nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yeni bi harddisk aldım samsung 250gb, bi de 160gb var aynısının. nyse taktım simdi kablolarını fln calıstırdım bilgisayarı yeni aygıt bulundu dedi gordu, control panel dan system a bakınca orda da gorunuo alet, ama my computer acınca orda gorunmuo sanki hicbisi takılmamıs gibi. acamiyim bu islerde naapmam lazım simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bilgisayar açıldığında BIOS Setup'a girip, oradan gerekli ayarları yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ı-ıh =( bi bakiim hic oyle bisi olcagı aklıma gelmemisti.. acemilik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Diğer sürücü harfleriyle çakışmış olabilir. My computer'a sağ tık - manage yapıp oradan Disk Management'e bir bak, disk orada görünüyor ise sürücü harfini değiştirerek kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saol autolycus snin dedigin gibi olmus hallettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 halletmişsin gerçi ama, taktıktan sonra biçimlendirmen falan lazım hdd yi. ondan görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bi de en gıcığı master-slave ayarıdır,saatlerce yanlış yere taktığım küçük zımbırtı yüzünden kafayı kırmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yannız ne kotu bi istir bu ya, power kablosu gelmedi yanında, dusunuorm anakartın kutusunda bulamasaydım bi tane napıcaktım. nie gondermezler ki sanki guc almadan calısıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Güç kaynağında yeterli kablo olduğunu varsayıyorlar. En son aldığım güç kaynağında 2134124 güç kablosu vardı. Zor topladım kabloları. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ama girisleri uymuo? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 her gün kaynağında var valla artık yeni hddlere göre olan girişlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 adi adamlar o zmn ya dha gecen subatta aldım.. allahtan basım agrımadı.. of hadi yeni topic acmadan soriim, eger gider bi 8800gt alırsam onu da ekstradan guc kaynagına baglamam gerekicek mi, gerekicekse onu nasıl halledicem? (400watt bnm guc kaynagı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bildiğim kadarıyla gerekecek, ayrıca psu yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Muhtemelen 400 watt bi psu limitte olur.Yani bi oyun açarsın ekran kartı zorlanır,reset atar.Yada hiç çalıştırmaz bile.Güvenilirinden bitane PSU düşünmeye başla bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ağlarım ama ya, babama acıklamanın bi yolunu bulur msnz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İşte böylece söyle bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 psu peki bu psu ii midir alınası birsey midir yoksa dandik midir? not: bliorm hdd topici idi ama kirlilik olmasın die burdan dvm ediorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 iyidirde biraz fazla tuzlu gerci almisken 600w almak daha mantikli ben 8800 alirken FSP blue storm aldim 500w lik hem kabloalri fila nderli toplu hemde gereksiz isiklari filan olmiyan guzel bi alet 100ytl mi ne vermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bencede biraz tuzlu ama netice olarak dediği gibi arkadaşın 600 watt almakta iyi olurdu.Buarada bendede 500 watt fsp bluestorm var.Tavsiye ederim kesinlikle,fiyatıda oldukça uygun. Nekadar çok ortak yanımız var,size baba diyebilirmiyim viktor amca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar