Catzee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Progress topic'inde guild tanıtımı yapıldığı için buraya taşımayı uygun gördüm, sorun yaratırsa moderator arkadaşlar ilgilenecektir zaten. Gereksiz, kırıcı, cevap hakkı doğurucu mesajlardan kaçınalım lütfen. Teşekkürler.High Warlord Naj'entusSupremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla anlamadım bişi ama tebrikler :D ne progresi ne tasınması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 progress topiğinin kilidi açılsa güzel olur aslında. realm progress topicleri gibi boss kesen kendi yazsın ssini koysun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tebrikler. başarılarınızın devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tebrikler! Pve yapmayı özledim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Gangren said: Bundan sonra gerekli güncellemeler Progress başlığı altında yapılacaktır. Phlox said: progress topiğinin kilidi açılsa güzel olur aslında. realm progress topicleri gibi boss kesen kendi yazsın ssini koysun :) Gangren neredeyse 24 saat forumda bulunan biri, ona şu bossu kestik diye bir öms atarsanız eminim en kısa sürede update edicektir progress topic'ini. Topic'te guildlerin sayfalarına da link var, oradan boy boy screenshot'ları görmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Wispy said: Gangren said: Bundan sonra gerekli güncellemeler Progress başlığı altında yapılacaktır. Phlox said: progress topiğinin kilidi açılsa güzel olur aslında. realm progress topicleri gibi boss kesen kendi yazsın ssini koysun :) Gangren neredeyse 24 saat forumda bulunan biri, ona şu bossu kestik diye bir öms atarsanız eminim en kısa sürede update edicektir progress topic'ini. Topic'te guildlerin sayfalarına da link var, oradan boy boy screenshot'ları görmek mümkün. Söyleyip, uyarmak istemedim ama saolsun benim yerime söylenmiş. Gösterdiğiniz başarıyı paylaşmak istediğinizin farkındayım ama her yeni boss için bu şekilde başlık açmanın, şahsen, bir anlamı olmadığına inanıyorum, özellikle ara bosslar için. Sizden ricam lütfen Progress başlığını kullanın, başlığın açılmasının tek nedeni buydu. Bu başlığı böyle bırakalım ama, yenilerini lütfen Sticky altında toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Shade Of Akama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 az forum okumak lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 photoshopla yapmış olabilirler inanmayın :D tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Kaz'rogal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oha hız kesin biraz, arada nefes alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yok kesmeyin hız falan gayet iyi gidiyosunuz, devam aynen. lootları da koysanız killshotlara daha bi güzel olur sanki :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 lol millet ne diyor hiç bakmıyor bile adamlar. progress topici için gangrene mesaj at diyorlar aloowww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Düzelttim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 progress topicine bakıyoruz da yorumları öm ile mi yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 evet benim mesajımda demek istediğim oydu yanlış anlaşılmış sanırım. insanların progresslerini paylaşma nedenlerinden biri de tebrik edilmek sonuçta. kilitli bir topicte update edilen bir post pek dikkat çekmez hatta kimse farkına bile varmaz bir guild boss kestiğinde eğer o kişi sürekli progress topiğini takip etmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 porsuk said: photoshopla yapmış olabilirler inanmayın :D tebrikler Yok zaten ne inanacaz. bariz fotoshop, bak ordaki tier 6 yazısının köşesinden anlaşılıyor. Bide renkler çok belli ediyor :D. Kesin abi yoksa bu hız imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 geffen said: lol millet ne diyor hiç bakmıyor bile adamlar. progress topici için gangrene mesaj at diyorlar aloowww. Gangren ile görüştüm ben merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Azgalor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teron Gorefiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar