antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 malemolencia - céu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 cat power da baya uyutur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Post-Rock ve experimental tadında gruplar daha bir güzel uyutuyor genelde. Ben öyle tercih ediyorum son zamanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Emma Chaplin - Spente la Stelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 apocalyptica demiş birisi kesinlikle katılıyorum fakat metallica coverlarını yaptığı albüm değil =) uyutmaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 birisimi olduk lan smdi barıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahahaha aşkım ya harbici görmedim genelde bakmam kim yazıyor diye. Seni kaçırır mıyım hiç? mujkaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Frou Frou - Let Go Flunk - Six Seven Times Şimdi aklıma bunlar geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Requiem For a dream - Lux Aeterna Opeth - to bid you farewell Opeth - Silhouette Nev - zor Led zeppelin - stairway to heaven Apocalyptica - Nothing Else matters Apocalyptica - Requiem of the gods Apocalyptica - Sad but true Apocalyptica - One Apocalyptica - Fade to black Apocalyptica - Bittersweet Anathema - angelica Anathema - One last goodby yaşar - aldanırım ( asşdla ) aynen böyle uyumus oluyorum apoların yarısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 God is an Astronaut grubunun her türlü albümü. Caspian grubunun albümleri. Godspeed you black emperor denmiş, bir kaç kez daha denmeli, bir aralar godspeed dinlemeden uyuyamıyordum. Cem Yılmaz - Bir Tat Bir Doku (çok ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gary Jules - Mad World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ZaugnaKhaldun said: kings of convenience explosions in the sky 2 si de sevdiğim müzikler yaparlar da, insan ilk duyduğunda böyle black metal gruplaro gibi düşünmüo mu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 porcupine tree - heartattack in a layby dream theater - space dye vest pearl jam - around the bend nirvana - something in the way red hot chilli peppers - scar tissue anathema - lost control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bed time tunes diye bi site işinizi görür sanırım ^_^ repleri bekliyorum, dev bi terazi aldım yeni. terazinin üstüne bile çıkabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 nightwish - sleeping sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar