Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hamachiden diablo yapsak, kimler gelir? act-2 sonunda duriel'i al aşağı edemedim, yardım etmiş olursunuz. illa şimdi olcak değil, istediğimiz zaman gireriz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 cd ler bozulmuş benim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 versıyon: lod 1.10 kurulu bende oynarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şimdi ben geçende orjinal 20 kağıt verdim aldım ama LOD yoktu. şu an Lod'suz oynuyorum ama battle'dan oynayabiliyorum yani. 1.11 kurulu bende şu an. böyle de yapabilir miyiz yani? bir de bişeyler daha sorucam. şimdi ben singe playerdaki karakterimi battle da kullanabiliyomuyum? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Eskiden şöyle uzuuun bir konumuz vardı. Oyun açıp IP'yi yazardık. Aynısı Hamachi için de yapılabilir. Hamachi'den oyun açan açtığını belirtir, ne zaman kapatacağını yazar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 diablo2 bende tamamiyle omrunu doldurdu :) Neler yapmistik diablo icin teytey Turkiye sunucusu acmistik belki oynayanlar vardir elbet diablo.ircturk.org ve sombrenuit.org Sombrenuit hala acik sanirim bi goz atin online tr server i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 diablo 1 oynayalım. fighter/mage kasmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 şu duriel için biri bana yardım etse süper olur. bu arada, hamachi yükleyince benim internet çok yavaşlıyor, bazı sitelere de girmiyor. ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 atla gel biz bilgisayarı ve oyunu da getir .. 3lü çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oyunu yapmak bikaç yılımızı alır oğlum. ehe ehe :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaş maphack ile battle net cd keyimi yakmış ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ben oynarım. Biraz geç kaldım ama sanırım. Bi de biz eski old-school ip muhabbeti biliyoruz. Bu hamachi ile ilgili bi tutorial isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 geç kalmadın. kimsede ses seda yok. :D ayrıca bilen bana da anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben yaparım he deyin yüklerim hemen 11b :P yav çok kolay hamachi indirin kurun, biri ağ kurucak siz de ağa katılıcaksınız. sonra diabloya girip lan gameden oynıcaz işte. yapmıştık biz phyx ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 act 1 den baslayip oynama gibi bir hevesim var ama cok eskidi kimse yanasmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 DraculaVigorous said: Ben oynarım. Biraz geç kaldım ama sanırım. Bi de biz eski old-school ip muhabbeti biliyoruz. Bu hamachi ile ilgili bi tutorial isterim :D ya işte ağ kuruorsun ağ ismi ve şifresini bilenler bu ağa girebilior. Aynı ağdakiler birbirleriyle landan bağlıymış gibi oluo. Ayrıca hamachi dediimiz program her kullanıcıya ip gibi bir protokol numarası verior. hamaçiden diablo oynarken de ip yerine o protokol numarasını kullanıorsunn faln filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hamachiyi yüklediğim zaman internet yavaşlıyor, bazı sitelere girmiyor bile. sebep nedir acaba? neyse, bu akşam 20.00 da yapalım mı bi diablo? ben act2'nin sonundayım. sıfırdan da başlayabiliriz sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu gece 00.00 da hamachiden yapalım mı diablo? en son patch olur, diablo+lod olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yahu tam da müsait olmadığım zamanlarda söylüyonuz. bu gece 00.00 da ankaraya kalkıyo otobüsüm. mümkünse çarşambadan sonra olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hamachide ag adı ne ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ya ben daha yüklemedim diablo. kesin karar verirsek yüklerim, her gece girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya ben de her gece girerim. yurttayım sonuçta. yapacak bir şeyler gerek. kararlaştıralım hep gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet, şimdi bi tarih saat belirlesek, yapsak? feci istiyorum oynamak. yarın olabilir mi? kimler gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben varım. her saat uygun benim için. hatta belli bi saat belirleyelim her gece girelim bıkana kadar. yrn başlarız. isteyenler gelir, saatini de bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 olur. yalnız bende LOD yok, nerden bulucaz? LOD suz hamachiden yapamazmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar