burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eheh hayır olamaz. hem zaten benim sevdiceğim oğlak burcudur, ben severim oğlak burçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 burtonesk said: elbette akrep. aha bak bu cinste tehlikeli.Bende akrep erkeğiyim tehlikeli oluruz sinirlenirsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Akrep bayanı narsist oluyormuş, yaz bunu bir kenara mesela sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 burtonesk said: elbette akrep. işte bu yüzden, müthiş anlaşıyoruz, çünkü yediğimiz her haltı nasıl yorumladığını biliyoruz birbirimizin fadsfa. narsizm kanımızda var. edit:harf hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aşkımsın selinim. evet narsistiz. bence herkes narsist olmalı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 akrep candır. kanmayın efenim erkekleri için söylenen sekse düşkündür yalanlarına. ulan okudum burç kitabında her 5 kelimeden 6 sı seks. çüş abaza yaptınız lan erkeklerini, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 akrep kadını+oğlak erkeği=of of performans. akrep erkeği+oğlak kadını da aynı sonucu verir mi bilmiyorum. ama akrep rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet o olaya katılıyorum.sürekli bi seks vurgulanıyo ona göre hareket edilse "borno" yıldızı yapcaklar bizi ayıp oluyo ama P.S:yengec kadınından uzak durrrr=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sekse düşkün olmanın nesi kötü ki şimdi, cici çocuk triplerine girmeyin şimdi hiç, dürüst olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 korkup kaçıolar olm o su kötü, yoksa nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ahahha o zaman akrep kadını bulun. kaçacaklarını sanmıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben de onlardan korkuyorum bazı bazı : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 abi yengeç kadını çekilmez ya.. duygusallıkları,dengesizlikleri,mantığıyla değil herşeyi kalbiyle düşünmeleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ivy said: yengeç bayanıyım diyorum sor cevaplıyım diyorum hala kulaktan dolma bilgiler cık cık cık ya sana ne sorcam ben.. anlat o zaman bizde kulaktan dolma bilgi almayalım dedik özelden anlat olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Madcat said: kalbiyle düşünmeleri falan. o zaman bi aşık oldumu yapamıcağım şey yok herhalde üstünde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yengeç kadını tuttugunu koparır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yalancılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yalancılık herkezde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Evet herkeste var. Yalnız ben kalbiyle düşünme kısmını anlamadım, biraz açar mısınız? Hani başka bi tarafıyla düşünmek falan vardır onun gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben dalagımla düşünüyorum mesela, axe penisiyle düşünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya o kalbiyle düşünme olayı,mantıklı olanı değil kalbinin istediğini yapıyor olmaları. Tamam aşık olunca güzel olabilir fakat genelde çok anlamsız ve saçma işler de yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Laraken said: korkup kaçıolar olm o su kötü, yoksa nefis. Tut kolundan kaçmasın hihoho, öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 burtonesk said: bence oğlak erkekleri gay olmaya çok müsait. bi tanesi benden sonra gay oldu. e tabi benden üstününü bulamayacaktı, başka bişey yapamazdı; diğer alana yöneldi. Seinfeld'deki George yapıyodu bunu. Çıktığı kadınlar gay oluyolardı falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ömrümü yiyen bir yengeç kadını olmuştu. Çok fazla sorun üretirler. çok fazla sorun çıkarırlar. Ama İnanılmaz bir cinsel yönleri vardır o ayrı. Bu arada akrep kadınları hakkında 5612 sayfa tez hazırlayabilirm ama yapmicam. Kısacası tanıdığım bir akrep kadını gibi başka bir akrep kadını göreblceğimi sanmıyorum ve akreplerle olan alakamı burda sonlandırıyorum. başarılar :D Yengeç erkeği olmakda güzeldir. duygusalım ağlarım arada. çok pis severim. ayrıca süper sevgiliyimdir lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 akrebi karıştırmayın onu ayrı bi başlıkta tartışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar