimania said: bjknin dipten kurtulması için bence son şansı çok ii asılıcaktır maça kimsenin şüphesi olmasın banko 2 (1.70) :D Ben Beşiktaş'ın dibe batmış olduğunu filan düşünmüyorum. Her ne kadar zor bir ihtimal olsada Beşiktaş Şampiyonlar liginde 2 maçınıda yenerse üst tura çıkar ve süper ligde 3. sırada ayrıca bütün derbilerini oynadı ve hepsini deplasmanda.. Ben Beşiktaş'ın durumunu kötü olarak görmüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 suBzer0 said: aytimania said: bjknin dipten kurtulması için bence son şansı çok ii asılıcaktır maça kimsenin şüphesi olmasın banko 2 (1.70) :D Ben Beşiktaş'ın dibe batmış olduğunu filan düşünmüyorum. Her ne kadar zor bir ihtimal olsada Beşiktaş Şampiyonlar liginde 2 maçınıda yenerse üst tura çıkar ve süper ligde 3. sırada ayrıca bütün derbilerini oynadı ve hepsini deplasmanda.. Ben Beşiktaş'ın durumunu kötü olarak görmüyorum şahsen. tabiki ligde durumu ii,hala şampiyonlukta çok iddialı ama son 4 maçını kaybetmiş bi büyük takım dipte olmuyorda nerde oluyar anlamış diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 istatistiğe bakıp dibe vurdular demek mantıklı değil. baksan bile 4 maç kaybeden dibe vurmuş mu oluyor? çabuk bile galibiyet buldu hatta. dibe vurmuşluk varsa o da yönetimin kendisidir. ağızdan çıkan laflar, söylenip yapılmayan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yönetim zaten dibi geçti magmaya ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuşacak ne bir futbol var ne de birtakım neyini konuşuyorsunuz.Rezil ve ruhsuz 18 futbolcu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bLackcha0s said: Konuşacak ne bir futbol var ne de birtakım neyini konuşuyorsunuz.Rezil ve ruhsuz 18 futbolcu... abi futbolculara yüklenmemek lazım bence , sen bu tip yönetimin olduğu bir takımda nasıl ruhunu sahaya verebilirsin ki? Sen burda yönetime laf ediyorsun ve herşeyin farkındasın , sence futbolcu bunların farkında değil mi? Bir iş yerinde müdürün vasıfsız , sahtekar , ikiyüzlü bir adam ise senin o işteki verimin ve çalışma azmin düşmez mi? Acaba bu yönetim kulüp bünyesinde futbolculara ve hocaya ne tip bir muamelede bulunuyor? biz sadece medyaya yansıyanları görüyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yönetim allaha havale zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar