Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smallville hakkında birkaç soru

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş 2 hafta gibi bir süredir Smallville izliyorum. Güzel dizi. Fantastik şeyleri severim ki superman'in gençliği mükemmel bir konu.

Ama şöyle bir sorun var, dizi toplamda 7 sezon, ben 3. sezonun başındayım şu an. Ve artık baymaya başladı, her sezonda bir olay çıkıyo sonra herkes kurtuluyo, senaristler Türk galiba. Türk filmi gibi olmaya başladı.

Sınavlarıma çalışmam gerekiyor, ve dizi çok vakit alıyor.

Benim dizide izlemek istediğim şeyler
1) kristin kreuk'umuzun artık gerçekleri öğrenmesi. clark'ın güçleri filan.
2) clark'ın uçması
3) lex'in babasını devirmesi, herşeyini ele geçirmesi filan.

Bunlar heralde eninde sonunda olcak olan olaylar. Ama 7. sezona kadar bunlar gerçekleşiyor mu? Gerçekleşmiyorsa hiç devam etmicem izlemeye de. Bilgi verirse izleyen arkadaşlar sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ikinin ortalarında bırakmıştım yine millet iyi dayanıyor.

Kalitesiz bir dizi ya,her bölüm aynı olaylar.Her bölüm farklı bir boss,her bölüm yenen Clark.Clark ne zaman güçlerini kullansa yanında bir arkadaşı varsa mutlak kafayı bir yere çarpıp bayılıyor falan,hep kendini tekrar eden gereksiz bir senaryo.

Smallville sux derim o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Oha be, Türk filmlerini geçmiş bunlar.

7'ye kadar nasıl izlencek bu. Direk 7ye mi atlasam naapsam, her bölüm aynı zaten. Bi olay oluyo sonra herkes kurtuluyor. Sonra Lana ahıra gidiyo Clark'ın yanına. Bi ayrılıp bir barışıyolar. Sayamadım kaç kez ayrılıp barıştıklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

smallville hakkında kötü yorumlar, fanatikseniz hiç okumayın

çok kötü bir dizi yahu.. :( cidden "çok" kötü bir dizi. her bölüm bir adet saçma olay mı olur dizi de? bahtsız bedevi misin evladım? superman kutupayıları ile gay ilişki içerisinde midir?

diğer tüm dizilerde olan olaylar, aksiyona sebep olan nedenler makul temellere otururken bu dizide tek makul neden superman'in o bölüm de süper olduğunu göstermesinin gerekliliğidir. işte en can alıcı kısmı bu. aynı şekilde tek karakter merkezli olan ve yakın zamanda yayımlanan dizilerden angel ve buffy kalıplarını kırarak daimi ilgi çekici olmayı başarıyorlardı. fakat smallville de ne ilgi çekecek bir karakter var, ne sempatik bir surat var, (biraz abartı olacak belki ancak) ne de iyi oyuncular var.

dolayısı ile kumanda yanınızda değilken ve yerinizden kalkacak haliniz yokken izleyeceğiniz bir dizi smallville.. en azından tek artısı -ölümcül yorgunluklarda bile- sizi yerinizden kalkıp o odanın öbür ucunda duran kumandayı almanıza yetecek kadar motive edebilmesi..
aynı kötülükte bir de ghostwhisperer var, her bölüm aynı şey. üç bölüm seyret, tüm sezonları izlemiş sayılırsın.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk 4 sezon lisedeki diger ucubelerle uğraşması ile ilgili geçiyor. 4 ten sonra olaylar yogunlaşıyor. Lex daha kotu oluyor ve her taşın altından onun parmağı cıkıyor yoksa clarkın gidipte sokaktaki gaspçıdan milleti kurtarıp durmuyor. 3 sezon izleyipte dizinin genelini yorumlamayın bence..

Gelelim 5ten sonraki sezonlara

Clark kendi ile ilgili daha çok şey öğreniyor.
Lex Dr.Milton nedeniyle keşfettiği uzay gemisinden sonra uzaylılarla ilgili derin saplantılara sahip olup araştırmalarını o yönde yapmaya başlıyor.
Kuzeni de( supergirl ) sualtında kalmış uzay gemisi yuzunden yıllarca orda uyuya kalmış lex in neden oldugu bir patlama sonunda ortaya cıkıyor.
Clark gerçek annesinin nasıl biri oldugunu öğreniyor
Lana clark'ın sırrını açıklamamasından sıkılıp kendi yollarıyla clark'ın güçlerini öğreniyor. Bir sure sonrada Clark'ta lana ya açıklıyor.
Ne yazıkki clark hala uçamıyor. :/

Dizi ilk 4 sezondan sonra gayet guzel gitmeye başladı. Bende sıkılmıştım ilk başlarda ancak sabredip devamını izleyince hikaye gayet akıcı bir hal almaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
ben geçen yıl ve bu yıl nerdeyse hiç izleyemedim hep kopuk kopuk indirmek istiyorum hangi sezonda şu an?

@husker : tam yapacaklardı bu sezonun ilk bölümlerinde bişey oldu yapamadılar ama Lana ben daa kimseyle şeetmedim dedi
clarkta şeetmemiş
artık şoolunca nolur bilemiyorum (e malum adam süper)
yaptılar abi sonradan geçen bir bölümda işi bitirdiler. Hatta babası yakaladı anası kornuyormuydunuz falan diye sordu oda heee dedi.

@dasaa

Ghostwhisperer'a laf yok, dizi moktan ama o göğüsler için ben ekonomi haberlerini bile izlerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...