adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Benim hafif ciddi olarak bi tansiyon sorunum var (hem yüksek hem düşük tansiyon) şu son günlerde de bayaa bi arttı gözlerim falan kararıyo.Bildiğim kadarıyla tansiyon sebebi sinir,stres,aşırı kilo ve sigara..şimdi sinir stres'e karşı yapılabilcek bişi yok sigarayı azaltırım ama kilo sorunumu nasıl çözücem spor yapmam tehlikeli(merdiven bile çıkarken bayılcak gibi oluyorum)ve annemin bu tansiyon olayını öğrenmemesi lazım yoksa tansiyon yerine beni kanser eder "sende tansiyon var" diye diye.kilo vermemim yöntemleri nelerdir bi yardımcı olabilirmisiniz?(bu sırada spor yapmam tehlikelide şınav mekik falan yapmam gerekiyosa yaparım tabi öle ufak şeyleri =)... P.S:kilom 110,boyum:1.83 yaş:18 yaşadığım yer:istanbul mailadresim:afhnauehfuaefha:D tamam abarmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aynı dediğin şikayetler birebir babamda olmuştu. biraz da yaşlı adam. öleceksin falan diye azarlamış doktor. merdiven çıkarken kalıkalıveriyodu falan. kalp krizi vs sigara işte. bırakıcaksın. azaltmakla olmaz. bi de hamuru eti azaltıcaksın. sebzeye meyveye dayanıcaksın üzgünüm ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 geçen sene doktora gittiğimde doktor banada ölceksin demişti (ciğerimde 3 damar mı ne tıkalıymış) yaa eti hamuru bırakırım onlar sorun değil ama şöle yapsan iyi olur böle yapsan iyi olur tarzı değilde daha kesin bişi lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 "Spor yapmam tehlikeli" mantığıyla gidersen yanlış yaparsın. Bir doktora git, sana bir diyet ve yapman gerekli olan sporu söyleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 spor yapmam tehlikeli derken her an gözüm kararır falan ondan korkuyorum =) doktora işte para lazım annemin bilmemesi lazım off bu olay bile adamı stres yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Merak etme kimse sana git stadta 10 tur at demicek :) Yavaş kardio ile başlarsın büyük ihtimal, mesela koşu bandında yavaş templu yürüyüş ve sakin pedal çevirme gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 peki bunun için dietisyenemi gidiyim? yoksa doktoramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 SİGARAYI BIRAK. MUTLU OL. NOKTA. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sigarayı bırakırken dikkat et çoğu insan kilo alır. zaten kilolusun sigaryı bırakırken yemeğe sararsan olursun pavarotti gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben şimdi sigarayı bıraksam hayvan gibi yemeğe abancam olmazki öylede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Öyle şartlama kendini. "Kilo alıcam" dersen, alırsın. Diyetisyene git, o sana zaten bir anda "Al sana 3 gram yemek, bu kadar" demicektir. Ayrıcana bir kalp damar uzmanına da gözük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla dietisyen,kalp damar uzmanı...bunların hepsine vercek param yok =) en fazla birini ücretini öğrenip biriktirip gidebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sakız çiğnemeyi denesen.çok çiğneyince de laksatif etki yapıo ama kilo almaktan iyidir heralde.çekirdek yağlı onu geçiyorum zaten kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 said: laksatif etki yapıo heyn ne hö?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 azın sürekli oynayınca midem besin geliyo zannediyo sindirime başlıyo artık ne bulursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hımm bu biraz etkili olabilir kilo verme bakımından ama bu iş doktora gitmeden olmıyacak sanırım ki doktora gitmek için para annemde buda demektirki anneme tansiyondan bahsediyorum....merhaba kanser:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tansiyonun varsa tuzlu ye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 adamınbiri said: said: laksatif etki yapıo heyn ne hö?:D ishal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hea o kötü bea o olmaz =) sürekli evde değilimki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Küçük olduğunu tahmin etmiştim,yanılmamışım...18miş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Lexius said: tansiyonun varsa tuzlu ye ! ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Düzenli yaşa Daha az bilgisayar karşısında otur Yediklerine dikkat et Kilo vermek istiyosan fitness tarzı şeyler yaparsan verimli sonuç alabilirsin tabiki üstekiler yapman şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sigarayı bırak bol su iç.. ayrıca tansyonuma bişey olmaz diyosan fitnıs filan yap.. annene söyleme ama anne ben bi doktora gidiim filan de.. nie derse özel dersin :D daha fazla irdelemez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 4 Yıldır yüksek tansyon hastasıyım ve düzenli ilaç kullanıyorum. Şakaya gelmez kontrollerını yaptırmalısın 2 3 testi var zaten 1 günde yapıyorlar. Onun dışında sigara alkol kilo bilinçsiz spor bunlardanda uzak durucaksın Doktor kontrolunde spor yap , kendınıde fazla yorma , sıgarayı mutlaka bırak. Kilo+sigara = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar