eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terim olduktan sonra saç falan kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Nedir bu teknik direktör eleştirileri ?¿ Jose Mourinho 'u mu getirsin adamlar ? Bu takım ne zaman başarılı olduysa onu yöneten adamlarla ve teknik yönetimle değil , onlara verilen gazla doğru orantılı olarak başarılı olmuşlardır . Bu gazıda verecek yegane insan Fatih Terim'dir bence . Şu andada Fatih Terim'in bırakması milli takım için "en büyük sıçış" senaryosu olur. Turnuva bitsin gitsin derseniz hak veririm ama turnuva devam ederken saçma geliyor . Ama tabii kendileri ne kadar iyidir kötüdür tartışılır o ayrı mesele . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eagle_dnz said: ahahaha beyler FOX TV ye bakın hadi nolur ahahahha hahaha bu ne ya youtube videosumu ne o öle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Gazla başarılı olunsa biz şampiyon olurduk Demirören Tüpgaz imparatoru.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eet eet isvicre gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bence gayette güzel bir başarıdır. Türk defans oyuncusu yetiştiremediğimiz bu dönemde , dünya futbolunun defans üzerine kurulduğu bir ortamda bu başarıyı yakalamak bence gayet büyüktür. Unutmayın milli takım maçlarını seyircisiz oynadı bu grup başladığında , son avrupa şampiyonu yunanistan'ın arkasından 2. olmak bence önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 vay be bi kupayı zevkle izleyecez yıllar sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dünya kupası eleme grupları cekilcekmis pazar günü aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bugun farkettim gokhan gonul acayip ismail yk ya benzio valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Valla ben İsviçre'de izleyeceğim sevindim yani... Hayatımda ilk defa yurt dışında milli maç izleyecektim elenmemeleri lazımdı yoksam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ömer üründülün haberi yok ingiltere tuttu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terimin kücük kızı bayılmıs lan oha noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fake atmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 sonunda gidebildik bu kadar olaydan sonra, tebrik ederim herkesi. bu arada ingiltere şuan hırvatistan karşısında 2-0 mağlup ve rusya andora maçında 1-0 önde götürüyor, şu durumda ingiltere eleniyor inanılmaz bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ingiltere attı 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ingiltere maçı 2-0 devam ediyor hala dimi ? fatih terimin küçük kızı bayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eagle_dnz said: fatih terimin kücük kızı bayılmıs lan oha noluo iddayi kaybetmis, bosnaya 10 bin ytl yatirmis. bisi olmaz gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eagle_dnz said: ingiltere attı 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tam yazarken attı ingiltere iyi mi. daha yarım saat var atar ingiltere bir tane daha en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Birde lütfen her maç olduğu gibi bu maçıda . Kendi takımınızın oyuncularını baz alarak yorumlamayın . Yok Fatih Terim Galatasaraylı , yok Fenerli Semih'i niye oyundan aldı yok Beşiktaşlı ... 'yı niye oynatmadı falanda filanda vs vs ... Sağduyulu olmak . ( Evet Galatasaraylıyım ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eagle_dnz said: ahahaha beyler FOX TV ye bakın hadi nolur ahahahha nabıyo o adamlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arakdasalr kımler var sımdı garantileeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kabiz oldum ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yabancı hoca şart. FB GS BJK falan etki altında kalıyor yerliler bariz. Sırf BJK li olsun kadroda diye İ.Kaş'ı oynattı bu adam. (Evet beşiktaşlıyım ama Gokhan varken i.kaş??? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 antikor said: eagle_dnz said: ahahaha beyler FOX TV ye bakın hadi nolur ahahahha nabıyo o adamlar xD harbi ya açıklasın biri, bakıyorum bakıyorum bakıyorum ve ahmet çakarın gözlerinden ışık saçılıyo. anlamadım bişey.. ayrıca hadi ingiltere, bastır ingiltere fransa sen de at hadi lan şş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar