Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oynayalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 nasıl bişeydi ki bu? hatırlıyorum repliği de oyunu hatırlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sahiden neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tilki tilki saatin kaç diye bişiler vardı ama onla alaksı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bezirgancı başı gibi bir şey vardı alttan geçerdik öyle bir şey mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 paticikde oynanabilceğine göre bizim dediğimiz gibi şeyler değil herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oha nasi bilmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o dail simit oynayalım simiit diye bagırsın biri sesi kesilince whsiperdan ana bacı dalalım nası.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben biliyorum ya cok super oyun 10 numara hadi oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kac uzerinden on numara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 cesitli soylentiler var bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aç kapıııyıı beezirganbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o değil de mum ele mi dikilirdi kaleye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 avuca mum dikilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Alibaba saatin kaçı hatırlıyorumda nasıl oynanıyordu o unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bir kisi alibaba olur digerleri karsisina gecerler esit uzaktlıkta ilki sorar ali baba saat kac 5 der mesela bes adim atar ilk ali babaya varan baba olur sonra gene tekrarlanır tek heyecanlı yönü bazısı adımı cok buyuk atar yuh denir olay cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ali baba ali baba çıkarırım dııııtt burdan oraya dıııttt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aha tamam. Hatırladım. Ben baba olamazdım pek yaa. Boyum çok kısaydı küçükken. Malumunuz adımlarda küçük kalıyordu. Eşşek kadar ilerliyordu bazıları. Hep kaybettim :S. Ama şimdi elemanları bulup tekrar oynamak isterdim. Ehehe. Bu arada dut ağacına ilk koşan 1. Alibaba olur *Deparı basar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar