Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Step-Ambush-Parry(Paladin)


Bassist

Öne çıkan mesajlar

Bu komik anımı sizle paylaşmak istedim wowu bırakmış biri olarak.Gnome rogue umu 70 ledim Mayıs ta.Daha ozamanlar kimsede arena set yok tabi çektim primal striker full seti elime aldım riftmaker ile guile of khoraziyi buffsız 1950ap ile shadow step oldum mutlu bir biçimde 4k ambushluyorum millete (:P)

Bigün eye of stormda blood elf paladine shadow step le uçtum ambusha bastım aynen ekranda beliren yazı PARRY!!
Backstapin dodge lanması gibi akla hayale uymucak bir olayın olduğu wow da herhalde Ambush un parry lenmesi Tarihe geçecektir diye düşünüyorum.Ne yazikki olayın şoku ile secreenshot alamadım.

Wow yetkililerinin forumda pvp hakkındaki şikayetlere ''biz pvp yi size yan eğlence olarak veriyoruz'' şeklindeki açıklamaları karşısında wow daki pvp yi tartışmak nekadar doğru bilinmez.Ama benim gibi wow u öncelikle pvp için oynayan arkadaşlara tavsiyem dark age of camelot oynamalarını ve ''pvp'' kriterinin aslında ne olduğunu görmelerini tavsiye ediyorum.

ps:Gnome açılırmı be abi diyenlere esas charım undead shadow priest tı.Rank 10 dan sonra baydı gnome la fırlamalık yapmak için açtım >:D<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki öle escape artist bir çok kez beni ölümlerden kurtardı ve düşmanımı öldürmemi sağladı diğer gnome özellikleride cabası.Fakat genelde insanlar elf rogue falan açıyolar şekil olsun setler üstüne yakışsın diye.Ben gnome u hordeken gnome lara uyuz olurduk bakalım nasıl birşeymiş bu gnome oynamak birazda ben gıcık edeyim mantığıyla açtım :)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vanishi bozan seyler arasinda roguelarin kurtulamadigi tek dot bleed

dwarflarda racialla kurtuluyor mis gibi
ustune clos cdde olsa bile poisondan da kurtulmani sagliyor ve immune oluyorsun en onemlisi

EA cok iyi tabi ozellikle druid tarafindan kitelaniyorsan
ama 1v1 icin ozellikle dwarf derim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ally rogue dedigin dwarf olur bence, oyunu bilmiyoduk daha gittim mal gibi elf actim da, simdi olsa dwarf acarim. Sonra human/gnome cekisir.

Camelot gercekten cok guzeldi, WoW'daki interface ve kamera sisteminin yarisini Daoc'a yapsalar hic dusunmeden geri donerim.


Sana kesinlikle katılıyorum wow un oynanabilirliği çok yüksek daoc un kamera ve interface düzenine ihtiyacı var.

Arkadaşlar konu biraz sapmış konumuz Ally de en iyi rogue ırkı hangisi değil ambushun parry lenmesi rezaleti idi B)-
rogue vs rogue ta oynamayı bilen stun resist gemini takmış orc rogue u diğer hiçbir ırkın rogue u kesemez.Hayvani stun resist i olan orc lar rogue classındada rogue vs rogue ta 1 no >:D< sprint açmış ve 5-10 ms oynayan gnome rogue lar haricinde tabii.Sprinti bir açıyor adam bir kere bile vurdurmuyor kendine devamlı wrong face :)Türkiye bağlantısında rüya tabi onlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında her ırkın avantajı farklı karşlışatığın sınıfa göre, elbette warlock/priest karşısında ud avantajlı. Frost mage karşısında gnome avantajlı, rogue karşısında orc avantajlı stun resist sayesinde, humanda perception var ilk açılışı yapabilmek adına kullanışlı gayet, dwarfta stoneform var poisonları ve bleedleri silebilmek için, night elfte ekstra stealth var shadowmeltten gelen pasif.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...