Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Biraz işim var ama ilerleyen vakitlerde bende katılmaya çalışırım.Zira ben zaten 16 levelım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adam yoksa gelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yahu bizim grup nerde hadi? 3 kişi xp kasıoruz biz gelin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 host ne ip ne aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dün olup bugün gelmeyen 4 kişi =====> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fth - luirel + Xo - okuz... - wing_tzun + layal - deacon + ekmek + yoklama aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 toggie said: ad: paticikdiablo2 sifre: rambo hamachi den oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Başka grup onlar biz ip den oynuyoruz act 2 charı olan herkese açıktır 85.108.20.181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 act3 charı olan varsa gelsin hotdog filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ipipip 88.240.5.39 son ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben level 31 oldum wlla frozen orbumla cosuyorum siz birz daha kasın artık normal'i bitirince takılırız act 1 den başlıyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 beyler yarın 21.30 22.00 gibi Act4 , act5 kasıyoruz kesin beklenenler : ekmek wing_tzun luriel damn deacon. thx gg bye nore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ŞOK ŞOK ŞOK FLAŞ FLAŞ FLAŞ paticikdiablo2 grubu bu akşam 21:00 gibi Diablo2nekon hareketi kapsamında Andariel, Duriel ve bilimum sanıkları gözaltına alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben hala build ariyorum of. bilen varsa class buildleri olan bir site lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 var tabi, sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 http://newd2event.net/index.php?id=char_guides/druid (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 saol gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya bişey sorcam diablo 2 yi cdsiz oynamak için cdnin içinden 2-3 tane dosya c/p yapıyorduk. hangi dosyalar onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Movie, music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yahu 78 Amazon'uma yakın kimse yok mu oynasak beraber illa yeni mi başlayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 beklersen biraz geliriz o levellara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben çok özenerek 86 javazon yapmıştım. kaybettim save'i sanırım formatta. çok dertliyim şimdi. fede'ye sordum. onda da durmuyomuş benim save. mailde de yok. mokoblo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 of sıkıldım ben ya oynamak isteyen varsa yapalım bişeyler level 30 üstü olursa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 DadashNik0F said: ya bişey sorcam diablo 2 yi cdsiz oynamak için cdnin içinden 2-3 tane dosya c/p yapıyorduk. hangi dosyalar onlar ? Read Patch information @ Diablo Folder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben yarın akşam gelemiyorum yemeğe gidicem önemli bir şahısla ^.^ Bu akşam bitirelim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar