Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Çok merak ettim hangi "imba" guildte olduğunu doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Twinki olmayanlar çatlasın diyelim bitsin tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Aluriel said: Çok merak ettim hangi "imba" guildte olduğunu doğrusu. grim batol EX http://www.ex-gaming.org/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 argue ilk mesajda abartmış ama ikinci mesaj son derece akıllı mantıklı olmuş bence, neden komik duruma düşsün ki? keşke benim de o kadar zamanım olsa ben de yapsam derim başka da birşey diyemem şahsen =] "twinki olan eziktir" veya "her twinkin mainini 70de yerim" olayına girmenin alemi yok bence de, low lvl bg de honor kasıyorsanız twink olmadığınız halde allah sabır versin derim zaten. e honor kasmıyorsanız zaten twink olmuş karşı takım olmamış ne yazar, eğlence mi eğlence köküne kadar işte, takılın geçin. ben beni kesen twinke oha diyorum ama küfür de etmiyorum yani, ben mainime yatırım yaparım adam twinkine yapmış, ama sonuçta bir çaba var bir yatırım var, var mı var. bugün o avantajlı ama outdoorda iki gün sonra çıkmasın karşıma yani, budur =P ha ayrıca her gün yapan adam değilim ama yeri geldi bu oyunda genklemekten de keyif aldım, 2 saat corpse camp yaptığım adam da oldu hazdan coşarak, beni ccleyen adamı kahveden adam toplayıp dövdürmek suretiyle orgazm olduğumu da bilirim yeri geldiğinde herkes paladin değil, neyse ki olmak zorunda da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben wow oynuyo olsam, level 70 ikinci bi karakter yapmaktansa mutlaka twink açardım. yeni bir tad. hem bi de şu var ki, twink combat öncesi strateji ve build için, kendinle rekabet etmen için ideal. 70 pvpsi oyuncu skilline çok bakıyo. absoya katılmadıım bi nokta, twink olmayan eşdeğerleri kesmenin eğlence olduğu noktası. tabi o da hoş, bir tad filan ama asıl olay twinkvstwink diyorum. geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 epeen yarışına giren insanları gördükçe üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Argue said: Aluriel said: Çok merak ettim hangi "imba" guildte olduğunu doğrusu. grim batol EX http://www.ex-gaming.org/forum Realm Rank: 2 EU Rank: 124 World Rank: 217 Beklediğimden iyi çıktı açıkçası :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 İyi guild'tir ex 4 5 ay önce fln galiba migrate ettiler grim batol'e ... Grim batol'de kalabalık server rahat doldurdular boşluklarını , iyi progress yaptılar kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 horacegoesskiing said: ben wow oynuyo olsam, level 70 ikinci bi karakter yapmaktansa mutlaka twink açardım. yeni bir tad. hem bi de şu var ki, twink combat öncesi strateji ve build için, kendinle rekabet etmen için ideal. 70 pvpsi oyuncu skilline çok bakıyo. absoya katılmadıım bi nokta, twink olmayan eşdeğerleri kesmenin eğlence olduğu noktası. tabi o da hoş, bir tad filan ama asıl olay twinkvstwink diyorum. geçiyorum. hadi onu gecelim o zaman budur diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Absolut said: Twink ile alakan olmadan neyine güvenip bu kadar yazdın ki? Başkasının lafı ilie konuşmak, başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye benzer. twinkle veya twinke karsi pvp yapmamak, bilmemek degildir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 birilerini sanal ortamda ezme icgudusu gercek hayatta ezik olmaktan kaynakliysa ne olur? simdi bize "bende millete forumda hakaret etmeyi seviyorum yapim bu" desek bu bize "sizi ezerim" deme hakki verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben senden daha cok ratinge sahibim pvp'de argue. Sorry. Iyiyim senden. Sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Argue said: Oyunu oynamaktaki amaçta bu değilmi zaten, şahsen benim bu, birilerinden hep daha iyi olmak, benimde zevk aldığım yanı bu. cidden bu doğru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 EXte turk varmis sevindim :) biz vashj denerken hydrossu yeni kesmistiniz sonra koptu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben twinkle oynamaktan zevk almıyorum ama imreniyorum o chara o kadar vakit ayıranlara. Ben oyunu yeni yerler görmek için oynuyorum, bu yüzden pve yapıyorum zaten pvp yapmak istediğimde genelde UO pp pvp shardları var bir sürü giriyorum klavye becerisi ve bir kaç hamle ötesini görme yeteneği sayesinde eşit skill ve şartlarda karşındakini harcıyorsun, ben de bundan tat alıyorum. Zevkler ve renkler meselesi, bu arada ben Argue'e saygı duydum xD , nerden baksan adamın karakterler toplamında 1 sene falan online timeı olması lazım en az. Ben bu kadar süreyi hayatımdan kopartıp bir oyuna akıtacak kadar oyun oynamayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Gereksiz tartışma çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar