xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Cuce abi girerken sen bana msnden bir hö de, organize olup girelim. zheld ve phyx zaten nefes almadan kasıyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 surdan almayi dusunuyorum. guvenlimidir acaba ? goren bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben şurdan aldım bi sorun çıkmadı tavsiye ederim. ama ladderda birinci olursanız da cdkeyiniz bianda çalınıverirse bilemem =P edit: hatta o linktekide cdkeymiş burdan al direk ilk alım indirimi var %25mi ne 6 dolara denk geliyo boşver o siteyi benim verdiğimden al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 toggie bi ara hamachiye gelirsen deneriz nedir nedeğildir senin olay. yada direk sallayıp orjinal alınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tmm raid bitince girerim bi hamachi'ye orda bulursam seni konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 80 ledim sorcu exp acmısım ladderı tıklamamısım ne yapıcan su mu icsem acaba soguk arc ladder actıda ve item farkı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ladder/nonladder karakterlerini ortak kullanamıyorsun ve ladderda çalışan bazı runeword ler nonladder da çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 195.174.12.194 - şu an açık gelmek isteyen varsa, act 1 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben geliyorum act 3 üm ama lvl 28 necro gelemiyorum senin versiyon nedir? benim 1.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 1.11b bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 1.12 yapsan da birlikte oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fixed exe si yoktu bende 1.12 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 edint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mountlu oynuyorum gerçi, bakayım o zaman patche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 diablo 2 battle chest geçen haftanın en çok satan oyunu olmuş diablo 3 açıklandıktan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ok. 1.12 olarak açık şu an 195.174.12.194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 1.12nin problemi nedir bilemiyorum ama oynanmıyor ip den bu oyun 1.12 olunca. toggie ile ortak problemimiz de çözülmüş oldu herhalde bu şekilde. özür dileyerek nasıl 1.11b ye dönebileceğimizi öğrenmek peşindeyim şu dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sanırım windows güvenlik duvarından d2 yi eklemen gerekiyor özel durumlara. atıyor da olabilirim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tekrar dene yada sen aç ben deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu arada skill reset diye bir olay varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kuruluysa oyun güvnelik duvarını kaldırıp hemen deniyorum girmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ee açında girek hamachi olmsn ama mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Daha yeni 1.12 patchli oyun açtık diablo kestik 3 arkadaş. Problem olduğunu sanmıyırum tcp/ip den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 1.11b yüklüyken açılan oyunu görüp girebiliyodum, 1.12 ye yükseltince yalan oldu görmüyor oyunu. acaba neden çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar