Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iddaa hakkında 1-2 sorum var

karpuz

Öne çıkan mesajlar

İlk önce, daha önce sorulup sorulmadığını bilmediğimden, özür dileyerek başlamak istiyorum. Zira, arama'da başlıklar içinde aranmadığından, içinde "iddaa" lafı geçen tüm post'ları da okuyamayacağım malum olduğundan, konu dışına başlık açmayı uygun gördüm.

Efenim, sadede gelelim, neredeyse hiç oynamadığım iddaa'yı, dün içimden gelmesi ve norveç maçının daha bi keyifli olmasını istemem sebepleriyle bir kupon kadar oynadım, ve kazandım (çok değil 108 ytl kadar), ama bu parayı nasıl alacağımı bilmiyorum. İddaa'nın internet sitesine biraz göz gezdirdim, fakat nasıl parayı geri alabileceğimizden çok, nasıl parayı kendilerine akıtabileceğimizden bahsetmişler, bu yüzden konu hakkında pek bir şey bulamadım. Lafı çok uzatmadan sorularım;

1. iddaa'da kazanılan para nereden alınır?
2. bilet oynandıktan sonra kaç gün içinde para alınabilir? İlla bugün gitmem mi gerek, yoksa mesela 1 hafta sonra da gitsem paramı alabilir miyim?

Böyle...

edit: Yazdığını okumadan yollarsan böyle olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
1500 kusur ytl ye kadar bayilerden aliyosun, 1500 den sonrasi icin bayiden kuponun tuttuguna dair bi belge alip is bankasindan aliyosun. 1300 ytlden sonrasi icin vergi odemek zorundasin. daha fazlasini kazanamadigim icin bi bilgim yok :)

Eğer böyleyse iddaa'da bug var anam. yani, ben 1300 ytl'den sonraya gelecek kuponu oynamak yerine, mesela sallıyorum 20 misli oynayacağıma, 20 tane 1 misli oynarım. Hepsini de ayrı ayrı alırım, yani toplamda 2000 ytl alacağıma 20 tane 100 ytl alırım. ne vergi öderim ne bankayla uğraşırım. Saçma olmuş o yüzden biraz :)
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz said:
Pasha said:
1500 kusur ytl ye kadar bayilerden aliyosun, 1500 den sonrasi icin bayiden kuponun tuttuguna dair bi belge alip is bankasindan aliyosun. 1300 ytlden sonrasi icin vergi odemek zorundasin. daha fazlasini kazanamadigim icin bi bilgim yok :)

Eğer böyleyse iddaa'da bug var anam. yani, ben 1300 ytl'den sonraya gelecek kuponu oynamak yerine, mesela sallıyorum 20 misli oynayacağıma, 20 tane 1 misli oynarım. Hepsini de ayrı ayrı alırım, yani toplamda 2000 ytl alacağıma 20 tane 100 ytl alırım. ne vergi öderim ne bankayla uğraşırım. Saçma olmuş o yüzden biraz :)

işte ultimacılar kendini belli ediyo zamanında kaçtane bug abuseledin karpuz söyle bakalım :D dök dök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...