Bassist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bu komik anımı sizle paylaşmak istedim wowu bırakmış biri olarak.Gnome rogue umu 70 ledim Mayıs ta.Daha ozamanlar kimsede arena set yok tabi çektim primal striker full seti elime aldım riftmaker ile guile of khoraziyi buffsız 1950ap ile shadow step oldum mutlu bir biçimde 4k ambushluyorum millete (:P) Bigün eye of stormda blood elf paladine shadow step le uçtum ambusha bastım aynen ekranda beliren yazı PARRY!! Backstapin dodge lanması gibi akla hayale uymucak bir olayın olduğu wow da herhalde Ambush un parry lenmesi Tarihe geçecektir diye düşünüyorum.Ne yazikki olayın şoku ile secreenshot alamadım. Wow yetkililerinin forumda pvp hakkındaki şikayetlere ''biz pvp yi size yan eğlence olarak veriyoruz'' şeklindeki açıklamaları karşısında wow daki pvp yi tartışmak nekadar doğru bilinmez.Ama benim gibi wow u öncelikle pvp için oynayan arkadaşlara tavsiyem dark age of camelot oynamalarını ve ''pvp'' kriterinin aslında ne olduğunu görmelerini tavsiye ediyorum. ps:Gnome açılırmı be abi diyenlere esas charım undead shadow priest tı.Rank 10 dan sonra baydı gnome la fırlamalık yapmak için açtım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 niye ki, gnome rogue ally da en iyi ırk rogue için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Tabiki öle escape artist bir çok kez beni ölümlerden kurtardı ve düşmanımı öldürmemi sağladı diğer gnome özellikleride cabası.Fakat genelde insanlar elf rogue falan açıyolar şekil olsun setler üstüne yakışsın diye.Ben gnome u hordeken gnome lara uyuz olurduk bakalım nasıl birşeymiş bu gnome oynamak birazda ben gıcık edeyim mantığıyla açtım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 (:P) ne gz| :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Alliance ırklarının hepsi rogue'da değişik yerlerde avantajlara sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gnome rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 overpower dodge oluyordu bazen o da ayri komediydi bu arada ally rogue icin dwarf derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Gnome FOREVAAAHH!!1 Gnome preiest ve paladin de istiom ben.. minicim buble oyh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Popeye said: overpower dodge oluyordu bazen o da ayri komediydi bu arada ally rogue icin dwarf derim ama neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 vanishi bozan seyler arasinda roguelarin kurtulamadigi tek dot bleed dwarflarda racialla kurtuluyor mis gibi ustune clos cdde olsa bile poisondan da kurtulmani sagliyor ve immune oluyorsun en onemlisi EA cok iyi tabi ozellikle druid tarafindan kitelaniyorsan ama 1v1 icin ozellikle dwarf derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 dagger kullanma animasyonu ile N.Elf Male diyorum.. *Gay Alert* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bende bi kere druidimle parry lemiştim normal attack ı bayaaa önce ama bwl zamanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bikere gnome classların kendine özgü bi karizması var... Eğer bi gnome warrior-rogue bana doğru koşuyosa bildiğim birşey var ki yakın ölücem (i am fire-mage) Gnomelardan çok tırsıyorum. Karşı tarafın iyi pvpci olma ihtimali yüksek oluyo. Rüyalarıma giriyolarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ally rogue dedigin dwarf olur bence, oyunu bilmiyoduk daha gittim mal gibi elf actim da, simdi olsa dwarf acarim. Sonra human/gnome cekisir. Camelot gercekten cok guzeldi, WoW'daki interface ve kamera sisteminin yarisini Daoc'a yapsalar hic dusunmeden geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Rogue vs rogue'da dwarf şu an en kral ırk, ama gnome'da overall çok etkili. Night elf rogue'lar var, ki benim eski main'de night elf'ti, acayip salak bir karardı yahu. Tehee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 salt rogue için değil, herşey için en kral ırk dwarf asaleti var bir kere şimdi gittim nuub gibi BE açtım karımın zoruyla ama özlüyorum aslanlar gibi DW rogueumu bir ara 60tan kasmaya üşenmezsem 70 leyip PvPye akayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Allyde oynayacağım tek class dwarf olur, ayrıca allylerde saygı duyduğum tek class da dwarflardır. Horde'a transfer etmek isterdim onları açıkçası belfleri size verirdik ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dwarf dediğin warrior olur zaten anlamadığım şey orc ve dwarflarda rogue classının neden konulduğu, olmamış arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dwarf ve orc warrior asaletiyle beni benden alıyor zaten. Bir ırk ve bir class bu kadar mı bütünleşir? Gnome warrior ve dwarf/orc rogue çıkarılsın oyundan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Baggio said: Ally rogue dedigin dwarf olur bence, oyunu bilmiyoduk daha gittim mal gibi elf actim da, simdi olsa dwarf acarim. Sonra human/gnome cekisir. Camelot gercekten cok guzeldi, WoW'daki interface ve kamera sisteminin yarisini Daoc'a yapsalar hic dusunmeden geri donerim. Sana kesinlikle katılıyorum wow un oynanabilirliği çok yüksek daoc un kamera ve interface düzenine ihtiyacı var. Arkadaşlar konu biraz sapmış konumuz Ally de en iyi rogue ırkı hangisi değil ambushun parry lenmesi rezaleti idi B)- rogue vs rogue ta oynamayı bilen stun resist gemini takmış orc rogue u diğer hiçbir ırkın rogue u kesemez.Hayvani stun resist i olan orc lar rogue classındada rogue vs rogue ta 1 no >:D< sprint açmış ve 5-10 ms oynayan gnome rogue lar haricinde tabii.Sprinti bir açıyor adam bir kere bile vurdurmuyor kendine devamlı wrong face :)Türkiye bağlantısında rüya tabi onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 famele dorf ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Undead rogue üstüne tanımam.. :) başka ırklada oynamam rogue. Will of the Forsaken var bikere :) ayrıca denizaltında 4 kat fazla duruyor. Bu yöntem ile ally boğmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aslında her ırkın avantajı farklı karşlışatığın sınıfa göre, elbette warlock/priest karşısında ud avantajlı. Frost mage karşısında gnome avantajlı, rogue karşısında orc avantajlı stun resist sayesinde, humanda perception var ilk açılışı yapabilmek adına kullanışlı gayet, dwarfta stoneform var poisonları ve bleedleri silebilmek için, night elfte ekstra stealth var shadowmeltten gelen pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 rend, rupture, plague, posion kaldırmak kadar guzel olmamalı bi rogue için diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar