-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Saysayparasayparasaydurmadanparasaydurmadanparasay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kimya periyodik tabloyla mı ilgiliydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ahhaha helal yaklaştn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1s2s2p3s3p4s3d geldi aklıma seslileri yerlerştir bakim olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 evet o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sisipisipisidepisidepisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Evet o xD.Daha kolay ezberleniyo diye bu yolu vermişlerdi dilime takıldı 1 hafta söyleyerek gezdim ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1s 2s p 3s p d 4s p d f 5s p d f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 enkolay ezberleme metodu: birsekareikisekareikipealtıüçsekareüçpealtıdörtsekareüçdeon.... mat de de formülleri sözel ezberleyin manyak akılda kalıo. öss kasanlara tawsiyem. böle kazandım falan :)-D aküp eksi beküp = (a eksi be) (akare artı ab artı bekare) vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biz es es pas pas dum pas dum pas ef dum pas diye ezberlemiştik :) katsayıları da birbirinden bağımsız 1 2 3 diye yazınca kolaylıkla çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eneeeee niye kimse bize böle ezberletmedi ki? ezberleyememiştim uzun bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bunun tablosunu yapıyosun oluyo bitiyo yahu şimdi buraya çizemiyeceğim ama güzel bir tablosu vardı hem bunda saylar durlar birbirine girer yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 es es pas es pas es dü pas es dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ben de böyle sözel ezberleyemem hiç bir formülü, eğer formül ezberlemem gerekirse bi kağıda sürekli yazarım aynı formülü, bir süre sonra düşünmeden yazabilir hale geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 formül değilki bu orbitaların sayısı eheh unutmamışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 say say para say para say daha para say daha para say f girince de faruk daha para say diyorduk sanki. veya faruk ile daha nın yerleri değişikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Formül dediğime bakma ben din dersi için sureleri de öyle ezberliyordum, bunları da xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sayfazılsayfazılsayfazılfazılsay var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 abi o kadar zor değil bu ya ben direk ezberlediydim yani tablosuna bakaraktan? ki formül ezberleme özürlüsüyüm tam olarak. (formül değil gerçi ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 kimyadan matamatikten nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 birde fıstıkçı şahap var ama kimya ile ilgisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 anası mezar dikecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bide yaşasın vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 haydarpaşa lisesinin namlı kimyacısı rabianın cesedini kesip fırlattı (yanlış olabilir hatırlamıyorum. çok çeşitli versiyonları da var bunun) (1A) clayn flaynın burnunu ısırıp attı. (7A) hergele necip arsız karısını kesip rendeledi.(8A) hmm başka gelmiyor aklıma unutmuşum iyice. yalnız ne kadar şiddet içerikli ezberlermiş şimdi farkına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 direk ögrencilikten nefret ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar