DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu arada herkes europeda mı açıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 orjinal lod satan bi yer var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de henüz açtım barbarian level 1. ismim Khogar. www.weblebi.com'dan almıştım ben 1 sene kadar önce orjinal LOD'u. D&R gibi mazalarda da sık sık görüyorum LoD'un orjinalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 d&r gold gibi yerlerde oluyo 20ytl fiyatı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 dreagloth said: Ben başladım sıfırdan, assassin, battle net te, karşılaşırız belki. Nick drea.. ne tür assassin yapıcan :D ben de assassin gidicem de pek bilgim yok assassin hakkında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nası olur ya mesela en az 3 senedir özenle dikkat ederim bakırköyde D&r megavizyon vesaire hep sadece diablo2 olmuştur. lod u hiç görmedim şu ana kadar. semte örnek verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bimekslerde vardı LOD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xo said: ne tür assassin yapıcan :D ben de assassin gidicem de pek bilgim yok assassin hakkında. :) Trap e gidicem ben, oyun baya zevkli oluyor trapsin ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ehe, skill dağılımını falan pmleyebilirsen süper olur, ya da varsa sağlam bir guide link falan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/370600.html buyrun burdan bakın karakterler için skill dağılımı-stat dağılımı-item falan filana. bana baya yardımcı oldu. haddinden fazla hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben ligthning based trap lere gidiyorum, toplam 50 civarı puanı lighting sentry ana skilim olmak üzere onu etkileyen shock web, charged bolt sentry, death sentry veririm oynayabilirsem o kadar. :D Aralarda da weapon mastery, block, fade, bos, cloak of shadow, mind blast falan alınabilir 1 er puan verilerek. Tabi wep. mas. ve block a 10 ar puan vermek daha mantıklı sanırım. Stat lar içinde kullanabileceğim en iyi silahın (99str/99des galiba) ve zırhın istediği kadar str/dex verip, biraz energy, kalan hepsinide vit. e vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1.11b kurdum bekliyorum 0'dan oynayacak varsa oynayalım (ama bir gün online olacak değil hergün olabilecek (akşam ve gece olması çok iyi olur ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 necro açtım europeta ismi zehirzembelek. varsa başlayan takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 orj yok hoca bende , ben pati tayfasıyla tcpip takılalım diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 orjinal oyunu olan varsa europe'da ben de başlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Varmı battle.net te olan şu anda?0 dan sorceress le kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 orjinal alıverin. bakkalda 15 milyona satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pöh. diablo 2 var da expansion lazım bir ara orj. bulursam alırım battlenet için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben indiriyorum gece gelir sonra oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 megavizyonlarda var işte, ikisi bi arada 15m olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben hiç battle chest tarzında görmedim mağazalarda. ayrı satıyorlar expansionla oyunu. 20şer kağıttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Cuce said: megavizyonlarda var işte, ikisi bi arada 15m olması lazım yok yahu. ikisi ayrı ayrı 20 yetele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 su an işte su an başlamay isteyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pm le haberdar edin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar