Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard disk sorunsalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni bi harddisk aldım samsung 250gb, bi de 160gb var aynısının. nyse taktım simdi kablolarını fln calıstırdım bilgisayarı yeni aygıt bulundu dedi gordu, control panel dan system a bakınca orda da gorunuo alet, ama my computer acınca orda gorunmuo sanki hicbisi takılmamıs gibi. acamiyim bu islerde naapmam lazım simdi?
Mesaj tarihi:
Diğer sürücü harfleriyle çakışmış olabilir. My computer'a sağ tık - manage yapıp oradan Disk Management'e bir bak, disk orada görünüyor ise sürücü harfini değiştirerek kullanabilirsin
Mesaj tarihi:
yannız ne kotu bi istir bu ya, power kablosu gelmedi yanında, dusunuorm anakartın kutusunda bulamasaydım bi tane napıcaktım. nie gondermezler ki sanki guc almadan calısıcak
Mesaj tarihi:
adi adamlar o zmn ya dha gecen subatta aldım.. allahtan basım agrımadı..

of hadi yeni topic acmadan soriim, eger gider bi 8800gt alırsam onu da ekstradan guc kaynagına baglamam gerekicek mi, gerekicekse onu nasıl halledicem? (400watt bnm guc kaynagı)
Mesaj tarihi:
Muhtemelen 400 watt bi psu limitte olur.Yani bi oyun açarsın ekran kartı zorlanır,reset atar.Yada hiç çalıştırmaz bile.Güvenilirinden bitane PSU düşünmeye başla bence :)
Mesaj tarihi:
iyidirde biraz fazla tuzlu gerci almisken 600w almak daha mantikli

ben 8800 alirken FSP blue storm aldim 500w lik hem kabloalri fila nderli toplu hemde gereksiz isiklari filan olmiyan guzel bi alet
100ytl mi ne vermistim
Mesaj tarihi:
Bencede biraz tuzlu ama netice olarak dediği gibi arkadaşın 600 watt almakta iyi olurdu.Buarada bendede 500 watt fsp bluestorm var.Tavsiye ederim kesinlikle,fiyatıda oldukça uygun.

Nekadar çok ortak yanımız var,size baba diyebilirmiyim viktor amca?
  • Yeni Oluştur...