yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Dehşet ötesi harika bişey olmuş. Ne bu? Bu bir cips. Ama hammaddesi patates değil, buğday. Şekli şemali falan da bildiğimiz cipsler gibi değil, paketi bile bi kalın böyle nası diyim. "Kraker masumluğunda, cips enfesliğinde" gibi bir şey yazıyodu pakette, unuttum neyse. Kızartılarak değil kavrularak yapılıyormuş ve %20 daha az yağlıymış. Süper lezzetli bişey. Dün 3 paket yicem bugün 2cisini yemek için bakkala gidicem. Öyle işte. ağzım sulandı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 doritos mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ohanesburgermenu kolası buzsuz olsun....bi şey bukadar mı güsel olabilir şimdi yedim halen yiyorum hep yiyecem hep yedirtcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 alla allaa merak ettirdiniz iice o kadar mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 mna bile yani çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben bağımlısı olalı 2 hafta filan oldu hergün en büyük boyundan yiyorum zaten ye ye bitmiyo epey fazla var içinde.ekmek dilimi şeklinde kızarmış ekmek gibi ama silgi boyutunda tane tane cips gibi bişey.domates soğanmı bişeyli var o çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ne biçim adı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben de merak ettim en kısa sürede yemek istiyorum zira sarhoş gibi olmuş buarada ismi üjj bejj pira barası ver güzell abijiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 lan yarın gidip alacam bakalım. yanına da bira alamayacığma göre kola abanim bare :D umarım dediğiniz gibidir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tomatalı süper. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yanında çorba al corbayla iyi gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ismi şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yav said: Dün 3 paket yicem bugün 2cisini yemek için bakkala gidicem. buradan sonra okumayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 neresini beğendiniz onun ya bende paketine özendim aldim bi tane 2 tane attim ağzıma miğdem bulandı yemedim kalanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Pyro benim de dikkatimi çekti orası da, seslenmeyeyim demiştim sen durmamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Burayı okuyup gaza gelip gittim aldım. Tadı çok güzel ama ben aynı tadı başka bişeyden hatırlıyorum. Ne olduğunu çıkaramadım ama. (domateslinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 @pyro sorasi pek muhim degil zaten,bi$i kaybetmedin abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Emivoz said: neresini beğendiniz onun ya bende paketine özendim aldim bi tane 2 tane attim ağzıma miğdem bulandı yemedim kalanını 3'er 5'er atıcan ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 pff eheh napmışım ben öyle harbi:S neyse .. Çorba fikri süper bu arada, çorbanın içine atıcan böyle uf mis.. Zaten mısır gevreği gibi bişey ben sütle birlikte tüketmeyi de düşünüyorum(:P) Sırf domateslisi yok mu zaten? Herkes domateslisi en güzel falan demiş :p 3-5 ismi şeyden geliyor(muş), gün içerisinde 3-5 arasında yemek gerekirmiş sağlık açısından o saatler iyimiş, karnı tok tutarmış falan filan. İyi zırvalamışlar, reklam konusu olcak bişey yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bide yoğurtlusumu ne var 2 çeşit diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 O değilde ilk mesajımı editleyemiyorum >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 alkollü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 açılmıştı. höeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben test etmiştim zaten hepinizi. Hepiniz sazansınız işte HAHAHA o değilde yoğurtlusunu da yedim bugün, domatlısı kadar olmasada iyi olmuş o daB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yoğurtlu dedinizmi lays'in bitane var yoğurtlu kekiklimi ne, o harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar