Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bega said: Birçok yerde sadece kendi ürününü sattırıyor mesela. Örneğin bizim bakkallar, marketler, sadece ülker satıyorlar, eti istiyoruz ısrarla, ülkerin bu tavrına karşı (+ dinci sermayeye niye para kazandırayım). Daha neler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 öyle şeyler var, mesela vatan bilgisayar da sadece microsoftun ürünleri olan laptoplar satıyor. linux olan bişe satmıyo vs. anlaşmasına göre bu işler. bakkal o şekilde anlaşmıştır ama daha fazla para almıştır ya da daha ucuza alıyodur... bi çıkarı olmasa neden satmasın ki diğer markayı da. ama bazı şirketlerde böyle kurallar da var. mesela benim dayım servislik yapıyordu beyaz eşya klima. iki şirketin servisiydi birisini bırakmak zorunda kaldı bıraktırdılar adamlar. off topic oldu biraz ama neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 saol benimi yerime cevap vermişsin :D bi ara da coca cola ile pepsi aynı yerde satılmazdı, sattırmazlardı. neyse öyle işte oluyor böyle şeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Lindt Ferrero Rocher Kinder Lovells vs. vs. Gidin ithal abur cubur alın. YTL nin aşırı değerlenmesinden zaten yerli ürün parasına geliyolar kazık mazık da diil yani. lezzet olarakta bütün yerlilerin toplamını geçeceklerini biliyosunuzdur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oper said: bi çıkarı olmasa neden satmasın ki diğer markayı da. ama bazı şirketlerde böyle kurallar da var. Ülker'de yok ama. Çoğu yerde satılmamasının nedeni talep (özellikle Anadolu'nun çoğu yerinde eti'ye çok az talep var) ve dağıtım ağındaki zayıflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Adamlar çalışıyor abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 benim de arkamda fetullah ve tayyip olsa, ben de büyük firma olurdum. bir de danimarkalı bir firmayla anlaşmalı bunlar. "gidin paranızı yabancı sermayeye yedirin, türkiye fakir kalsın" diyorsunuz da, ülker'in kazandığı paralar bi şu cafe crown ve dankek'i veren yabancı firmaya bir de fetullahçılara gidiyor. başka da bir olayı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 görende ülker son 5 senede büyük oldu sanacak. Ülker'in 61 yıllık tarihine sığdırdığı ve gelecekte koruyacağı başarılar: * Her yıl Türkiye'nin en beğenilen firmaları listesinin en üst sırasında. * Türkiye'nin en büyük 4. tüketim markası. 5 ürün kategorisinde lider marka. * Türkiye'de bisküvi, çikolata ve kakaoda pazar lideri. Kek, şekerleme, yağ, meyve suyu ve süt pazarlarında ikinci. * Türkiye'de endüstriyel yağlar ve margarin pazarında lider, bitkisel yağlar pazarında ikinci. * Türkiye'de ve bölgede laktozsuz süt, farklı damak tatlarına hitap eden kekler ve çikolata kaplı gofretler gibi birçok ürün pazarını ilk oluşturan şirket. * Her çeşit nişasta ürününü Türkiye'de ilk sunan şirket. * Günlük 1000 tonu aşan hacmiyle Türkiye'nin en büyük süt üreticisi. * Türkiye'de tüm ISO, HACCP ve BRC kalite garantilerine sahip ilk gıda grubu. * Ortadoğu'da bisküvi ve gofret pazarı lideri. * Türkiye'de sermaye yoğunluklu teknoloji kullanan ilk bisküvi şirketi. * Tüm Türkiye'de dağıtım ağı sağlayan ilk gıda şirketi. * Türkiye'nin en hızlı büyüyen yağ ihracatçısı. * Türkiye'de 'hijyen departmanı' oluşturan ilk şirket. * Ciddi krizler sırasında tüm Türkiye'de kesintisiz dağıtım sağlayan tek gıda şirketi. * Tüm dünyada bir çatı altında en büyük BOPP ambalajlama filmi üretim kapasitesine sahip ilk gıda grubu. * Bağımsız Devletler Topluluğu'nda (CIS) en yaygın bisküvi ve kakao ürünü markası ve hacim olarak pazar ikincisi. * Yabancı bir araştırma ve geliştirme uzmanıyla çalışan ilk Türk gıda şirketi. * Türkiye'de açık arayla BOPP ambalajlama filmi pazarı birincisi. * İhracatı çok önemli boyutlara ulaşan ilk Türk gıda üreticisi. * Türkiye'deki 'en büyük 500 sanayici' listesinde 13 şirket. * Dünyanın tek entegre BOPP ambalajlama filmi üreticisi. * Türkiye'de işlenmiş nişasta pazarının açık ara lideri. * Türkiye'nin ilk fabrika boyutunda soya proteini üreticisi. * Türkiye'de ilk kez bebek maması üreten gıda grubu. tayyip yokkende ülker büyüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 gaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ülkerin çikolataları direk yabancı çikolatalardan çakma türk aile dizileri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tayyip yoktu başkası vardı greenguys çok ülkemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ülkerin ürünlerinin %60ı taklit ama güzel taklit ediyorlar orası ayrı. Adamlar arge yerine hazır beğenilmiş diğer markaların ürünlerini alıyorlar üretiyorlar. Bu yasak değilse çok akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 etinin yeni çikolataları çok sağlam. ülkerden iyi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kuresel sermaye olayina gelince bush u gectim bizzat seytanin cebine gitsin tayyibin cebine gitmesin PKK lilari bu adamlardan daha cok seviyorum o derece ulker dokunmam etrafimda dokundurtmam takunyalialrdan tiskiniyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Beni yediğimin tadı ilgilendirir. Ülker açık ara eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Penthesilea said: Eger bugun Coca Cola'nin kendisi kadar iyi bir alternatifi olsa tabi ki onu tuketirim yani. uludağ gazoz içelim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ben kola seven bi insan değilim. ikram edilmedikçe içmem de. ama benim bile bildiğim bişey var. kola turka niye öyle garip kokuyo? talaş kokusuna fln benzeten var. mesela bence koka kola da pepsiden farklı kokar ama insanı tedirgin etmez. ama kola turkada garip bişey kokuyo. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dinciler beynimizi yıkamak için özel bir madde koymuş olabilirler içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ne? okuyup üflemişlerdir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 evet herşey olabilir çok dikkatli olmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ulker halley haric hic bir sey almam ulkerden...ancak halley olunca engelleyemiyorum kendimi. tat mat anlamam ulker ve eti secenekse eti alirim ulkerden baska urun almam icin beni dovmeleri falan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 eti ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bifa ve saray ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 eti tutku topkek ,hepsi o. ülker de ikram ,metro ,şukuletalı gofret . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar