Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 7 plx, vizeler malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 klan gibi ucuz bir yer istiyorum bu arada ben..70lik 5ytl iiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 8 olsun pls :( 8'i sabahına kimya vizem oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DarKRideR said: yok :D En küçüğü benim mesela buluşmanın Hocam slotumu kapıyorsun ama, en küçük benim burada, evet sidik yarıştırıyorum 91'liyim sdfs. Ama saç sakaldan çok şükür kurtarabiliyorum içki yaş sınırı olaylarından. Zaten herkes büyük, biz kalabalık olunca sorun olmaz, yaş maş demeden gelsin gelebilen herkes lütfen, güzel bir buluşma daha patlatalım. Haftaiçi olmadıkça her gün uyar bana bu arada, 7'si ya da 14'ü farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hö mad ben seni 88'lı hatırlıyordum,benden küçük çıktın :)Neyse canım bizde büyük gösteriyoruz biraz gerçi,hallederiz içki olayını da,buluşalım biz. 7 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 7 iyidir gençler açıyorum topic 7si diye:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 olm 7si cuma lan ben c.tesi sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cuma iş/okul sonrası kasmaz mı ya? Cumartesi daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hayvan gibi yorulacağız,uykusuz kalacaz.2 gün rahat rahat uyuruz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben de gelem yauv bu sefer..7si iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 niye 7 ya neden cuma? =) bana uyuyor da hafta sonu daha mantıklı değil mi arkidişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DarKRideR said: hayvan gibi yorulacağız,uykusuz kalacaz.2 gün rahat rahat uyuruz işte :D o niye onu anlamadım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 valla diğerlerini bilmiorm ama 8.de efes bluesa gidiciim ben oyuzden olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yaw başka gün ay mı kalmadı kardeim ne sıkıştırıp duruyorsunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Tarih belirleyin, gelirim ben de büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şiddetle Othranx'ın da gelebileceği bir tarihe, yani Aralık'ın ilk haftası olmayan bir tarihe ertelenmesini talep ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 lan partı olcak mı? if ans:='y' then begın showmessage('nerde?'); end; end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 7 ya da 8 bence uygun tarihler, sonraki hafta çok kötü sarkabilir. Ayrıca Ocak ayına da geniş katılımlı bir lan party düzenleyelim, şenlik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ama Ocak'ın ikinci yarısında düzenleyelim değil mi Ardacığım, finaller hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben ocak ayında 2. pizzahut taaruzunu daha siddetli sekilde gerceklestirmekten yanayım aksam lanparty yaparsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 15 aralık? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ikisi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hiç bilmiyom ben valla olur bişiler diyebilirim, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hatta Ocağa sarkacaksa son haftası bile olur tabi :) Final sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar