Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengeç kadını

Llama

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş

üniversitede hasan diye bir ev arkadaşım vardı, onun hatun da "hasan olmuyor" diyip ayrılmıştı. şimdi anlıyorum ki o da yengeçmiş, hasan'a söyleyeyim "sen hata yapmışsın birader yengeçmiş o" diyeyim, artık olayın ardındaki gerçekleri anlasın. adam hala orda ya aradan geçmiş 10 sene "hasan olmuyor" ne ya diye soruyor bazen böyle uzaklara dalıp.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
adamınbiri said:
dünya üzerinde tek aşık olduğum hatun yengeç burcuydu 1 yıl çıktık 1 yılın sonunda benden "bizbirimize göre değiliz" diyerek ayrıldı yani mümkünse koşarak hatta ve hatta taksi tuttarak uzaklaş

üniversitede hasan diye bir ev arkadaşım vardı, onun hatun da "hasan olmuyor" diyip ayrılmıştı. şimdi anlıyorum ki o da yengeçmiş, hasan'a söyleyeyim "sen hata yapmışsın birader yengeçmiş o" diyeyim, artık olayın ardındaki gerçekleri anlasın. adam hala orda ya aradan geçmiş 10 sene "hasan olmuyor" ne ya diye soruyor bazen böyle uzaklara dalıp.

yengeç kadını dünyanın en gereksiz tartışmalarını yapan cinstir kuyruk acım olduğundan sölemiyorum cidden öledir böle gereksiz konulara ciddi tartışma yaratan tanıdığınız bi hatun varsa burcunu sorun yengeç demezse ÖM atsın ev adresimi vercem gelin dövün beni
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
burçla alakası yok dostum...burçlara bakıp karşımdaki kadını çözerim diosan yanılıyosun..
alayı çözülmesi mümkün olmayan yaratıklar.. kasma kendini..

burçlara inanmıyorum ama inanmak istiyorum : )
ama bir çok kolaylık sağlıyor burç olayları
Sosyal ağlarda paylaş

ben inanırım burclara ama o bugun akrep burcu içn güsel bi gün olcak geyiklerine inanmam ama en basitinden akrep burcunu okuduğum zaman anaa bu benim lahn diyorum

ve ekliyim bide ikizler burcu kadınları genelde kendilerini çok zeki hissederler bu yuzden herşeyi bildiklerini zannederler ama işin aslı öyle değildir çok iyi laf yapıyolar sadece kelimeleri iyi kullanıyolar ama sakin bi şekilde onu dinleyip tartışıtığın konu hakkında ufak bi bilgi sahibi olsan anında ne var beaaa diye kaçıyolar ahefuaeufha:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...