Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 0 dan mı başlanacak? gece yaparsak gelebilirim oyun setupı duruyor mu bakmam lazım duruyosa sorunsuz gelirim hemen. ama gece tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 2 kişiyiz 4 olsak dadından yenmicek. necro ben öbür arkadaş sorc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gecede devam ederiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bulabilsem alacak bir yer ben de gelicem :& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ekmek said: bulabilsem alacak bir yer ben de gelicem :& torrenti wardı; 4mbit warsa gece oynarsın bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sabaha kadar oynarım. Ekmek BG2 gibi noobsan Barbar al shieldla hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben de bakayim amazon ya da paladin olurum oyun duruyosa. hamachiden falan mı oynuyosunuz battle.net değil diymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Direk TCP/IP den oynayacağız yahu ben portlarımı açtım tostumuda yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 torrent aramak zor geliyor abi varsa dalgası gönderin indireyim :) ayrıca noob sensin :/ bi de indiricem sessiz çıkıcak farsça çıkıcak deliricem :/ yok mu 3 4 gün içinde gönderen harhangi bi yer yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bırakın diabloyu gelin sc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kardeşimin dotası bitince başlıyorum dl ye. survivor a özel tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 d2 & lod indiriyorum simdi. 4mbit net gece gelebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben de çekiyorum 1-2 güne gelirim herhalde. Sorceress/barbar/avenger paladin oynarım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ooo parti var bu gece demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben lod çıktıktan sonra hiç oynamadım yalnız oyunu. bitirip bıraktım. 1.10 da felan baya değişmiş sanırım skiller felan, var mı güzel bir portal inene kadar karar vereyim ne açacağıma ^^ bi de siz bu gece başlarsanız geri kalıcam ben baya :&(kesin çalışmicak hissediyorum :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tc/ip mi battle.net mi?Tc/ip yi be çalıştıramıyorum ki o nasıl yapabilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben de pazar gecesi ya da pazartesi katılayım mı size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 noobum diyosun yani ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 DL etmek isteyen varsa pm atsın linkler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 e benim version 1.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 diablo 2 + exp 1.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 v 1.12 çıkmış.gereksiz ama onu indirin indirecekseniz madem.son patch saçma olmuş iki üç bug düzeltmişler o kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben yarın gece de gelebilirim bu arada ama hiç multi oynamadım belirteyim, yardım edicekseniz gelirim. yoksa gelmiyim hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bende cekiyorum gelicegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 of ya cdler ankarada kaldı. mutlaka bulmam lazım. bir de şunu sorayım, kota çok harcar mı online'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar