karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İlk önce, daha önce sorulup sorulmadığını bilmediğimden, özür dileyerek başlamak istiyorum. Zira, arama'da başlıklar içinde aranmadığından, içinde "iddaa" lafı geçen tüm post'ları da okuyamayacağım malum olduğundan, konu dışına başlık açmayı uygun gördüm. Efenim, sadede gelelim, neredeyse hiç oynamadığım iddaa'yı, dün içimden gelmesi ve norveç maçının daha bi keyifli olmasını istemem sebepleriyle bir kupon kadar oynadım, ve kazandım (çok değil 108 ytl kadar), ama bu parayı nasıl alacağımı bilmiyorum. İddaa'nın internet sitesine biraz göz gezdirdim, fakat nasıl parayı geri alabileceğimizden çok, nasıl parayı kendilerine akıtabileceğimizden bahsetmişler, bu yüzden konu hakkında pek bir şey bulamadım. Lafı çok uzatmadan sorularım; 1. iddaa'da kazanılan para nereden alınır? 2. bilet oynandıktan sonra kaç gün içinde para alınabilir? İlla bugün gitmem mi gerek, yoksa mesela 1 hafta sonra da gitsem paramı alabilir miyim? Böyle... edit: Yazdığını okumadan yollarsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 herhangi bi iddaa bayisinden alabilirsin o parayı. oynadığın yerden yani. ama çok büyük meblağlar için milli piyangoya mı ne gitmek gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bayiye kuponla birlikte gittigin takdirde parayi alabilirsin , zaman sınırlamasının nekadar oldugunu bilmemekle birlikte 2 hafta sonra alabildigimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 herhangi bir iddaa bayisinden alırsın paranı 1 sene süresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hah ben de karpuz nereye kayboldu diyodum meğer parayı götürmüş zengin olmuş da o yüzden unutmuş bizi. Para insanı çok değiştiriyo canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 1 milyara kadar meblağı bayilerden temin edebiliorzu. 1milyar üstünü bankadan, 100milyar üstünü ankaradan temin edebilioruz benim bildiğim. benim için de iddia bi hevesti. 2 kere oynadım 2si de yattı bidaha dokunmadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 108 bana çıkıcak 2 dk durmam hemen alırım valla ne bekletiyorsun kuponu koştur hemen oynadıgın yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Llama said: 108 bana çıkıcak 2 dk durmam hemen alırım valla ne bekletiyorsun kuponu koştur hemen oynadıgın yere ama adam zengin baksana,para kazanmış hiç sallamamış :) hatta az para diye almaz falan şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 1500 kusur ytl ye kadar bayilerden aliyosun, 1500 den sonrasi icin bayiden kuponun tuttuguna dair bi belge alip is bankasindan aliyosun. 1300 ytlden sonrasi icin vergi odemek zorundasin. daha fazlasini kazanamadigim icin bi bilgim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Pasha said: 1500 kusur ytl ye kadar bayilerden aliyosun, 1500 den sonrasi icin bayiden kuponun tuttuguna dair bi belge alip is bankasindan aliyosun. 1300 ytlden sonrasi icin vergi odemek zorundasin. daha fazlasini kazanamadigim icin bi bilgim yok :) Eğer böyleyse iddaa'da bug var anam. yani, ben 1300 ytl'den sonraya gelecek kuponu oynamak yerine, mesela sallıyorum 20 misli oynayacağıma, 20 tane 1 misli oynarım. Hepsini de ayrı ayrı alırım, yani toplamda 2000 ytl alacağıma 20 tane 100 ytl alırım. ne vergi öderim ne bankayla uğraşırım. Saçma olmuş o yüzden biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 en az 3 maç ve oranların çarpımı ile o bugı önlemiş olabilirler, emin değilm, oynamadım hiç gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ona da bir çözüm bulurlar elbet. Parayı fazla bekletipte küstürme karpuz =) Al hemen, sonra haftasonuna 10 misli bir kupon yaparsın ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 karpuz said: Pasha said: 1500 kusur ytl ye kadar bayilerden aliyosun, 1500 den sonrasi icin bayiden kuponun tuttuguna dair bi belge alip is bankasindan aliyosun. 1300 ytlden sonrasi icin vergi odemek zorundasin. daha fazlasini kazanamadigim icin bi bilgim yok :) Eğer böyleyse iddaa'da bug var anam. yani, ben 1300 ytl'den sonraya gelecek kuponu oynamak yerine, mesela sallıyorum 20 misli oynayacağıma, 20 tane 1 misli oynarım. Hepsini de ayrı ayrı alırım, yani toplamda 2000 ytl alacağıma 20 tane 100 ytl alırım. ne vergi öderim ne bankayla uğraşırım. Saçma olmuş o yüzden biraz :) işte ultimacılar kendini belli ediyo zamanında kaçtane bug abuseledin karpuz söyle bakalım :D dök dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende baslıcam şu iddaaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oyle bug var zaten herkesde kullaniyo. bende supriz kupon yaptigimda 1300 ytl ustu ikramiye olursa 2-3 kuponda hallediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar