Teleute Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 walla simdi yanımda bi arkadasım war böyle baya üzgün işte klasik bi sorun gibi ama aslında diil işte 5 yıllık bi ilişkisi wardı bu hatunun işte tabi haliylen zor oluyo 5 yıldır farklı şehirdeler ama birbirleinede cok bağlılardı işte bilirsiniz bi sure sonra artık sevgi aradakı mesafeyi gormemenize yetmiyo öle walaa baya uzgun kafası cok karısık ee haliylen dersler we sınawlar war kalmakta pek hos bişi diil tabi:D cok uzgun we onu cok sewdiğindenmi yoksa kaybetme korkusumu onuda bilmio işte konusuoduk walla ben dedimki buna en guzel cewabı patiler bulur yardımlarınızı beklıoruuzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 15 sayfa oku, çıkarırsın mutlaka bi sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben mi çok eskidim zaman mı hızlandı ne oluyo bu topic vardı diyebiliyorum artık yaşasınnn..açıldı bu açıldı valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi neden son harften 5-6 tane koyuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tamam ya bişi paylasmak istedim sadece cewap yazmak zorunda deilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 merhaba ben bir bozuk parayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bozdurup bozdurup harcayalım o zaman seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zaten bozukmuş direk harcıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 harca harca iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çok tanidik geliyo.aliskanliğa donuyo bi sure sonra asktan meskten cok.aliskanliklarindan kurtulmasi zor insanin ama hakkaten yazik o 5 seneye.ben kendi iliskim hakkında oyle düşünüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Teleute said: tamam ya bişi paylasmak istedim sadece cewap yazmak zorunda deilsiniz diğer tarafa yazmıştım cwp, aynısını buraya yazmak yerine seni oraya yönlendiriyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 heryere yazarım. mesafe ilişkisi denen şey ciddiyim YOKTUR. olmazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1,5 yıl zor da olsa ben ankara o istanbul .ıktık. Sonra ne mi oldu? Ankara'da üniversite kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 çok konuştuk abi bu konuları uzak olunca olmuyor demiyelim de.Bir yere kadar sürebiliyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Agresif olmayalım,kuralları okuyalım,bide aramaya inanalım.Sonra da diyelimki,tekrar edenler için "açılmıştı".Yatmadan önce dişlerimizi fırçalayıp,karşıdan karşıya geçerken önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakmayı unutmayalım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar