Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kapının önünde içiyor, koridorda içiyor, chemical sigara dumanına gelemiyor, hoca geliyor uyarıyor, gözlükleri 1metrekare cam harcamış olan concon tiki sigarayı elinin altına saklıyor, sonra içmeye devam ediyor. Chemical fire axe alıyor, concon tikiyi sigarasından başlıyarak ikiye ayırıyor, sonra chemical suçlu. Afedersin ama sigarana doku enjeksiyonunda bulunayım, o boş kafanın hacmi artmıyacak şekilde yoğunluğunu arttırayım, mantığının iç açılarını toplayıp seninle çarpayım, yeditepe sarısı saçlarının parlaklık oranını düşürüp vücut rengin ile kontrast yarattırayım. KAPININ ÖNÜNDE SİGARA İÇİLİR Mİ LAN, ANTHROPOMORPHIC BİYOLOJİK YIĞIN. sence ne yapmalıyım /p/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Katana ile bir insanı tek darbede ikiye ayırabilirmisin kemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kıza ateşin varmı diye sor tanış kaynaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oha fakültelerde sigara içilmiyor yav hadi hazırlık neyse de ne hukukta ne mühendislikte kimse içmio :F enazından tek tük içiyorlar öyle sınıfın kapısında fln çok zor:F hep de seni buluyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 güzel sanatlar duman altı ya, hoca bile içiyor derste :) öğrenci nasıl içmesin, hoca osurunca öğrenci camiyi helaya çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sigara yasaktır tabelası varsa direk şikayet. Yoksa yapılacak bir şey yok ta, garanti vardır. Bizde de içerlerdi, bir gün medeni hukuk hocası dellenerek "hakkınızda yasal işlem başlatırım" dedi, kendisi yasal işlem başlatma konusunda pek üşenmeyeceğinden (hukukçularda böyle bir özellik var, hocalar zinhar üşenmiyor bir şey yapmaya) kimsenin bir tarafları yememişti. Uyarının yapıldığı anfi önünde uyarı yapıldığından beri sigara içen yok (2 sene oldu). Uyar, sallamazsa şikayet et. Tabela yoksa ve illa içilmeyecek kardeşim diyorsan bunu talep te edebilirsin dekandan falan, çık söyle yani. Üşenmeyin arkadaşım, kolayına kaçmayın balta falan. Hukuk var bu memlekette sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 4-5 defa uyardım yönetimi hocayı çağırdım 1-2 kişiyi yakaladıklar hoca götürünce onları arkada kalan 5-6 kişi sağa sola basarak basarak söndürdükleri sigaraları tekrar yaktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 rahatsız olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 chemical yeditepede kaçıncı yılın bilmiyorum ama ben 2. yılım olmasına rağmen alıştım yani bunlar olağan şeyler takma sen kafana yeditepede 2 şeyi düzeltemezsin festivale serdar ortacın cıkmasını kapalı alanda sigara içilmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yokmu bi şikayet mercii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya bakın, rahatsız olma gibi şeyler söylemeyin, hakkaten deliriyorum, alerjim var yahu, astım var ailede, bende de başlarsa ne halt yicem fıst fıstlarla mı dolaşıcam? resmen nefesim kesiliyor ya, daha önce de oldu 1.5 ay öksürdüm saçma sapan ilaçlarla uğraştım. Niye? lisedeki serviste 2-3 mal sigara içiyordu, ne oldu? bütün sene servisin ön kısmında gittik çünkü şoför olacak adam küçücük yerde sigara içildiğini anlıyamıyordu. İçilicek diye bir şey yok, yasal zorunluluk, içilmeyecek, ben demiyorum yasa diyor, yasayı uygulatmak zorunda okul. Dekanlık falan yakalayınca terör estiriyor ama tek kişi o da eheh. Karşıya gitsem gaz maskesini alıcam atölyeden ama alamadım, maske ile dolaşıcam cidden. Ayrıca hala çizim masamız yok, maket yapılan masada kesinlikle hata yapılmaması gereken kirlenmemesi gereken çizimleri yapmaya çalışıyoruz, masada krater var, kağıda bişi çizerken her gelişince orada kraterin negatifini oluşturuyor rapidolar. ışık yok adam gibi kendi çizdiğim çizgiyi göremiyorum resmen. dolap yok, 5 kiloluk çanta taşıyorum çünkü hocalar her an ödevleri teslim edin diyebiliriz diyor. Ayrıca bir ev ödevini, hele boyamalı ise 3-4 günde bitiriyorum, yanımda taşımak zorundayım. E tabi, babası zengin, herif okula her gelişince kalem t-cetveli gönye falan alıyor ödevi yarım yamalak yapıyor rapidoları otlanıyor sonra bütün malzemeleri bırakıp gidiyor, 80cmlik T cetveli buldum mesela sırada bırakmış adam malzemeleri resmen basmış gitmiş akşam olmuş 7, gittim kırtasiyeye verdim al abi ver birisine diye lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yasak yerde içiyorsa spy cam hemen. sonra şikayet =) ama yasak yerde içmiyorsa senin oradan uzaklaşman en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 okuldaki binalarda sigara içmek kesinlikle yasak hatta disiplin işlerimleri başlatılır vs de yazıyor onun için mühendislikte ve hukukta içen kimseyi görmedim hocalar bile binanın dışına çıkıp içiyorlar mühendislikte:F hiç olmadı git sedefhan hocanın yanına kendisi öğrenci dekanımız konuş rektörlük 2.kattaydı sanırım odası üşenme git konuş rahatsız oluyorum vs de kesinlikle yardımcı olacaktır öyle şey olmaz okulda zaten burslu burssuz ayrımı yapılmıyor ne demekmiş paralı okuyor diye dumana boğamaz kimse kimseyi + bina içinde her yer yasak :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 chemical said: Afedersin ama sigarana doku enjeksiyonunda bulunayım, o boş kafanın hacmi artmıyacak şekilde yoğunluğunu arttırayım, mantığının iç açılarını toplayıp seninle çarpayım, yeditepe sarısı saçlarının parlaklık oranını düşürüp vücut rengin ile kontrast yarattırayım. KAPININ ÖNÜNDE SİGARA İÇİLİR Mİ LAN, ANTHROPOMORPHIC BİYOLOJİK YIĞIN. sence ne yapmalıyım /p/ abi bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 orada küfür ediyorum ana sansürledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Chemical'ın dertleri vol.32423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sigara içmeyen herkes ölür umarım sdgkdsşgdsklh biz nası olsa ölcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Here's a message to the non-smokers. They die every day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 calissaydin devlet okuluna girseydin chem, parali uniye girip tikkylerden sikayet edip durma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 simdi bak siyahla beyaz bunlar farkli renkler tamam mi iyi kotu falan filan sert gozuk yumusakli kalpli ol tamam gercekci ol imkasizi iste ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ıcımden bı ses chem ın 3 vakte kadar dayak yıyecegını soluyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 chem sen çömmüsün bu sene,hem çöm hemde 2 de bi sigara içenleri şikayet ediyon ha,zopa yemen yakındır söliyim asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 chem üniversiteni bize şikayet edeceğine ilgili merciilere şikayet et de gelişme sağla yani.. bak sana da yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Masakari said: ıcımden bı ses chem ın 3 vakte kadar dayak yıyecegını soluyor nedense haklı da olucak dayak yerse sanırım... sorunlarını halletmek için hiç bi çaba sarf etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yakında 7tepe üniversitesini koruma ve yaşatma derneği olarak toplanıp dövcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar