MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Lan övdünüz övdünüz bugün koşa koşa 3 tane süpermarket aradım 3-5 bulabilmek için. Buldum getirdim eve 2 paket. Açtım yedim biraz. Sonra attım kalanını açmadığım paketi de kapıcının çocuklarına vercem. Bu ne lan çorbanın içine atılan krutondan farkı yok. Hiçte ööle güzel diil. Cips kada lezzetli kraker kadar masum yazmışlar üstüne bi de utanmadan. Ne cips ne kraker hiç bi boka benzemiyo deseler daha doğru olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ruffles Original (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 evet bende pek beğenmedim.öle çok ahım şahım bi tadı yok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 test ettim. onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dediğiniz şey düşündüğüm şeyse, burda yabancı firmalısı var, 3-5'ten önce görmüştüm. çok hoşuma gitti. kraker gibi birşey, ama 3-5 ayrıca cips tadı mı koymuş, tatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 MrMarvelous said: Ne cips ne kraker hiç bi boka benzemiyo >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar