Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakem iddia oynamış :F
neyse 8-0 yenildiğimiz maçta hakemin yapacağı ne vardı allah aşkına:F zaten uzatmaları bile oynatmadı daha ne yapsın
bence markus çok yerinde bi tercihdi çok önemli bir maç çok formda uefanın top10 hakemlerinden biri yönetti hatta top3 fln
Mesaj tarihi:
Alen az önce tv deydi; Kapalı tribün biletleri Galatasaray taraftarlarına verilsin onlar tezhüratı ve tribünü örgütlesinler dedi. Hani Terim taraftar istiyorum seyirci değil diyordu ya. Ultraslan'a versinler Kapalıyı onlar gereğini yapar dedi.

Ben bu Bosna maçında niye seyirci değil taraftar lazım anlamadım yalnız?
Mesaj tarihi:
maçı izlicek adam değil bağıracak takımı desteklicek adam lazım anlamında dedi bosna kapanmicak büyük ihtimal ama yine de bizimkilerin itici güce ihtiyacı var inş seyirci destekler , bizim takım üzerinde baskı kurmaz :F
Mesaj tarihi:
toggie, zaten bi uyarın vardı, 2 gün önce birine sivrisinek beyinli dedin, bugün apex e aldığın oksijen ziyan dedin; insanların beyinlerini değerlendirmekle ilgili bi sorunun var sanırım, 1 hafta boyunca spor bölümü dışı yerlerde değerlendiriver.
Mesaj tarihi:
4dakikada bitti zaten biletler. el altından verildi yine sağa sola. verilsin tabi taraftar lazım ona birşey demiyorum ama hakikaten de aptallık yahu. maça gitme hakkımızı elimizden alıyorlar minnacık stada veriyorlar. sabahın köründe kalkık biletixte sıraya girmeden bilet almak mümkün değil bu şekilde
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:
terim olduğundan saraçoğlunda olmuyor maçlar bu kadar basit kesin onun kompleksliliği

terimden önce de şükrü saraçoğlunda yapılmazdı maçlar..federasyon fb arası durumlardan bunlar
Mesaj tarihi:
2-0 yeniliriz.Norveç çıkar.İlk golü yarım saat içerisinde yeriz.İkinci golüde ikinci yarının 60-75 arasında yeriz.

PS:Yanlış anlaşılmasın.Sadece hislerim böyle söylüyor.Dileğim yenmek yönünde tabi...
Mesaj tarihi:
İddiaları yok,sakatları çok,eh biraz da biz Türkleri seven bir toplum...Hep İskandinav dayanışması mı görücez futbol kulislerinde,biraz da bize destek olsunlar da ufak bir arıza çıkmadan rahat rahat gidelim alplere =]
Mesaj tarihi:
bosnalıların amaçları kendilerini göstermek olsa,daha önceki maçlarda yırtınırlardı.bu maçı kazanacağımızı onlarda biliyor.tek sorun onları hafife alırsak meydana gelir.ama disiplinli bir oyunla farka koşarız.finallere gitmeden bi moral olur en azından.4-1 de ısrarlıyım ben hala.
Mesaj tarihi:
belli olmaz abi fatih terim ibrahim kaş'ı oynatabilecek bi adam hele onu geçtim ibrahim kaş ı sağ bek hemde formda gökhan gönül varken oynatabileck bi adam o yuzden hemen konusmak yanlış bence.
  • Yeni Oluştur...