mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 niye biz? niye ben degil, biz? izin ver cocuga gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben gelirim ama önce antalyadan dönmem gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 haha tem. yok konuştuk bugün istemedik ben gelemem zaten öyle şeylere canım falan acır o da sen gitmezsen ben de gitmem dedi napıcaz dedik. temmuza soralım bowlinge ne zaman gidiyoruz dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben iki uc haftaya gidiyom o yuzden hemen bowling, sonra koraxi izlemece eller havaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Biliyorsunuz Paintsign in sahibi "Dorn".. Haftasonlari gelirseniz zaten ben %90 orda oluyorum sabahtan aksama kadar hatta geceyarisina kadar.. Bence guzel bir paintball organizasyonu super olabilir.. biraz adrenaline ihtiyacimiz var :) havalar cok sogumadan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu arada o spompas in gosterdigide o kadar buyuk bir olay degil :) sadece fotografin cekilisi isik atmosfer fazla dramatize etmis :P Not: Spompas in gittigi yer Paintsign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 haftasonu olursa gelirim, akşamına fasıla gideriz biz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yaa olmadı gideriz paintball umuzu oynarız yemeğimizi yeriz.. İçkimizi cartımızı curtumuzu orda içeriz.. Söyle kalabalık olursak Pati Night düzenleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Laraken said: haftasonu olursa gelirim, akşamına fasıla gideriz biz arkadaşlarla. olm bi güne tek aktivite sığdıramıyor musun sen, illa 3-5 şey mi yapacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yalan olur bulusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kingpin said: Laraken said: haftasonu olursa gelirim, akşamına fasıla gideriz biz arkadaşlarla. olm bi güne tek aktivite sığdıramıyor musun sen, illa 3-5 şey mi yapacaksın :P çok hızlı yaşıyorum, çılgınım. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 jack bauer misin arkadaşım sen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paintsign iyidir. Bigün mtg'ye gitme gafletinde bulunduk.Netekim paintsign'da açıkça enseden vurulan ve sesini çıkarmayan canı tatlı ben,mtg'de yediğim 3 top'la acıdan yerden kalkamadım.Sonradan öğrendimki silahlar neredeyse son hız atıyo,tabi bide bizim götürdüğümüz çin malı daha sert mermiler sağolsun. Göksu böyle bişeye nasıl gelmez onu anlamadım ben,2 günde çocuğu kılıbığa çevirmişsin gizem valla. Ben bilmem,o gelmezse benim senelerce CS oynadığım adam yanımdan eksik olur,vurulurum habire,onsuz ilerleyemem etc. Zaman falan uyar,ayarlayın hatta bu pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Korax said: Paintsign iyidir. Göksu böyle bişeye nasıl gelmez onu anlamadım ben,2 günde çocuğu kılıbığa çevirmişsin gizem valla. goksu gelir kesin, veririm gazi, gizeme karsi doldururum gelir ondan sonra :D ama zaten bulusma yalan olur. nerede gorulmus ankarada bir tarih verilip gelenlerin gelirim diyip tarih ertelemeden naz yapmadan olay cikarmadan bulustugu. yapinda goreyim. ama imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hehe biz yapıyoruz, siz, yapamıyorsunuz. kişisel demedim yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben boyle topic acilip duyurulan bulusmalardan bahsediyom, yoksa patiden bulusma oluyor ankarada baya siklikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben yine yokum aglamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 mADmaXimus said: ben boyle topic acilip duyurulan bulusmalardan bahsediyom, yoksa patiden bulusma oluyor ankarada baya siklikla Ulan 10 Kasim dedik, bulusmadik mi ? Oha be, kaç gun gecti sanki ustunden ? hey allam balik hafizali !!! Ama bu yalan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 abi ben onu gaz vermek icin soyledim ama yinede 10 kasim oyle olmadi, butun arkadaslarimizi aradik korax lex ben felan taciz ettik telefonda zorla getirdik, foruma yazmayla olmadi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 10 kasımda 4 kişi buluştuk biz. aramışlar sora gelmiş millet, o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben gelirim bu sefer ciddiyim Temmuz inan bana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 göksu ve ben gelmicez gaza getiremezsiniz ya da gelir oynamayız. bugün yine konuştuk sen oynamazsan ben oynamam kraliçem dedi. ben bilmem interneti yok oyüzden yazamıyor oynamıcaz yani bowling diyin hemen gidelim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asghfgas kötümü ettik acaba sizi biraraya getirerekten? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar