Prawler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Arkadaşlar Merhaba, Kanada'ya ve Amerika'ya döküman göndereceğim de... Acaba DHL, Fed Ex le mi yollasam yoksa PTT ile mi? Kısa sürede ulaşsa güzel olur adamlara, ama 1 hafta da olabilir. Önerileriniz nelerdir? Gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yorum yazsın lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben UPS öneririm. Express kargo olayını kullanırsan napıp edip zamanında ulaştırıyorlar. Ben bi paintball silahı almıştım da amerikadan gelecek. 1 hafta içinde gelmesi için dünyayı dolaştı alet. Avrupadan rusyaya geçti ordan geri döndü falan. Yerinde durmadı. Lojistik sistemleri güzel çalışıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 PTT ile yollama. Fedex, DHL, UPS farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 250 Gr. a kadar zarf yollama UPS de 69 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oha üstüne 300 daha koysan elden verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 e yuh 300 az paramı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 70 te az para değil ama. Ben ptt ile İngiltere'ye paket yollamıştım 6 ay önce, 1 kg'lık bir paket 3 günde gitti ve 12 lira verdim. Dökümanda farkeder mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Alexi_Septimus said: PTT ile yollama. Fedex, DHL, UPS farketmez. Şu ana kadar ABDye giden bütün paket ve dökümanlarımı PTT'den iadeli taahhütlü servisi ile gönderdim. En pahalısı 6 kiloluk olandı 25 milyon kadar tuttu en ucuzu dökümanlardı 3 milyon kadardı. Hiçbiri de kaybolmadı, hepsi de 3 hafta içinde ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 3 Hafta biraz uzun zaman değil mi ya? Benim dökümanlar bir hafta içinde gitse iyi olur ama :( PTT ile iadeli taahhütlü Kanada 3 hafta sürer diyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dökümanlara gönderilme tarihini esas alırlar ellerine ulaşma tarihi değil. 2 hafta 1 ay arası bir süre tanırım ben. Uçak ile yolayacaksın, par Avon. Gemi opsiyonu ad var sanırım ama onu hiç demnemedim, tahminen 1,5-2 ayda anca gider. ÖZeline mesaj attım karar sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 DHL tavsiyemdir , biraz pahalıdır ama verdikleri zamanda yerine ulaştırırlar.Amerika/kanada falan max 2 günde gider, avrupaya ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar