Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tansiyon

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Benim hafif ciddi olarak bi tansiyon sorunum var (hem yüksek hem düşük tansiyon) şu son günlerde de bayaa bi arttı gözlerim falan kararıyo.Bildiğim kadarıyla tansiyon sebebi sinir,stres,aşırı kilo ve sigara..şimdi sinir stres'e karşı yapılabilcek bişi yok sigarayı azaltırım ama kilo sorunumu nasıl çözücem spor yapmam tehlikeli(merdiven bile çıkarken bayılcak gibi oluyorum)ve annemin bu tansiyon olayını öğrenmemesi lazım yoksa tansiyon yerine beni kanser eder "sende tansiyon var" diye diye.kilo vermemim yöntemleri nelerdir bi yardımcı olabilirmisiniz?(bu sırada spor yapmam tehlikelide şınav mekik falan yapmam gerekiyosa yaparım tabi öle ufak şeyleri =)...

P.S:kilom 110,boyum:1.83 yaş:18 yaşadığım yer:istanbul mailadresim:afhnauehfuaefha:D tamam abarmıyalım
Sosyal ağlarda paylaş

aynı dediğin şikayetler birebir babamda olmuştu. biraz da yaşlı adam. öleceksin falan diye azarlamış doktor. merdiven çıkarken kalıkalıveriyodu falan. kalp krizi vs

sigara işte. bırakıcaksın. azaltmakla olmaz. bi de hamuru eti azaltıcaksın. sebzeye meyveye dayanıcaksın üzgünüm ki.
Sosyal ağlarda paylaş

4 Yıldır yüksek tansyon hastasıyım ve düzenli ilaç kullanıyorum. Şakaya gelmez kontrollerını yaptırmalısın 2 3 testi var zaten 1 günde yapıyorlar.

Onun dışında sigara alkol kilo bilinçsiz spor bunlardanda uzak durucaksın

Doktor kontrolunde spor yap , kendınıde fazla yorma , sıgarayı mutlaka bırak.

Kilo+sigara = gg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...