Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Kredi kartı ekstreme göz atarken farkettim. Üyelik Ücreti diye bişey alınmış 30 YTL gecenin bu saatinde bankayı arayamam merak ettim nedir bu kart ücreti mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben gece 3 te aramıştım bankayı arıyabilirsin sorun olmaz. evet büyük ihtimal kart parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Evet yıllık kart ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu kart paralarına itiraz edebiliyoruz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 doğru mahkemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yıllık kart ücreti o. arayıp direk bu ücretin iptal edilmesini istiyorum de. başka bişe demene gerek yok. zaten yasak böyle bişeyin yapılması ama halkımız hala uyanmadı. bi kaç ay once haberlerde de çıktı bişeler oldu falan. lan mantıga bak, ben hem senin bankana para kazandırıyorum hem de para kazandırdığım için sana para veriyorum. allah allah yaaaa neyse sen ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 geçenlerde tv'de görmüştüm o olayı. daha başıma gelmedi ama senede 1 yapıyorlarmış sanırım. tamamen haksız bir şeymiş. her türlü itiraz edilebilinirmiş. tv'de böyle bir şey başınıza gelirse mutlaka itiraz edin, senelerdir sesini çıkaran olmadığı için yapmaya devam ediyorlar ama hiç bir hakları yok, itiraz ederseniz geri alabilirsiniz ödediklerinizi falan dediler. hangi banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 K Karti disinda normal vadesiz hesap acmak icinde para istiyolar o da mi yasal degil ? Obur sene Garanti isticekmis benden oyle demilserdi acarken.zaten aralik bi olsun butun banka subelerini dolascam,ucreti aliriz diyenlerinki iptal ettirim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hesap ücretleri yasal "maaş yatan" hesaplardan alınmıyor sanırım garantide onun dışında vadesiz hesaplardan yıllık bir ücret alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 vadesiz hesaplardan hesap isletim ucreti alinir, sadece acilirken degil belirli periyodlarla da olur bu. cunku ek is gucu gerekiyor her hesap icin. ha 10 dakikasini ayiriyodur yilda ama duz hesap yapip 10-20 milyon alabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kredi kartına bsğlı olmayan vadesi hesaplardan para çekerken normalde 1.5ytl işlem ücreti alınıyor, kredi kartı olan hesaplardan alınmıyor...vs. bir sürü de faydası var aslında o uyuz olduğunuz kart ücretinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 itiraz edersen ödemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o bi şekilde ödenir bence .30 ytl ama itiraz edilecek bir miktar ayrı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 5 ytl bile olsa sen bankayı ara hemen hallediyorlar olmadı tüketici hakları şeysi var banka ödemem vs derse[ki diyemez] ayrıntılı link fln veririm tüketici hakları için dilekçe örneği fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar