Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ekstresi/ üyelik ücreti ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kredi kartı ekstreme göz atarken farkettim.

Üyelik Ücreti diye bişey alınmış 30 YTL gecenin bu saatinde bankayı arayamam merak ettim nedir bu kart ücreti mi acaba ?
Mesaj tarihi:
yıllık kart ücreti o. arayıp direk bu ücretin iptal edilmesini istiyorum de. başka bişe demene gerek yok. zaten yasak böyle bişeyin yapılması ama halkımız hala uyanmadı. bi kaç ay once haberlerde de çıktı bişeler oldu falan. lan mantıga bak, ben hem senin bankana para kazandırıyorum hem de para kazandırdığım için sana para veriyorum. allah allah yaaaa
neyse sen ara.
Mesaj tarihi:
geçenlerde tv'de görmüştüm o olayı. daha başıma gelmedi ama senede 1 yapıyorlarmış sanırım. tamamen haksız bir şeymiş. her türlü itiraz edilebilinirmiş. tv'de böyle bir şey başınıza gelirse mutlaka itiraz edin, senelerdir sesini çıkaran olmadığı için yapmaya devam ediyorlar ama hiç bir hakları yok, itiraz ederseniz geri alabilirsiniz ödediklerinizi falan dediler.

hangi banka?
Mesaj tarihi:
K Karti disinda normal vadesiz hesap acmak icinde para istiyolar o da mi yasal degil ? Obur sene Garanti isticekmis benden oyle demilserdi acarken.zaten aralik bi olsun butun banka subelerini dolascam,ucreti aliriz diyenlerinki iptal ettirim direk.
Mesaj tarihi:
vadesiz hesaplardan hesap isletim ucreti alinir, sadece acilirken degil belirli periyodlarla da olur bu. cunku ek is gucu gerekiyor her hesap icin. ha 10 dakikasini ayiriyodur yilda ama duz hesap yapip 10-20 milyon alabiliyorlar.
Mesaj tarihi:
kredi kartına bsğlı olmayan vadesi hesaplardan para çekerken normalde 1.5ytl işlem ücreti alınıyor, kredi kartı olan hesaplardan alınmıyor...vs.

bir sürü de faydası var aslında o uyuz olduğunuz kart ücretinin..
Mesaj tarihi:
5 ytl bile olsa sen bankayı ara hemen hallediyorlar olmadı tüketici hakları şeysi var banka ödemem vs derse[ki diyemez] ayrıntılı link fln veririm tüketici hakları için dilekçe örneği fln var
  • Yeni Oluştur...