SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Evet bu aralar buna merak sardım ama yapamıyorum doğal olarak. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haha zor o yavv. geçen gün biri rekor kırmıştı ama unuttum kaç saniye olduğunu. hatta şöyle bişe de vardı. herhangi bi durumdaki rubik küp 29 hamleyle çözülebiliyodu. 29 dan emin değilim ama o kadar ufak bi sayı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 rubik küpü hakkinda bildigim tek şey, 8-9 yaşinda keşfettigim bir ozelligi, her yuzeyin ortasinda ki renk o yuzeyin rengi :D yani ortasi sari renk olan bir yuzeyi kirmizi yapmak imkansizdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 27 nin karesi kadar mı ne olasılık vardı galiba.Hepsini ezberledin mi çat çut çıkar ehe.Ama satrançtaki bütün oyunlar ezberlenemeyecek kadar fazla.Bu yüzden yenilmeyen satranççı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2 kat yapabilyiorum.en son 3.katı yapamıyorum.taktiği şu ortadaki kareler hiç değişmiyor.o yüzden kendine bi renk seçiyosun ve o yüzeyi o renk yapmaya kasıyorsun.koşeler ise mesala üst mavi ya sağı ve solu diğer yüzeyin ortasındaki renk olmak zorunda.2 katı boyle yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eamm başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 www.rubiksturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bir algoritması var çözümün. 1dk'nın altında bitirebiliyorsun bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ben de daha dün aldım bunu, ders falan da çalışamıyorum öyle bi bağladı minicik küp beni. Konunun üstünden iki ay geçmiş pek bir bilgi de bulamadım umarım şimdi yardım edecek birileri çıkar. Bunu çözmek için algoritmalarını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yüz yıl ugrassam bı tane yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yüzyıl uğraştım 1 kere yapamadım. Yeteneğim yoktan biraz daha ilerisi kazmayım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 tek bir yüzeyini aynı renk yapar bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Cross yöntemi diye bir yöntem var onu ariştirip çalişirsan yapabilirsin . Birde yapan programlar var çok hırs yaparsan onlarıda kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bi kere yapabilmiştim nasıl oldu bilmiyorum bidaha yapamadım =) rubik küpü hep aklıma The Pursuit of Happyness de ki Chris gardner ın taksideki sahnesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 3 boyutlu olandanmı bahsediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 insan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kuzen ben bildim bileli hep yapar ben yapamam.ki kuzen de öyle şeylerle hiç ilgilenmez.ama ben bozarım eline aldımı mutlaka yapar.biraz da yetenek bunu yapabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Pek degil. Yetenekle alakasi yok hatta. Matematik zekani kullanarak gelistirebiliyorsan, bu konuda da uzerinde calisarak basarili olabilirsin. Ha muzik aleti calmak kadar komplike degil yani. Sonucta belli kurallari var. 2 kutunun yerinin degistirmek icin belli hamle sirasi var. Abstact Algebra konusu oluyor kendisi en basitinden. Zaten toplamda bildigim kadariyla aklinizda tutmaniz gereken 5 yontem mi ne var, onlardan sonra max 100 hamlede falan bitirirsiniz dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 garadia'nın koyduğu videoyu nasıl açıklayacaksınız d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 o adam abartmış tabi olayı da riglous haklı, biraz araştırıp yöntemleri öğrendikten sonra yapılıor, en yapamam dien adam bile yapabilior, "aaa oldu lan" faln gibi bi tepki verior sora da(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 horadric küp daha zor, reçeteler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 SOKKAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ayrica biz daha kendimiz yapamazken adam bunu cozucek robot yapmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben küçükken 5 sn de yapıyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 çişini mi? ben bunun 2 yüzünü yapabiliyorum max :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar