cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben gidicem kastamonuda jandarma olucam. hala ne götürücem ne yapıcam bilmiyorumda neyse. yarın 11.30 da cıkıcam yola. kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kendıne dıkkat et hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 allaha emanet. hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=askere+g%F6t%FCr%FClmesi+gereken+malzemeler&nr=y&pt=askere+goturulmesi+gerekenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hayırlı tezkereler aga EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saolun saolun eksik olmayın :D çorap fanila don ve çengelli iğne götür dediler. çok şaşırdım. çengelli iğneyi nerde kullancamki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben de aralıkta gidecem. birilerinden yardım istemiştim. birisinin yazdığını buraya yapıştırıyom. yardımı olur, hayırlı tezkereler bu arada hem sana hem bana :) said: 2-3 gibi teslin ol işte ya, daha erken ya da daha geç gitme... güzel bir yemek ye dışarda, iyice gez, zira bir ay içerdesin... telefon kartı yerine, pttden aile kart çıkart daha rahat oluyor, kart bulma sorunu yaşamazsın, aile kartı bilmiyosan bi postaneye sor, anlatırlar, çok rahat edersin. evet postala dikkat et, yarım ya da 1 numara büyük al... ayrıca tabanlık götür, olur ya tabanın plastiği çıkar, ayaklarına batmasın. badem yağı götür mutlaka, postalın arka ve burun kısmına hergün sür, deri yumuşacık olur, zerre vurmaz... paçalı tipte, yeşil boxer külot götür, sakın slip götürme, pişik yapar. atleti de sen yeşil götür, ne olur ne olmaz. her ikisinden bana 6 çift, 6 ay bıyunc yetti. çorap da götür 6 çift, kışın gideceksin, biraz kalınını al. kamuflajın pantolon kısmını da biraz büyük al, koşarken yürürken rahat our... mutlaka 2 çift (en az iki çift) içlik (hem alt hem üst) götür, kışın karda rahat edersin, yatarken soğuktan etkilenmezsin. yeşil asker kazağı götür, orada vermezler. kar maskesi, bere, eldiven götür (hepsi yeşil olacak), kantinlere genel de baya adileri geliyo, zaten hemen biter, sorun yaşarsın. boy ve yüz havlusu, terlik, pudra, dudak nemlendiricisi, el ve yüz için krem (ellere arko, yüze nivea yada daha iyi bişi), tırnak makası, boyuna asılabilinen cüzdan, kulak çöpü, lif, adam gibi alarmlı dijital kol saati (taklit casio fx 91 alma sakın, sağı solu 2 günde kopar), küçük, orta, büyük boy kilit, kalem, küçük not defteri, askerin el kitabı mıdır nedir o kitapçıktan, kolonya, eşofman takımı (gece yatarken de giyebileceğin türden bişey götrü, rahat edersin), iğne-iplik seti, malzeme kutusu, sabun+sabunluk, traş takımı, diş macunu (orada veriyorlar ama berbet bişi, sanino öööö), siyah bot boyası ve bir kaç tane pparlatıcı sünger, yedek bot bağcığı, paça lastiği, cırt cırt, çengelli iğne (baya götür, 20 tane falan, herşeye lazım oluyo), kamuflaj poşeti, kirli çamaşır filesi dostum bu arada Adana'da bunları toplu halde satan mutlaka askeri malzeme dükkanları vardır, oradan toplu al, sağlam pazarlık et. çamaşırda, çorapda ucuza kaçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oper sen kız deilmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saolasın oper. çengelli iğne 20 tane dio abi bu çengelli iğnenin esrarını çözmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kontrollerde dikkat edildigi ve ceza alma sebebi oldugundan, carsafin yeterince gergin olmasini saglamak icin "cengelli igne" verdiğim linkte hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Aiko said: oper sen kız deilmiydin hayır travestiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oper said: Aiko said: oper sen kız deilmiydin hayır travestiyim Yarıldım ya huehueuhehue Hayırlı teskereler beim gidişimde ocakda belli oluyo... Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 askere gidenler için asker avatarı isterüüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Allah'a emanet kal. Bu sene tonla insan yolluyorum askere arkadaşım kalmadı çevremde be. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eveet asker avatarı isterüüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hayırlı teskereler. Çengelli iğne iyiymiş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Aralık'ta gidiyorum ben de. Kısa dönem askerlik yapan birinin gözlemleri. Kısa dönem askerler için kılavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 saolun tekrar arkadaşlar. üf süper zevkli olucak ya çok neşeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Allaha Emanetsin, Hayırlı teskereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hayırlı teskereler... ben de gitmeyi dört gözle bekliyorum daha rahat 7 sene falan olmasına karşın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 gazanız mubarek olsun beyler..tez gidin tez gelin..kurası doğuya düşen olursa paticiğe bi mesaj çaksın adam toplar geliriz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar