FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 red alert 2 aoe 2 işini görür, basit ve o kadar da eğlenceliler.. ben de bi ara edinicem bunları tekrardan, özledim eski günleri ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 dungeon keeper, starcraft, red alert 1-2, warcraft 3, company of heroes felan oyna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 huun said: madem fps cisin sana en uygun rts sc dir. mouse una güveniyorsan gel 1v1 rts sc ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 en uygun real time strategy starcraft tır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haa ok :D ya aslında şöyle bişe oldu, half life serisine hep bi uzak kaldım, oynamak istemedim hep. şimdi orange box u indiriyom inerse ona bi bakıcam. olmadı bu dediklerinize artık ya da cs:source :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 natural selection dene. asker ol fps şeklinde commanderlık yap rts şeklinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 25 gunluk bir sure icin oyle hic strateji oynamamis bir insan olarak "Command & Conquer The First Decade"i edinip bastan sona catir catir oynayabilirsin. Single playerda maksimum zevk, eglence, keyif, daha ne olsun One Vision One Purpose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 medievil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sid meier's civilisation II dünyanın en iyi strateji oyunudur! hala oynuyorum ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bone said: natural selection dene. asker ol fps şeklinde commanderlık yap rts şeklinde... battlefield oyna commander ol askerleri ölüme gönder, kafalarına ister supply at ister orbital strike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yazık lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Knights and Merchants: The Shattered Kingdom ahanda bunla başla bence benim oynadığım ilk oyunlardandır güseldir sakin sakin oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 World in Conflict'in Multiplayer kısmını tüm kullanıcılara trial olarak veriyor Fileplanet.(Open to All: Experience the intense real-time strategy game World in Conflict with this trial featuring the full multiplayer component for a limited time!)Bu ne demek anlayamadım key dağıtımı mı limited time yoksa oynama süresi mi bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Warcraft oyna, Totalwar oyna, Rise of Nations oyna, Age of oyna, Warhammer 40k oyna, BFME oyna, Red Alert 2 oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 benim hic kedim olmadi abeeeeyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 age of 2 the conq red alert 2 medievel totalwar rise of nations w3 frozen seç birini oyna şuan ama içlerinden en günceli w3 hem patinin serverı war ordada takılırsın gerci dota dönüo bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Warcraft serisi oyalar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konsolun/emülatörün varsa Front Mission serisinin tüm oyunlarını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 red alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar