Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

sg-1

Öne çıkan mesajlar

hakem iddia oynamış :F
neyse 8-0 yenildiğimiz maçta hakemin yapacağı ne vardı allah aşkına:F zaten uzatmaları bile oynatmadı daha ne yapsın
bence markus çok yerinde bi tercihdi çok önemli bir maç çok formda uefanın top10 hakemlerinden biri yönetti hatta top3 fln
Sosyal ağlarda paylaş

Alen az önce tv deydi; Kapalı tribün biletleri Galatasaray taraftarlarına verilsin onlar tezhüratı ve tribünü örgütlesinler dedi. Hani Terim taraftar istiyorum seyirci değil diyordu ya. Ultraslan'a versinler Kapalıyı onlar gereğini yapar dedi.

Ben bu Bosna maçında niye seyirci değil taraftar lazım anlamadım yalnız?
Sosyal ağlarda paylaş

4dakikada bitti zaten biletler. el altından verildi yine sağa sola. verilsin tabi taraftar lazım ona birşey demiyorum ama hakikaten de aptallık yahu. maça gitme hakkımızı elimizden alıyorlar minnacık stada veriyorlar. sabahın köründe kalkık biletixte sıraya girmeden bilet almak mümkün değil bu şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

bosnalıların amaçları kendilerini göstermek olsa,daha önceki maçlarda yırtınırlardı.bu maçı kazanacağımızı onlarda biliyor.tek sorun onları hafife alırsak meydana gelir.ama disiplinli bir oyunla farka koşarız.finallere gitmeden bi moral olur en azından.4-1 de ısrarlıyım ben hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...