Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengeç kadını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burtonesk said:
elbette akrep.

işte bu yüzden, müthiş anlaşıyoruz, çünkü yediğimiz her haltı nasıl yorumladığını biliyoruz birbirimizin fadsfa.

narsizm kanımızda var.

edit:harf hatası.
Mesaj tarihi:
akrep candır. kanmayın efenim erkekleri için söylenen sekse düşkündür yalanlarına. ulan okudum burç kitabında her 5 kelimeden 6 sı seks. çüş abaza yaptınız lan erkeklerini, yuh.
Mesaj tarihi:
ivy said:
yengeç bayanıyım diyorum
sor cevaplıyım diyorum
hala kulaktan dolma bilgiler
cık cık cık

ya sana ne sorcam ben..
anlat o zaman bizde kulaktan dolma bilgi almayalım dedik
özelden anlat olmadı
Mesaj tarihi:
ya o kalbiyle düşünme olayı,mantıklı olanı değil kalbinin istediğini yapıyor olmaları.
Tamam aşık olunca güzel olabilir fakat genelde çok anlamsız ve saçma işler de yapabiliyor.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bence oğlak erkekleri gay olmaya çok müsait. bi tanesi benden sonra gay oldu. e tabi benden üstününü bulamayacaktı, başka bişey yapamazdı; diğer alana yöneldi.

Seinfeld'deki George yapıyodu bunu.

Çıktığı kadınlar gay oluyolardı falan =P
Mesaj tarihi:
ömrümü yiyen bir yengeç kadını olmuştu. Çok fazla sorun üretirler. çok fazla sorun çıkarırlar. Ama İnanılmaz bir cinsel yönleri vardır o ayrı.

Bu arada akrep kadınları hakkında 5612 sayfa tez hazırlayabilirm ama yapmicam. Kısacası tanıdığım bir akrep kadını gibi başka bir akrep kadını göreblceğimi sanmıyorum ve akreplerle olan alakamı burda sonlandırıyorum. başarılar :D

Yengeç erkeği olmakda güzeldir. duygusalım ağlarım arada. çok pis severim. ayrıca süper sevgiliyimdir lan :D
  • Yeni Oluştur...