Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolutîon Guild'i..

Catzee

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Bundan sonra gerekli güncellemeler Progress başlığı altında yapılacaktır.

Phlox said:
progress topiğinin kilidi açılsa güzel olur aslında. realm progress topicleri gibi boss kesen kendi yazsın ssini koysun :)

Gangren neredeyse 24 saat forumda bulunan biri, ona şu bossu kestik diye bir öms atarsanız eminim en kısa sürede update edicektir progress topic'ini. Topic'te guildlerin sayfalarına da link var, oradan boy boy screenshot'ları görmek mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Gangren said:
Bundan sonra gerekli güncellemeler Progress başlığı altında yapılacaktır.

Phlox said:
progress topiğinin kilidi açılsa güzel olur aslında. realm progress topicleri gibi boss kesen kendi yazsın ssini koysun :)

Gangren neredeyse 24 saat forumda bulunan biri, ona şu bossu kestik diye bir öms atarsanız eminim en kısa sürede update edicektir progress topic'ini. Topic'te guildlerin sayfalarına da link var, oradan boy boy screenshot'ları görmek mümkün.

Söyleyip, uyarmak istemedim ama saolsun benim yerime söylenmiş.

Gösterdiğiniz başarıyı paylaşmak istediğinizin farkındayım ama her yeni boss için bu şekilde başlık açmanın, şahsen, bir anlamı olmadığına inanıyorum, özellikle ara bosslar için.

Sizden ricam lütfen Progress başlığını kullanın, başlığın açılmasının tek nedeni buydu.

Bu başlığı böyle bırakalım ama, yenilerini lütfen Sticky altında toplayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim mesajımda demek istediğim oydu yanlış anlaşılmış sanırım. insanların progresslerini paylaşma nedenlerinden biri de tebrik edilmek sonuçta. kilitli bir topicte update edilen bir post pek dikkat çekmez hatta kimse farkına bile varmaz bir guild boss kestiğinde eğer o kişi sürekli progress topiğini takip etmiyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...