Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benim de! bi yıkamak lazım feci kaşınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bnm saçlarım 3 numara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Değil napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o zaman kepek vardır sende kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 aynı sorun bendede, ama yıkandıktan sonra çok güzel oluyorlar eahueh^^ aslında kısa olsa sorun olmazda, omuzlara kadar uzun olunca biraz kötü oluyor yağlanınca bide sürekli dökülüyorlar ama kellik yok anlamadım ben olsun demiyorumda, heroes daki clair gibi sürekli yenileniyor galiba hücreler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 benim saçlarım kısa olunca tiksiniyorum kendimden uzatıyorum biraz bişeye benzemiş hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 değil. yoğun terlememi gerektiren bir durum yoksa çabuk yağlanmıyorlarda. ama ince telliler. uzun sayılır mı bilmem ama çok değil sanırım. kafama yapışık havada durmuyorlar :P işte öyle ama yıkamak iyidir rahatlatır kafanı. bu arada evet saç dökülmesine çözüm bulmak lazım gerçi bilmem kaç tele kadar normalmiş ama ne bilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 duştan çıktıktan 30 dk - 1saat 10 dk arası bir sürede yağlanıyor. bir de çok inceler , uzatıyorum ama habire dökülüyor anlamadım. oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ince telli, uzun, yağlı ve gürse ? Kaşınma yok ama elimi her attığımda 2 parti patates kızartacak kadar yağ çıkıyor. engellemenin yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 uzatırken dökülüyosa iyi duruladığına emin ol abi. benim de dökülüyodu sonra baktım ki mal gibi suyu üstten tutuyomuşum saçların altı deri fln hep köpüklü kalıyomuş. işe yarar belki sende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kestirmiştim biraz geçmişti ama uzamaya başlayınca böyle olmaya başladı yeniden,saçlarımı duruluyorum hep ama yine oluyor... çok sıkta yıkamak istemiyorum,bildiğim kadarıyla sürekli yıkanan saçlarda çok çabuk yağlanıyormuş,ama yine de pisliğe dayanamayıp 2 günde bir yıkıyorum bazen, yeniden kestirmem gerekecek saçları bu gidişle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi kestirmeyin. ben ayda bir berbere vereceğim parayla iskender yiyorum negzel :D tabi 5 ytllik iskender bile güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yağ dengesi sağlamaya calısın düzelir bu sorun. fazla kurutan şampuanlarda incelmesine sebep olur. ince telli daha çabuk yağlanır, daha yağlı gözükür normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kalın telli, uzamakta olan, hiç bir şekle girmeyen bir saç yapım var. ne yapacağım bu saçla ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Benim saçlar duştan sonra makineyle kurutursam eğer aslan yelesine dönüşüyor:D hacimleri 3-4 katına çıkıyor 2gün sonra yaglanınca yine yapısıorlar. Ya aslında bende saç dökülmesi çok yokta böyle eli bi atınca hep saç geliyor sanırım oda sürekli dökülen saçların yere düşmeyip diğer saçların arasında kalıyorlar elimi atınca geliyorlar anca yoksa duşta iyice durulayınca pek dökülmüyor, birde soğuk suyla durularsanız daha iyi olur gerçi kışın ne kadar zor olsada yapmanızı tavsiye ederim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 şampuanınıza dikkat edin. seninsaç tipin bana uyuyo,clear önericem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Nerden tanıyon la beni?:) saçlar rezalet havada soğuk banyoya girmeye üşeniyom... yağlı olunca sabaha bide ne enteresan şekiller çıkıyo kafada ve düzelmiyo mecburen yıkıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ketoral kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2 gun yıkanmıyım 3. gun bı kutu jole surmus gıbı oluyor saclar dokulmesıde cabası kotu bısey bı kurtulamadım gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 jölenin gözü kör olsun eğer jöle sürüyorsan hergün yıkamalısın ben 1 hafta yıkamamıştım bi ara kaşına kaşına saç derisini soymaya başladım asdsdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 sene önce kepek sorunu falan vardı, yeni uzamaya başladığında, vichy'nin bir şampuanını kullanıyorum rahatlattı saçlarımı, ama kırıkları aldırmam lazım yoksa ileride gg olacak saçlar. Evet ince telli, ve 3 gün yıkanmazsam yağlanmaya başlıyor. Kısayken kirpi modundaydı hep ama, enteresandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar