MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 arkadaşlar internetten birkaç kişi bağlanarak konuşma yapmak istiyoruz aynı anda. bulduğum programların hepsi paralı vs. kesin bedava freeware olanı vardır diye bayağı bir arandım fakat tatmin edici bir sonuç bulamadım. bildiği bir program olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 microsoft netmeeting? sdlkgjdsgsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sıkayp var sıkaypta max 5kişi konuşuyorsun 5ten daha fazla kişi konuşcaksanız teamspeak var o da güzel hatta bi tane daha vardı adı garip bişi yine unuttum neyse sıkayp güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 skypeda aynı anda birkaç kişi konuşuyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 team speak diye bi program var mı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ventrilo yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 www.goteamspeak.com teamspeak ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Creus said: ventrilo yönetir. hee ismini hatırlayamadığım program buydu uzun süre kullandı arkadaşlarım ben kullanmadım ama diğer tüm programlardan daha ii dediler herkeş! bunu kullanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ventrilo! Freeserverlarda var hem orada takılırsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar