Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yani benim biraz problemim var bu konuda. doğru yöntemi bir türlü bulamıyorum. lise seviyesindeyim. eşit ağırlık. genel olarak çalışma problemim var. ders olarak değil. tavsiyeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 çalışmıyorum kaç ay geçti uni başlayalı hazırlık pek bi rahat bilin mi :D lise falan o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ders belirtseydin keşke, dersine göre değişir çalışma yöntemi. sayısal mısın eşit ağırlık mı bilmiyorum ama genelde bilgi içeren derslere yazarak güzel çalışılır. misal sayısalsan biyoloji öyle çalışılır, gerçi ben çalışmıyorum ona tutar mı bilmem o yöntem ama. matematik, geometriye de ilk önce kural ve teoremlere bak, birkaç çözümlü soru çöz sonra dal normal soru çözmeye gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eşit ağırlığım. spesifik bi ders yok genel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben sayısalcıydım. ama en iyi arkadaşlarım eacıydı. onlardan gördüğümü anlatabilirim :) senenin ortalarında olduğumuza göre bu sıralar onlar deli gibi özet çıkarıyordu. Coğrafya'nın özellikle özetlerini çıkarıp çalışıyorlardı. onun dışında bildiğin oku testini çöz mantığı. Cep kitaplarını eksik etmiyorlardı yanlarından. Otobüste Edebiyat çalıştıklarını çok biliyorum ben. Bazen bende çalışıyordum edebiyat onlarla :P (11 net yaptııım ed-sos :P). Cep kitabı güzel şey. Bende biyolojiyi sürekli yanımda taşıyordum. Bol soru çöz işte onun dışında. Ama düzenli çalış, en zoru bu. Son 2 ay da iyice yüklendin mi girersin istediğin üniversiteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 unideyim, bilg muh. okuyorum trance muzik dinleyerek calisiyorum. oss'ye hazirlanirken de metal muzik dinler de calisirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İşletme okuyorum Pull and Bear'da çalışıyorum ek olarak hem para kazanıyorum hem işletme öğreniyorum çok kıyak iş benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yatarak, tv ya da pc karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hec basima gelmedi... nasil calisilir blimem ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 müzik dinlemek eğer dikkatini dağıtmıyorsa işine yarayabilir zira sonuçta müzik dinlemek hoşuna gittiğin bir aktivite olduğu için seratonin falan salgılattırıyodur ya da eş değeri bir hormon :p kessinlikle sıkılmanı yavaşlatıyor. ama onun yanında konsantrasyonunu düşürebilir ve alışkanlık yaparsa da feci olur. yani konsantrasyonum benim sadece sıkıntımdan dolayı bozuluyor diyorsan bir dene ama öss yerine üniversitede uygulamanda fayda var (öss tek sınav olduğu için böyle alışkanlık yapacak çözümler riskli. o yüzden son bi kaç ay öss moduna sokulmaya çalışılır insanlar 9da kalkın denemeye girin vs vs diye). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Veya şey olabilir açık öğretim okuyanlar için kendilerini dağa daşa vururlar yeşillik ormana ders çalışırlar 2-3 ay sonra sınav günü gelirler iyi verim alınır misal nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saka bi yana bnim sana tavsiyem neyden daha cok hoslaniyorsan onla birlestirmen... mesela medivel seven birisiysen tarih derslerini kafanda veya oyunda medivel olarak canlandir... muzik soylemesini seven birisiysen derslerinden muzik yap melodi falan uydur, daha fazla kafanda kalir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çalışmıyorum, bugünlere çalışarak değil sıkışarak geldim.. işleri son dakikaya ertele, illa ki yapman gerektiği için yapıyorsun. bi gecede hayvanlar gibi makale yazdığımı bilirim.. bir gece beton projenin yarısını çıkardığımı yine bir gecelik çalışma ile 50 aldığımı (ortalama oluyor zati) bilirim.. kısaca "muhtaç olduğun yusuf gücü korkunda mevcuttur" use the yusuf Lethious, use the yusuf.. ya da adam ol çalış.. uykusuzluk berbat bşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hala çalışamadım 1 hafta var vizelere ama yok yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 eheh 10gün sonraya (1aralık işte) teslim etmem gereken bi makale var.. ee.. boş bir word dökümanım, yapılmış deneylere ilişkin yollanmış sonuçları içeren açılmamış bir dosyam ve binaların paftaları falan var... ee. hala word dökümanı boş?! (iş sarkıttığınızda her şey üstüste gelebiliyor.. bu kötü bişi. adam olu günlük çalışın [yoksa daha sıkışık bi şekilde, arkadan gelerek günlük çalışıyorsunuz :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bende eşit ağırlıkçıydım.. Aslında sayısalcıydım ama ÖSS'ye 3 ay kala "Eee ..kerim ben ea'ya geçiom" demiştim ve geçmiştim.. Gündüzleri çalışamıyordum, hep dikkat dağıtıcı bir faktör veya aşırı isteksizlik oluyordu.. Bende çözümü dershaneden gelip, gündüz uykusuna yatıp saat akşam 10'da kalkmakta buldum.. 10'da kalkıp 2 saat oyalanıp güneş doğana kadar ders çalışıyordum.. Sürekli kahve + sigara takviyesi çok önemli tabii.. Gece olduğu için köpek havlamaları ve çöp kamyonları dışında hiçbir ses yok, herkes uyuduğu için telefon çalmaz, evde herkes uyuduğu için rahatsız eden olmaz.. En etkili çalışma yöntemidir bence.. Gündüzleri uyuyup geceleri yaşayacaksın.. Bir nevi vampir rpsi yapacaksın yani :) Ha ben genede kazanamamıştım ama salla önemli olan yöntem (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben de dasaaa gibi çalışıyorum. Herşeyi son güne bırakıp sonra kuyruğu kısıtırıp deli gibi çalışıyorum. Bu haftaya teslim etmem gereken 2 ödev, proje için görüşüp onay almam gereken bir şirket ve 2 haftalık vize dönemi için çalışmam gereken 12 farklı ders var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 onumde bir tane macbook var arkasinda bi tane pc var loş ışık chillout muzik gayet rahat bir ortam arkada cs oynayan telefonunu taze çişe düşürmüş hayatin agır sillesini yemis bir insan ve tabiki kafamiz guzel (H) ama sonuc olarak operator overloadingi ogrendim. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Yanlız Lethius ÖSS kasıyor anladığım kadarıyla.. Son güne bırakmasın bence onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 motivasyonu olmayan arkadaslarla iddiaya girerim ben hep. Su gune bu odevim var. Eger sen kendi odevini benden once bitirirsen sana $10, ben bitirirsem bana $10 vereceksin diye. Genelde para hep ortada doner... Bunun OSS versiyonu da heralde su kadar net cikaricam olur.. Calisma zamanim ise genelde gecedir. Insanlar uyur, ben uyanik kalir ders yapmaya baslarim. Ozellikle 4 5 sularinda hic ses olmaz ki 15 dakikada hic calismadigi kadar kafamin calistigini bilirim. Tabi bazen uyku problemi oluyo ama uni'de normal... 2 gunde bir uyuyorum genelde, gunduz uyuma sorununu da cozmus oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Leath said: unideyim, bilg muh. okuyorum trance muzik dinleyerek calisiyorum. oss'ye hazirlanirken de metal muzik dinler de calisirdim. ahah insan insana benzer mi yahu :) Össye hazırlanıosan müzik çok da ii bişi diil aslında sonuçta össde zamanla yarışıyorsun.müzik eşliğinde ders çalışmak derse katlanabilirliği arttırıo gerçi ama yavaşlatır seni.mesela ben evde hiç ders çalıştıımı hatırlamıyorum össde.varsa yoksa dershanelerin kütüphaneleri olurdu millet harıl harıl test çözerdi bende onların gazıyla çözerdm.lise son sınıfsan liseyi salla mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 leath genellemiş güzelce. lisede rock metal, ünide trance elektronik euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar